افرین میدونید چرا؟
میتونه دعوای داخلی هم باشه
چون سرور ها به اسم سارا سلسله ای هستش
از ابوذی ها میشه فهمید که نوشته سارا سلسله ای
امکان داره هم لج بازی شده
ولی این چیزی که معلوم هستش اینکهخود سایت های پرشین هویز و خود مشتریاش روی هتزنر هستند و سروراشون بالا میادش
معلوم نیستش چه خبره
شما فقط دارید جو رو متشنج می کنید. درسته اعصاب شما هم خرد شده اما بهتره آرامش رو حفظ کنیم. سایت گذرگاه که بالا میاد هم روی دیتاسنتر GIGA در آلمان هست و روی هتزنر نیست.
منم اصفهان هستم. هرکس خواست میتونم حضوری برم شرکت سانیران و براشون پیگیری کنم. از دید من که شرکت معتبری هستش!
No IP-Adresses or Subnets were selected.
فروش بک لینک قوی با پیج رنک 5 و قیمت مناسب.(seosite24@yahoo.com)
سرور نیمه اختصاصی ما از امروز صبح به طرز فجیحی سرعتش زده بالا... بپر بپر راه انداخته.. انگار پورت خالی شده داره به طرز عجیبی دانلود میده و سرعت ریموتش هم زده بالا....( خدا رحم کنه اتفاقات غیر طبیعی) فکر کنم تا الان اورسل بودیم تازه داره خودش رو نشون میده![]()
میگم ما که قرارداد درست و حسابی نداریم! الان خساراتی که متحمل میشیم رو کی میده؟؟؟
فروش بک لینک قوی با پیج رنک 5 و قیمت مناسب.(seosite24@yahoo.com)
شمایی که حتما 8 روزم نشده توی این انجمن ثبت نام کردی به نظرت خوبه که بیای سرور پارسی که حرفه ای ها اصلا تایید نمیکنند رو تعریف کنید؟
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن
ای کاش مسئولان گذرگاه بیان اصلا ببیننن شما مشتری ایشون هستین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا هر کس به فکر خودشه شما هم به فکر منافع خودت هستی
کسانی بودند که توی قضیه فرانتورک میگفتن سرور دارن اما در صورتی که اصلا نداشتند الان شما هم همین طور . . .
شما 7-8 روزه اومدین توی انجمن فکر میکنم بهتره جز در نظر گرفتن منافع خودتون حرف دیگری نزنید و از آب گل آلود ماهی نگیرید
اینجا استارتر گفته کسی رو معرفی کن که شروع کردی واسه خودت همس معرفی سانیران رو میکنی؟
بهتره برای این که بن نشی حواست به خودت باشه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)