یعنی دیگر رایگان نیست درسته؟
یعنی دیگر رایگان نیست درسته؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
نسخه جدید چه امکاناتی بهش اضافه شده؟
آیا مثل دیگر کنترل پنل ها میتونیم فقط یک dns بهش معرفی کنیم و بقیه هاست ها از اون دی ان اس تبعیت کنند؟
ماژول whmcs داره؟
امکان آپدیت خودکار وجود داره؟
نسخه جدید با ماژول WHMCS هماهنگسازی شده
بله امکان استفاده از DNS رو داره
بله در نسخه جدید ماژول نیز ارائه میشه
2 باگ امنیتی برطرف شده
سیستم بک آپ به دراپ باکس متصل شده
1 باگ در MySQL برطرف شده
مشکل کرش میل سرور رفع شده
سیستم آنتی اسپم میل سرور بروز شده
آنتی ویروز میل سرور بروز شده
مشکل لود فایل منیجر برطرف شده
و ...
Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
فقط یه چیزی که من به عنوان یه دوست به شما میگم اونم متن زیر هست که تو سایت زی پنل موجوده امیدوارم برخلافش عمل نکنید که ممکنه خطراتی هم براتون داشته باشه
ZPanel is licensed under the GNU GENERAL PUBLIC LICENSE (GPL v3) you can view a copy of this license either by opening the LICENSE file in the root of this folder or by visiting:- The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation
شما نگران خطراتش نباشید دوست عزیز
ما بیش از 6 ماه روی این پنل وقت گذاشتیم و تمایل داریم بصورت تجاری منتشر کنیم
دوستانی هم که نیاز به نسخه رایگان دارن میتونن از بیس اصلی و رایگان استفاده کنند البته بیس ما با اونا الان زمین تا آسمون فرق کرده
راستی شما که اینقدر به لایسنس gpl علاقه دارید واسه ویندوزی که استفاده میکنید لایسنس خریدید ؟ واسه آنتی ویروس, آفیس و ... چی ؟
برای نکته اول باید بگم شما میتونید فقط برای پشتیبانی بلند مدت هزینه لایسنس بگیرید و سورس کد تمام تغییراتی که انجام دادید رو توی لانچپد یا گیت هاب قرارداده باشید
و برای جمله قرمز شما
http://www.8pic.ir/images/12929883497573226639.png جواب بنده بود :D
روی رفاقت گفتم ولی من حدود چند ماهی هست که روی zpanelx کار میکردم دیگه خسته شدم از دمو کار هایی هم که کردم میتونید تو سایت zpanel.tk ببینید کمکی خواستید درختدمتم رفیق![]()
salam doostan
man alan nemitunam farsi type konam ba server majazi oomadam
badan farsi ash mikonam
bebinid man vaghti be zpanel.co miram mige suspend shode
ghazie chie?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)