MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سرعت سرور رو تست کردم از سرور مایکروسافت 8_9 مگ بود که خیلی خوبه باز . سرعت آپلود روی سرور Asus هم خیلی خوب هست .
ممنون
سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب از سرورهای قوی تا 100 مگ در ثاینه دانلود داشتم و آپلود هم در سرور های قوی تا 40 مگ
کاش یا مدیا پلیری kmpler هم نصب می شد. یک موقع یک فایلی میخواهیم باز بینی کنیم. بشه
حالا اینو نمیدونم که سرور کشش همچین کاری داره که برنامه های ادیت فیلم روش نصب بشه مثل CyberLink PowerDirector
فقط موقع زیپ کردن سی پی یو درگیر میشه و اگر سرور شلوغ باشه ایا کشش خواهد داشت؟
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
برنامه Media Player Classic نصب هست توی استارت لیست برنامهای نصب شده چک کنید هستش
به این اسم پوشه بازش کنید و اجرا کنید
MPC-HC x64
نمونهای خارجی ببینید
CPU : Intel® Xeon i7
RAM : 24 GB DDR3
HDD : 150 GB - RAID
Port: 1 Gbps Dedicated
Bandwidth : Unmetered
$25 /month
برای استفادهاب نرمال
و برای استفاده Encoding
این پلان دارن میفورشن که بخواهی مقایسه کنی اون سرور با این سرور قدرت این سرور چندین برابر اون سرور هست و اصلا قابل مقایسه نیست قیمتها راهم یه نگاهی کنید شاید بیشتر به ارزش اینپ لانی که قرار دادیم پی ببرید
CPU : Intel® Xeon w3520
RAM : 24 GB DDR3
HDD : 250 GB - RAID
Port: 1 Gbps Dedicated
Bandwidth : Unmetered
$45 /month
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 23rd, 2012 در ساعت 19:59
تست اگر داشتید بدید ما هم چک کنیم .
ایشون لطف کردن به جای 24 ساعت تست به من 72 ساعت تست دادن .
فقط این دو مورد اگر اضافه میشد بهتر بود.
Ftp سرور برای استفاده شخصی طرف.
Proxe server باز هم برای استفاده شخصی .
اینها رو ادمین سرور میتونه طوری کانفیگ کنه که از یک آی پی بیشتر نشه همزمان استفاده کرد که به نوعی استفاده تجاری بشه .
تست من هم بیشتر برای استفاده شخصی بود نه تجاری <دانلود و آپلود>
البته از اونجایی که کسانی که تو ایران وارز کار می کنند خودشون چیزی رو ریپ نمی کنند مصرف cpu خیلی بالا نمیره. آرشیو کردن فایلها هم چون گزینه Store انتخاب میشه به همین صورته مگر برای کم کردن حجم و استفاده شخصی از Best استفاده کنید. که DVD 4 گیگی رو در عرض 5 دقیقه آرشیو میکنه.
البته چون بعضی ها فکر می کنند هر چی مفته و کوفتهو من اینطور فکر نمیکنم بیشتر وقتها من آنلاین بودم و ظرفیت سرور به حد نساب نرسیده بود دی:
باز هم از لطف جناب MagicVps ممنون که ما رو از خرید یک ماه سرویس معاف کرد (با توجه به حجم مستقیم شده تورنتهایی که قرار خودم آپلود کنم)![]()
با تشکر از نظرات شما دوست عزیز هدف ما هم از تست بیشتر دریافت اطلاعات و امارهای مشابه مال شما بود که از عملکرد و کلا کم و کاستیها خبر دار بشیم
همچنان منتظر نظرات دیگر عزیزان هستیم
در مورد FTP هم برنامه های
•Filezilla FTP Server
•CuteFTP Professional
این 2تا نصب بودن روی سیستم
سلام لطفا برای من هم تست بفرستین تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)