-
December 5th, 2012, 17:03
پاسخ : اطلاعیه مهم - عدم پشتیبانی موقت هاست دی ال
نوشته اصلی توسط
ourweb
چیکار پلیس فتا داره چرا انقدر چرت پرت میگید و از یک چرت گویی انقدر حرف میسازید بسه دیگه خجالت بکشید .
شما پستی رو که از اون نقل قول کردم مطالعه کردین؟! دوست من یکمی توجه هم خوبه اول دقیق مطالعه بکنین ببینید به چه پستی چه پاسخی دادم بعد از خود بی خود بشید!
-
تعداد تشکر ها از mahdi2009 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2012 17:03
# ADS
-
December 7th, 2012, 19:08
عضو انجمن
بالاخره چی شد؟ 27 صفحه خوندم الکی!!!!!
-
تعداد تشکر ها از+irtci+ به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2013, 14:08
دوستان من ادرس سایتم ***** شده و حالا که میخوام برم روی ادرس جدید از جایی که دومین گرفتم میگه :
جهت اتصال دامنه به هاست در مرحله اول شما می بایست نیم سرور های هاست را به درستی بر روی دامنه خود تنظیم نمایید.
در صورتی که میخواهید دامنه Goo....50.in را پارک یا به عنوان دامنه اصلی هاست خود قرار دهید می بایست جهت انجام تنظیمات با پشتیبانی هاست خود هماهنگ نمایید و بنا به دستور العمل شرکتی که هاست خود را خریداری نموده اید اقدام نمایید
منم سایتم رو هاست دی ال هست.جواب تیکت رو هم که نمیدن
حتی ادرس قبلی رو هم که تمیدید کردم اونم بالا نمیاد . چیکار کنم ؟
-
-
January 11th, 2013, 14:46
نوشته اصلی توسط
Hossein1992
دوستان من ادرس سایتم ***** شده و حالا که میخوام برم روی ادرس جدید از جایی که دومین گرفتم میگه :
جهت اتصال دامنه به هاست در مرحله اول شما می بایست نیم سرور های هاست را به درستی بر روی دامنه خود تنظیم نمایید.
در صورتی که میخواهید دامنه Goo....50.in را پارک یا به عنوان دامنه اصلی هاست خود قرار دهید می بایست جهت انجام تنظیمات با پشتیبانی هاست خود هماهنگ نمایید و بنا به دستور العمل شرکتی که هاست خود را خریداری نموده اید اقدام نمایید
منم سایتم رو هاست دی ال هست.جواب تیکت رو هم که نمیدن
حتی ادرس قبلی رو هم که تمیدید کردم اونم بالا نمیاد . چیکار کنم ؟
دوست من هاست دی ال که دیگه سرویس نمیده وکلی هم این خبر صدا کرد مگه خبر سایت رو نخوندید؟
-
-
January 11th, 2013, 15:11
پس یه هاستینگ خوب با قیمت مناسب معرفی کنید که منتقل کنم لا اقل . نت افزار هم میگه سرویس دی ال نمیده فعلا
-