در ضمن مدیر p30full.com هستم.
در ضمن مدیر p30full.com هستم.
[QUOTE=faranetwork;538265]شما از آقای کوهی سرویس داشتی نه ما ! تشریف ببرید پیش خودشون! شکایتی هم دارید انجام بدین! ما هم مدرک هایی داریم!
منم از شما تشکر میکنم.جناب اقای پارسیان من نگفتم از شما سرویس داشتم.و الان هم میگم من از شما خرید نکرده ام از جناب کوهی خرید کرده ام.اما بنا به دلایلی که همه میدونند حالا کار نداریم اقای کوهی کجا تشریف دارند (خودش مبحث جدایی هست)اما این طور که به صورت شفاف از طریق اینترنت که همه میدونند+تلفن که خود اقای کوهی گفت از اقای پارسیان کمک بگیرین.من همه اطلاعاتم رو دادم به اقای پارسیان پس میشه نتیجه گرفت مشتریان ایشون به شما واگزار شده اند .خود شما تلفنی هم گفتیم همه اطلاعات اقای کوهی دست منه.اون موقعی که مشتریان کوهی هم افتاده بود دست شما و شما خوش حال از این که مشتریانتون افزوده شد.گفتین تیکت بدین.تیکت دادم.فرداش گفتین یک سرور جدید میدیم واسه انتقال الان دو هفته شده خبری از هاست اشتراکی هم نیست واسه انتقال چه برسه دیدیکیتد.
حالا هم واضح هست که ما وقتی واگزار شدیم به شما پس مشتریان شما هستیم.شما که با کوهی ارتباط داشتی یا داری بگو بیا جواب یوزراتو بده.
در ضمن باز این طور مشخص شده که کوهی پول داده که شما برگردونید به مشتریانش.شما میگی تموم شد!!!مگه ما پول دادیم کجا رفته که تموم شده؟همش یورو های هکی بوده این طور که وضح شده.پس همه پولا سود بوده.یک قرون خرج نکردید.***ی بوده دیگه!
در مورد صحبت تون در اخرین جمله که مدارک دارین>شما که ماشالله همش پر مدارکید.هر چی میشه میگید مدارک داریم.فلان داریم فسار داریم.اداره ثبت اسناد کشور این قدر مدرک نداره در ایران که شما مدرک دارین.الان حتما یک ساختمان مرکزی واسه مدارکتون دارین.
قبلا هم مشکل با هم داشتیم و ........
در کل عزیز من نگفتم میخوام برم از شما شکایت کنم.میخوام از کوهی شکایت کنم که مسخره سو درآورده.همین طور زنجیروار رسیده به شما.
چیزی که هست 1.800.000 از حساب ملت من واریز شده به حساب کوهی اونم داده به پارسیان این وسط کسی چیزی گیرش نیومده شما که هیچ کاری نمی تونی بکنی پس اینقدر واسه من پرونده پرونده نکن که خندم می گیره با این حرف ها هم خودتو مظلوم جلوه نده عزیز
عکس 1 واریز 1 میلون به کارت ملی کوهی رو نشون میده
عکس 2 هم واربز 800 تومان به حساب ملت شو نشون میده
جناب چرا جواب ایمیل منو نمیدی
تیکتم زدم
لطف کن پول سرور 16 گیگ منو بزن
نمیخوام وارد مباحث جزیی کار بشم چون این تاپیک به من مربوط نیست . فقط جنبه اطلاع رسانی داره پست هام!ولی دقت داشته باشید پرداخت ها با سورس هکی انجام شده ، ممکن هست یک پرداخت 15روز بعد چارج بک بشه یک پرداخت بعد از 3ماه ، زمانی که پرداخت های یک کارت یا یک اکانت پی پال که با آن پرداخت شده ، چارج بک بشند.اتوماتیک یک ماه اون سرور تاریخش به عقب بر میگرده! حالا شما حساب کنید اکثر سرورها در یک ماه با یک الی سه کارت پرداخت شده باشه و حالا چارج بک بشند. به ترتیب چارج بک شدن سرورهاشون از دسترس خارج میشه ! وقتی یک اکانت xxxx یورو بک بشه! دیتاسنتر احمق که نیست یقه ادمین اکانت رو میچسبه میگه این همه چارج بک ، علت ؟! به کجا چنین شتابان؟!
فکر کنم به جوابتون رسیده باشید.
سلام به همه دوستان ضرر دیده!
پارسیان دیگه داره شورشو در میاره! علاوه بر این که خراب کاری کرده می خواد با دروغ جمش کنه.
پارسیان یادته زنگ زدم بت گفتی دیتاسنتر هک شده!!!!و گفتی که پنل ادمین که سیستم ovh گم شده به دلیل هک به همین دلیل میخوام یک سرور بدن با همون مشخصات با 15 روز رایگان بدون هزینه ای پی!منم گفتم واقعا آخی دیتاسنتر هک شده آره من هم که ار ار باور کردم! ( چرا فکر کردی چنین دروغ مزحکی بگی باور می کنم؟)
من که سروری که کی هزینه ای داده بودم و بسات 2 هفته بعد از این که تحویل گرفتم دیدم خراب کاری کردین 3شده جا به جا کردم که مشکلی برای کاربر ها پیش نیاد.
بیا درست حسابی بگو بابا این طور کردم حق با شماست کلی ضرر زدم به همه این کار کردم معذرت خواهی بکن اون جیبات هم اگر چیزی از پول ها مونده بتکون پس بده مردم
تا کار به فتا نکشیده این همه فتا دست کم نگیرین-ساکن اهواز هستم فتا اینجا خیلی قاطع برخود میکنه کسی شکایتی داشت و نمی تونست بره تا مشهد اگر ایشون تازه مشهد ساکن باشند!مدارک برای من بفرسته.
itjavani
![]()
با تشکر بله به جواب رسیدم
واقعا از اطاعات مالی و قوانین این شرکت مطلع هستید
اقا دوشنبه شد. این پول ما چی شد پ؟
چه پولی در میاره این دانیال جلودار
نوش جونت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)