یکی جواب بده دیگه
یکی جواب بده دیگه
تو همین تاپیک حداقل ده جا هست توضیح دادیم که رمزو چطور ریست کنید
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت
با سلام
دوستان فرر در سایتش 2 ماژول داشت بنده نصب کرده اطلاعات درگاه ها رو هم وارد کردم مجبور شدم چند لینک ورود به درگاه رو عوض کنم .
به سایت بانک وارد میشه اما در call back میمونه و ارور میده کسی میدونه چرا ؟
هم ملت دارم هم پارسیان . هر دو این مشکل رو دارن .
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
سلام چه جوری میشه بک آپ گرفت از کارت ها
سلام لطفا کمک کنید من باید برای پرداخت انلاین شناسه درگاه و پسورد رو در کد php پارس پال کجا جایگزین کنم ؟؟ چون اخطا میده موقع پرداخت گفتم شاید اشتباه وارد میکنم
همه درگاه ها وقتی پرداخت رو میزنم این ارور رو میده (شارژ ایران درگاه مستقیم و غیر مستقیم پارس پال )
خطای سیستم
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهیدArray
قالب سایت رو عوض کردیم . روی footer va callback این ارور رو میده . مشکل از کجاست ؟
Catchable fatal error: Argument 1 passed to _smarty_template_buffer::append_subtree() must be an instance of _smarty_parsetree, instance of _smarty_tag given, called in /home/...../public_html/market/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php on line 2185 and defined in/home/.....public_html/market/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_parsetree.php on line 148
آقا مال من یه مشکل بزرگ پیدا کرده !
یوزرنیم و پسوورد ها همه به شکل عجیب غریبی در اومدن !
باید چی کار کنم ؟
اینجوری شدن : mosh.png
لطفا کمکم کنید
دیتابیس رو انتقال دادید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)