ویرایش توسط Sheriff : December 25th, 2011 در ساعت 01:01 دلیل: از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید
سلام
عذرخواهی میکنم از محمد برای شرکت در تاپیک فقط سوال هایی که میدونم جواب میدم:
IBSng نرم افزاری هست تحت لینوکس و باید به صورت جواگانه سرور مجازی لینوکس هم علاوه بر میکروتیک بخرید! میکروتیک خودش یک سیستم عامل مجزا هست!نصب و کانفیگ ibsng رایگان؟
بله بسته هست تقریبا...ورتها رو برای عدم استفاده از تورنت و اسپم می بندید؟
دوست عزیز انگار پرداخت بانک ملت سایتتون خرابه نمیتونم پرداخت کنم
پ خ رو چک کنید و بررسی کنید لطفا
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام
دوست عزیز برای شما افت داره که یک درگاه پرداخت ندارید لطفا اگر امکان داره یک درگاه از پارسیان ، پاسارگاد یا بانک ثالثی تهیه کنید.
به هر حال به خاطر خودتون میگم
اومدیم یکی شب خواست خرید کنه و دسترسی به عابربانک نداشت یا منطقه پرتی بود به هر حال باید یه جوری پرداخت کنه...
اومدیم ملت 2 ماه قطع کرد!کار بار اینا هم معلوم نیست خیر سرشون بانکداری الکترونیکی هست...
اما پارسیان یا پاسارگاد انلاینن همیشه..
به نظر من با این قیمتی که میدن،خیلی هم کارشون خوب هست حتی اگه 24 ساعت هم down شده باشن!
من 2 روز پیش 4 vps از ایشون خریدم درحال حاضر مثل موشک کار میکنه b-)
آقای محمد مسعودی نیاز به تعریف ندارن ولی سرویس uk که من ازشون دارم از کیفیت بالایی برخورداره امید هست همیشه خوب و قدرتمند بمونن
آقای نصب دوباره سیستم عامل رو برای 2 بار رایگان کن (چون پنل دست کاربر نیست به خاطر همین میگم) اگه رایگان کردین یه ویندوز 2003 هم واسه ما بزن جای دوری نمیره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)