-
May 4th, 2014, 01:05
عضو جدید
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
با سلام
یک پیشنهاد داشتم
اینکه در ایجاد دکمه پرداخت ( آسان پرداخت ) قابلیت انتخاب درگاه بانک مورد نظر هم توسط خریدار باشد ؟
و بتوان از یک درگاه مستقیم بطور همزمان از تمامی بانک ها استفاده کرد
مثلا یکی از درگاه های واسطه به این شکل است که بصورت پیش فرض درگاه بانک تنظیم شده است
اما با ارسال نام بانک مورد نظر بطور مستقیم به درگاه بانک ارسالی جهت انجام تراکنش انتقال داده می شود
با تشکر
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها

جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
-
تعداد تشکر ها از saitebartar به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2014 01:05
# ADS
-
May 4th, 2014, 01:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saitebartar
با سلام
یک پیشنهاد داشتم
اینکه در ایجاد دکمه پرداخت ( آسان پرداخت ) قابلیت انتخاب درگاه بانک مورد نظر هم توسط خریدار باشد ؟
و بتوان از یک درگاه مستقیم بطور همزمان از تمامی بانک ها استفاده کرد
مثلا یکی از درگاه های واسطه به این شکل است که بصورت پیش فرض درگاه بانک تنظیم شده است
اما با ارسال نام بانک مورد نظر بطور مستقیم به درگاه بانک ارسالی جهت انجام تراکنش انتقال داده می شود
با تشکر
با سلام
در تمامی پلاگین ها قابلیت انتخاب درگاه در صورتی که متد مربوطه اعمال شده باشد وجود دارد
برای آسان پرداخت نیز در نسخه جدید قابلیت انتخاب چند درگاه بانکی اعمال شده و بعد از تست نهایی منتشر خواهیم کرد
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2014, 01:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
behi0021
سلام میخواستم بدونم این از کدوم ماژول درگاه شما استفاده کرده؟
http://vip.20funpatogh.ir/payment.php
چون ما همچین اسکریپتی رو داریم ولی نمی دونیم کدوم رو نصب کنیم که کار کنه با سرویس شما
ممنون میشم راهنماییی بفرمایید
به تیکت شما پاسخ داده شد.
به حساب کاربری -منوی درخواست های پشتیبانی مراجعه فرمایید.
-
-
May 4th, 2014, 15:11
عضو انجمن
سلام
لطفا یه امکان برای تهیه شارژ موبایل از طریق اعتبار حساب قرار بدید
ممنون
-
-
May 4th, 2014, 16:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
لطفا یه امکان برای تهیه شارژ موبایل از طریق اعتبار حساب قرار بدید
ممنون
با سلام
این مورد در مرحله تست نهایی می باشد.
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
May 9th, 2014, 15:41
عضو جدید
یک درگاه اینترنتی بسیار عالی با پشتیبانی قوی و تیم حرفه ای و منظم می باشدمن با اکثر درگاه های پرداخت آنلاین موجود در نت کار کردم و جهان پی به دلیل امکانات و صداقت و خدمات حرفه ای مورد پسند و توجه من قرار گرفت که الان نزدیک به یک سالاست که با این درگاه کار می کنم و حتی 1 مشکل هم برام پیش نیومده یا این درگاه حتی 1 بار هم قطع نشدهاز ویژگی های خوب دیگر این درگاه واریز و پرداخت به موقع و سریع مبلغ درخواستی و تصویه حساب شماست که اکثر درگاه ها حداقل 24 ساعت بعد درخواست واریز میکنن اما جهان پی حداکثر تا 12 ساعت پرداخت میشهو ویژگی دیگر این درگاه نرخ و درصد بهره پایین و مناسب این درگاه است که اکثر درگاه ها با نرخ 3% کار میکنند اما جهان پی ار 0.5% تا 1% که این بسیار عالی هسادر کل و جمع بندی نهایی یک درگاه پرداخت آنلاین عالی و ایده آل از نظر من هست و اگه هر کسی یک مدت با جهان پی کار کنه مطمئنم نظر منو تایید میکنهو در آخر یک خسته نباشید و خدا قوت و یک تشکر ویژه از تیم و مدیران و کارکنان این درگاه خوب میکنم امیدوارم روز به روز بر موفقیت شما افزوده بشه چون واقعا لایق اون هستینارادتمند شمامدیر سایت طراحی حرفه ای آریا بنر و آریو دیزاین
|| ONE DESiGNER||
طراحی حرفه ای انواع قالب PSD و پیاده سازی و انجام کلیه امور گرافیکی به صورت حرفه ای
|| تماس : 09056714755||
-
تعداد تشکر ها ازtarahiha به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2014, 12:35
عضو جدید
یک سال هست با جهان پی کار میکنم
میتونم بگم بهترین سرویس دهنده در نوع خودش هست
-
تعداد تشکر ها ازACTION_GAMER به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 23:31
عضو جدید
سلام ميخواستم بدونم براي سايت هاي با هاست رايگان محدوديت سرويس وجود داره يا خير؟
-
-
May 26th, 2014, 16:28

نوشته اصلی توسط
marzie941
سلام ميخواستم بدونم براي سايت هاي با هاست رايگان محدوديت سرويس وجود داره يا خير؟
سلام ، خیر فکر نمی کنم محدودیتی وجود داشته باشد .
-
تعداد تشکر ها از MSHosting به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2014, 22:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
marzie941
با سلام
همون طور که دوست عزیزمون MSHosting فرمودند خیز هیچ محدودیتی وجود ندارد ولی در نظر بگیرید کیفیت هاست های رایگان در برخی موارد بسیار پایین است
-