فردا به دفترم باييد تا با هم صحبت كنيم
فردا به دفترم باييد تا با هم صحبت كنيم
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
علی عزیز راستی شما اگر دقت کرده باشید من اصلاً تبلیغ هاستینگ خودمونو اصلاً تو هیچ تاپیکی انجام ندادم !
پس مطمئن باشید هدفم خورد کردن اهداف . کلام و شخصیتی هیچ کسی نیست !
تنها سوالات متداول را میپرسم .
و هر کس هم میذارن تو قبر خودش ! من که از شما نه انتظار وی پی اس دارم و نه ثبت نام کردم !
اگر دوستان هم بیان با شما کار کنن ! یا منفعت میبرن که امید دارم دو طرفه باشه یا اینکه ضرر میکنن ! که ضررش پای خودشون هست !
مطمئن باشید اگر مشتریان شما راضی باشه گروه ما به شما کمک میکنه تا بهترین سایت ها بر روی سرور شما راه اندازی بشن ! از لحاظ اسکریپت اینم از طرف گروه سایت اسکریپتمون گفتم !
موفق باشید
راستی من اد لیستی بالغ بر 2000 نفر در یاهو از وبمستران ایرانی دارم ! برای تبلیغ شما که بدونید نیتم خیر هست نه خورد کردن میفرستم ! بدون هیچ چشم داشتی یا درخواستی !
موفق باشید !
اي بابا چرا همه دارن به من گير ميدهند ، درسته پستهايم كمه ولي دلم پاكه و از همه مهمتر عاشق آقاي حسيني ام
آقا احسان عزيز حالا يك شوخي كرديم ...
خیر ابهامات بر طرف شد !
فقط سوالی پیش اومد ذکر میکنم ! البته با اجازه !
کاربران در حال دیدن موضوع: 77 نفر (22 عضو و 55 مهمان)
مدیران بیان یه خورده اسپم ها را پاک کنند
من كه با اين vps ام نميدونم چه كار كنم ؟
احتمالا يك هاستينگ كوچك بزنم ، پشتيبانيش هم اونا انجام ميدهند
سه ماه اول را رايگان ميدهم بقيه پولي 1000 گيگ با پهناي نا محدود 1000 تومان در سال . به نظر دوستان خوبه ؟
به اين ميگن تجارت از مال مفت سود آوري داري
سامان تو هم هستي
با سلام به دوستان ایرانی
خوب من نصفه نیمه چیزایی رو که نوشته بودین رو خوندم.
اولان اینجا ایرانه و همه میدونیم که تو ایران چیزی رو مفتی نمیدن.
اونم با این شرایط .
خوب فرض کنیم ایشون راست میگن با حرف و شلوغ کردن انجمن نمیشه که ، یه سایت بزن با مدرک نشون بده که بله شما دارین این کارو میکنین و این همه مشتری دارین و اینا تا همه باور کنن.
ویرایش توسط hadi_gby : December 29th, 2009 در ساعت 17:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)