آقا من که نگفتم کیفیت سرویس این آقا بده
این آقا کارش درسته
من با »»:
آتیلنیک
مشکل دارم
داداش شما که کارت درسته
من با شما مشکلی ندارم
از شما دفاع کردم
منظورم این بود که شما هر چه قدرم بد باشی از این یارو بد تر نیستی!
دهنمون... کرده
جواب هم نمیده
به خاطر همین اگر وی پی اسشو آب کنم میام از شما میگیرم
سلام
نوین وی پی اس واقعا عالی هست یعنی بهترین کیفیت و پشتیبانی و خدمات و ... رو با کمترین قیمت ارائه میدن
ما از نوین وی پی اس سرویس گرفتم و خیای راضی هستم به تموم دوستان هم پیشنهاد میکنم یک بار امتحان کنن مطمئنا مشتری دائمی این شرکت خواهند بود
همینجا از زحمات شبانه روزی آقای عباسزاده و همکارانشان تشکر میکنم و یک خسته نباشید بهشون میگم واقعا کارشون درسته
انشالله روز به روز هم بهتر خواهند شد
باز هم ممنونم از ایشان به دوستان هم پیشنهاد میکنم از ایشون خرید کنند پشیمون نمیشن.
یا علی
اقای عباس زاده دوست عزیز ممکنه به همکارانتون بفرمایید این وی پی اس منو روشن کنن از دیشب تا حالا 4 تا پیغام فرستادم (تیکت دادم) به نظر کسی میلی به جواب دادن نداره اینم شماره تیکت ها 834169 و 167136 ممنون می شم اینو روشن کنید تا من بتونم مشتری ها رو یکی یکی بکشم روی یه وی پی اس دیگه که ازتون می گیرم
با سلام خدمت آقای عباس زاده.
اولا می خوام از کیفیت و قیمت خوبتون تشکر کنم.
و اما در مورد پشتیبانی :
وی پی اس من قطع شده است.در این مورد تیکت دادم و جوابم این بوده :
این در حالی است که اصلا به من ایمیلی داده نشده و فقط همین ایمیل آخری که گفتند به من رسیده.سلام
ما خیلی وقت هستش ایمیل ارسال کردیم ب هشما که سرور امریکا ما دچار تحریم شده و سریعتر نسبت به اقدام انتقال سرویس خودتون به یه سرویس اروپایی که مشخصاتش رو بهتون در همان ایمیل ارسال کردیم انتقال بدید.
3 بار به شما ایمیل زده شد که دست اخر یکی از همکاران به صورت دستی امروز بهتون ایمیل زده که انتقال بدید
الان هم که تیکت را می بینم در وضعیت"نگه داشته شده" است.ولی جوابی در مورد این که یوزر و پسورد وی پی اس جدید اشتباه است ندادند.(در همان ایمیل داده شده است)
الان هم علاوه بر این که اطلاعاتی که داشتم از بین رفته ، وقتم هم گرفته شده است.
یوزر و پسورد VMware vSphere Client هم یادتون نره!
خواهشا رسیدگی کنید تشکر
ویرایش توسط ArashMiniStar : February 16th, 2011 در ساعت 21:20
من نمی دونم چه ربطی به اینجا داشت ؟
اینجا هیچکس به درخواست شما رسیدگی نمی کنه
ظاهرا شما هیچ کدوم قوانین رو با دقت مطالعه نکردید دوست گرامیپاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم
ما پیشنهاد شمارو به دیتاسنتر ارجاع دادیم ، و داریم نهایت همکاری رو با شما میکنیم15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
بیخودی شلوغ کردن در اینجا منجر میشه هیچ همکاری با شما انجام نشه
ربطش این هست که در تیکت جواب من داده نداده شده است.الان یوزر و پسورد اشتباه داده شده تیکت هم بصورت نگه داشته شده است.از اطلاعاتم گذشتم ولی اعتبار سرورم دارم از بین می ره.شما حرف از همکاری زدید.خوب این مدتی که سرور ندارم باید چی کار کنم؟لابد سه تا ایمیل زدید که نمی دونم چه ربطی به سرور جایگزین داشت.شماره تیکتم : 350373
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)