سلام همه چیز واقعا عالی است تشکر از شما
سلام همه چیز واقعا عالی است تشکر از شما
با سلام
اگر كارمزد تراكنش هاي سايت هاي شارژ رو نيز كاهش بدهيد .
براي اينگونه سايت ها نيز صرف دارد از درگاه شما استفاده كنند.
چون الان شرايط رقابتي است و فروشگاه شارژي كه ارزان تر بفروشد برنده خواهد شد .
البته من خودم شخصا از زرين پال استفاده مي كنم و راضي هستم .
يك مقدار ظاهر سايتتون رو نيز كاربر پسند تر كنيد بهتر خواهد بود .
در مورد درگاه مستقيمتون ؟
به بانك ملت است يا پاسارگاد ؟
و اينكه تسويه حساب ها چگونه است ؟ مثلا اگر امروز درخواست بدهيم كي واريز رو انجام ميدهيد ؟
*
درگاه مستقیم کمتر نمیشه؟اگر بشه دیگه توپ میشه. راستی می تونید مثل خیلی از سایت اندازه تراکنش بگذارید که برای همه به صرفه باشه.
برای تراکنش های زیر 10000 تومان مثلا 2% و برای تراکنش های بیشتر از 20000 تومان هم همون 320 تومان ثابت و بدون کارمزد برداشت که خودتون گفته بودید توی نظر سنجی.
در مجموع من به عنوان استفاده کننده از سرویس شما راضی هستم و تشکر می کنم.
برتری شما کارمزد کم برای تراکنش های کم هست. ممنون از سرویس دهی شما.
ببخشید پست شما را ندیدم
کارمزد مستقیم فعلا مشخص نیست اما احتمال داره از روشی که شما میگید استفاده کنیم
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
پیشنهاد شما خوبه .
گروه کاربری جدیدی ایجاد کنیم و افراد را به گروه های مختلف تقسیم کنیم طبق تراکنش کارمزد مختلف . البته بر روی تعداد تراکنش نه مبلغ .
جواب من رو ندادین ها.
خدایی من نمی تونم بیشتر از 5 دقیقه تو سایتتون بمونم ! خیلی ظاهر سایت به هم ریخته هست ، امیدوارم قالب جدید به مراتت زیباتر باشه ، من حاضرم شرط ببندم این قالبی که دارید الان استفاده می کنید PSD نداره !!!
------------------------------------------------------------------------
راستی ، بخش لوگو پذیرنده رو میشه خالی گذاشت ؟ :دی چون سایز لوگوی من با اونی که تو سیستم شما تعریف شده متفاوته
راستی ، فکر کنم چند تا لوگو دارید ، چون تو ایمیل ها از یک لوگو و تو سایت از یک لوگوی دیگه استفاده میشه ...
راستی ، captcha سایت اگه به حروف گوچک و بزرگ حساس نباشه بهتره ...
راستی ، اگه کمکی در هر زمینه ای از من بر میومد ، خوشحال میشم همکاری کنیم.
طرح خوبیه
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285
سلام
مممنون ازخدماتتون
یه پیشنهاد دارم شما که زحمت کشیدید بعد از پرداخت مشتری برای فروشنده فاکتور ارسال میکنید به ایمیلشون و
اگر در آخر تراکنش موفق برای فروشنده یه فاکتور جزی همون به شماره همراهش اس ام اس کنید عالی میشه، چرا ؟
چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)