از دوستان لایبرتی کسی داره؟
از دوستان لایبرتی کسی داره؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ببیند حق با شماست، اما خوب بنده هم سورس دلارم ایران نیست، یک کشور ثالث دیگه هست، وبمانی رو هم به زودی شروع میکنیم اما من اونجا کلمه فعلا رو به کار بردم. اگر موجب ناراحتی شما بوده بنده پوزش میخوام.
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
با سلام
قیمتش رو فردا با این شماره امضای بنده تماس بگیرید تا دقیق تر عرض کنم اما اگر بخواد قیمت همانند روز پنجشنبه باشه 1700*60 = 102000
اعتبارش حدود یک سال هست، و فعلا فکر کنم یورویی موجود باشه.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام
اقا شما ویزا کارت تراول یکساله میتونید صادر کنید؟
همچنین میتونید این نوع کارت هارو شارژ کنید؟
ممنون
با سلام، اگر منظور شما این هست که کارت فیزیکی باشه، متاسفانه چون کلا سورس دلار و همچنین خدمات کلا از بانک بلغاری تامین میشه، این امکان رو نداریم. اما نوع مجازی تا 5000 دلاری و یورویی هم موجود هست.
این کارت ها غیر قابل شارژ هستند.
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
برای پرداخت های شخصی و در مبالغ کم ما ویزا کارت ها مجازی را پیشنهاد می دهیم چرا که هم بینام هستند و هم بدون Billing Address و در اولین خرید به نام هر شخصی که خریداری کرده باشد ثبت خواهند شد.
سلام، برای پرداخت هزینه های سرور و دامنه با توجه به تجربه ای که دارید، کدام کارت و چه نوعی مناسب هست
بطور مثال ویزا کارت کارت یا مستر کارت
دائمی با مجازی
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
مدت اعتبار کارت مجازی چه مدت هست
بدون توجه به میزان مبلغ همه بازه زمانی یکسان دارند، یا متفاوت هستند؟
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
امروز یک پرداخت چند دلاری هم برای من انجام دادند
خداروشکر فعلا مشکلی نبوده
ارادتمند
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
موجودی وب مانی هم دارید در حال حاضر؟
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)