پیشنهاد ارسال ایمیل از طریق خود هاست هست
اگر خود هاست ارسال انجام نمیده باید ایمیلی داشته باشین که تو اون smtp و pop3 فعال باشه که تو ایمیل یاهو فعال نیست باید از جی میل استفاده کنید
پیشنهاد ارسال ایمیل از طریق خود هاست هست
اگر خود هاست ارسال انجام نمیده باید ایمیلی داشته باشین که تو اون smtp و pop3 فعال باشه که تو ایمیل یاهو فعال نیست باید از جی میل استفاده کنید
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
دوستان به طور پیش فرض در صفحه ای که به کلاینت نشون داده میشه، درگاه روی پرداخت آنلاین تنظیم شده...متاسفانه خیلی از بازدید کننده های فروشگاه اولین بارِ که خرید انجام میدن و اونقدرا آشنایی ندارن واسه همین همونجور دکمه پرداخت و میزنن که مسلماً به هیچ جا متصل نمیشه.......تو قسمت افزونه ها که گزینه ای واسه غیر فعال کردن این ماژول نیست. از طریق حذف کردن کد دستوریش هم از فایل های اصلی اقدام کردم ولی تنها کدی که مربوط به این قسمت میشد این بود
<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;">
می خواستم بدونم راهی واسه حذف این گزینه هست به صورتی که به طور پیش فرض نام به درگاه دیگه ی بانکی انتخاب شده باشه؟!
.*****.
دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
sample.jpg
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name }</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید
<option value="mellat">درگاه ملت</option>
<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست
دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
ax.jpg
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
2x.jpg
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید
.*****.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)