سلام برای شروع و بازدید کم نت افراز خوبه اما بازدید بالا از نظر من فقط و فقط هاست دی ال مناسبه.
از جاهای مختلفی سرویس گرفتم طی چند سال گذشته اما قطع به یقین هاست دی ال بهترین سرویس دهی رو داره. هرچند باز هم بر اساس تجربه میگم که برای بازدید کم بهترین گزینه نت افرازه. این رو هم بگم که من فقط هاست اشتراکی خارج از کشور(کانادا) ازشون داشتم چندبار و از خدمات دیگه شون اطلاعی ندارم.
لامصب هاس دی ال بی نظیره... فقط کاش برای سایت های کم ترافیک هم پلن با قیمت مناسب داشت.
هاست دی ال قیمتش بالاست ولی هاست خوبی ارائه میده
ضمن اینکه پشتیبانی فنی قوی هم داره
متاسفانه فاصله بیین هاست دی ال و بقیه خیلی زیاده
کاملا حق باشماست دوست عزیز
ولی با توجه به فعالیت بیش از 157 هاستینگ فعال در کشور برای جلب اعتماد یکی از راه های خوب ارائه تست هست
ضمنا مایکروسافت و شرکت های بزرگ حوزه ی فناوری اطلاعات اگر سی روز تست رایگان برای محصولاتشون میدن آیا به این معنیه که بی کیفیتن برعکس این قدر اطمینان دارن به محصولشون که میدونن کسی تست کنه قطعا خرید انجام میده
اگر دنبال ارزونی هستی تو همین جا یک چرخی بزنی هاست با سالی 5 هزار هم پیدا میکنی که 1 ماه میزبانی داره و الباقیش باید بیفتی و دنبالش بگردی که بک اپ بهت بده
اگر دنبال کیفیت هستی و سایت پربازدید داری هاست دی ال رو بهت پیشنهاد میکنم که هم کیفیتشون عالی هست و هم پشتیبانی
اگر دنبال پشتیبانی تلگرامی و تلفنی و... هستی همین تو اینجا بگردی زیاد هستن که تو ماه اول و دوم از 24 ساعت 20 ساعت رو درجا جواب میدن بعد از 2 ماه از 24 ساعت فقط 4 ساعتش رو جواب میدن اونم زمانی که شما نیستید
به نظر بنده اگر بیشتر درمورد کارتون توضیح بدید راحت تر میشه پیشنهاد داد.
ببینید هر کسی میتونه درمورد شرکتی که باهاش کار کرده نظر بده و بگه فعالیت و پشتیبانی این هاستینگ در این زمینه خوبه...
مثلا من اگر از دو دیتاسنتر سرور داشته باشم و هر دو حمله داشته باشه میتونم عملکرد دیتاسنتر رو در این زمینه تحلیل کنم
ممکنه یه هاستینگ سرعت رسیدگی به مشکلاتش زیاد باشه ولی دقت رسیدگی کم باشه...
و یا همه چیز خوب باشه ولی روی هاست اشتراکی اجازه راه اندازی بعضی سرویس ها رو ندن.
برای هر نیازی وقتی تیم قوی باشه کل کار خوب در میاد
هاست دی ال که انتخاب کردم و جالبه منابعی که دادن زمین تا اسمون با خیلی جاها فرق داره و حتی کیفیت سرور !
قدر میزبانی را الان متوجه میشم و فرق ها را
خوشحالم که انتخاب مناسبی کردید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)