برای منم تسویه شد تشکر
برای منم تسویه شد تشکر
این سایت چرا اینجوریه لاگین نمیشه؟!!! وقتی هم میشه چیزی نشون نمیده!!!؟
پلاگین فریر هم بعد پرداخت به سایت برنمیگرده و ارور میده
کارمزد شتاب چه قدره؟ تو سایت زده 3%+1000 تومن حالا من 210 تومن موجودی داشتم درخواست دادم 199 تومن واریز کرد!!!!!!!!!!!!!!!!
جریانش چه طوریه؟
کارمزد الان خودش زده 3 ولی پرسیدم گفت 4 درصده و هزار برا انتقال ////ولی هر جور حساب کنی بالای 4 درصده فک کنم 5 درصد باشه
1.شتاب =تا به الان نشده که واریز نکنه و یا بیشتر از 2 روز طول بکشه زده 2 درصد و لی 4 درصد کارمزد +1000 تومان کارت به کارت می گیره
2. مهر پی = واریزی بین 1 تا 2 روز 3 درصد کارمزد + 500 کارت به کارت پشتیبانی ضعیف
3. میهن پال = کارمزد تا شنبه 21 اردیبهشت 0 درصد و لی از تاریخ 21 اردیبهشت 1 درصد کارمزد میگیره و واسه واریز در صورتی که پایا بزنید هزینه دیگری ندارد و واریزی کمتر از 24 ساعت
4. پارس پال = کارمزد 1 درصد . پشتیبانی عالی . همه چی خوب .فقط مسدودی سه روز تراکنش .فقط حیف که خیلی گیر میده ودامین tk جواب گو نیستند و خیلی مدارک میخواد
5. جهان پی = 0 درصد کارمزد . امکانات زیاد (ارسال اس ام اس و ایمیل تراکنش و ....) لوگو تایید و.. در گاه های زیاد چون تازه باهاش کار کردم نمیدونم عیبش چیه
تشکر یادتون نره
بابت اشتباه در کارمزد جهان پی عذر میخواهم.
ویرایش توسط mahdi271 : May 10th, 2013 در ساعت 17:39 دلیل: اشتباه در عدد
تشکر یادتون نره[/QUOTE]
دوست عزیز کلیه امکانات جهان پی رایگان هست و هیچ کارمزدی نداره پست خود ویرایش کنید
جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - تمامی امکانات سایت تا اطلاع ثانوی رایگان می باشد.
ویرایش توسط Jahan Pay Co : May 10th, 2013 در ساعت 17:41
عذر میخوام درست شد
فکر کنم نداره که
کارمزدش 5% است + 1000 تومان بابت انتقال
به نظر من باید تحریمش کرد و ازش استفاده نکرد
چون تو سایت همیشه میزنه 2% یا میزنه 3% اما خیییلی راحت 5% کم میکنه
بابت انتقال هم 1000 تومان کم میکنه
اما مهرپی به این صورت نیست
نه پول انتقال کم میکنه نه درصد بیشتر از چیزی که تو سایت زده
همینجوری ادامه پیدا کنه به 100% هم میرسه
دوستان این شتاب بیز کسی خبر داره ازش؟ من پول هام کم شده( ترو خدا کسی شماره ایی چیزی ازش نداره
تازه امروز فهمیدم نه جواب ایمیل میدن نه چیزی
کسی ایدی چیزی نداره پیغام خصوصی کنه
دارم سکته میزنم دوباره
باز مثل 8 ماه پیش دارند می کنند
ویرایش توسط aghaa : April 11th, 2013 در ساعت 14:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)