سلام
اگه از سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی استفاده میکنین از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
سلام
اگه از سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی استفاده میکنین از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
.*****.
سلام
من روی سرور افرانت نصب کردم اما با یوزر نیم و پسوردی که در هنگام نصب وارد میکنم لاگین نمیشه، سرورم مشکل داره؟ باید چیکار کنم؟
چند بار هم فرمت کردم و نصب کردم اما مثل اینکه باهام لج کرده!!!
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
اسكريپت فرير به صورت رايگان براي دوستاني كه از ما هاست خريداري كنند نصب مي شود.
براي سفارش پيام دهيد
سلام
من امروز اسکریپ فریر رو نصب کردم
بخاطر ساده بودنش خیلی از اون خوشم اومد .
اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!
بعدش برا ارسال و دریافت ایمیل سرور ایمیل و یوزر و پس رو کجا وارد کنم
ممنون
نکته اول که چند ده بار گفتم بازم میگم///این سیستم باید روی فریر باشه که در هنگام خرید کارت رو به مدت بیست دقیقه برای مشتری رزرو و از امار کم میکنه و بعد از بیست دقیقه برمیگرده و اگر نباشه وقتی دو نفر باهم خرید میکنند یه کارت برا دو نفر ممکنه فروش بره/پس از ملزومات هست
برای ارسال ایمیل سرور و این چیزا لازم نیست/از تابع php خود هاست ارسال میشه/فقط شما تو قسمت تنظیمات نام ایمیل ارسالی رو مینویسید
.*****.
سلام ؛
دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟
خودتون بی زحمت تست کنید : http://sharj2.tk/freer/
این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
سلام
ماژول های جدید دانلود کنید شاید درست بشه JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد
در صورتی که درست نشد از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
.*****.
سلام شما لطف کن یه درگاه دیگه تست کن
امکان داره مشکل از کد های درگاه باشه
بعدش اگه بازم نشد ببین احتمالا مشکل از فایل های اسکریپت هست یعنی ممکنه چیزی جابجا شده یا در قسمت کال بک آدرس رو اشتباه وارد کردی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)