سیستم لایسنس ها روی دامنه ی https://wikiservice.ir/portal/ هست این آدرس بالا فقط دمو اسکریپت و ... روش قرار داشت که الان سطح دسترسی ش غیر فعاله
جالبه خودشون میان میگن فایل رو انجا گذاشتن بعد نه سایت باز میشه نه هیچی ...
همش چرت و چرت است واین *** مردم را ساده گرفته و دارد سرشان کلاه می ذارد
من 14ماه پیش خریدم
ایشان می گفت ، 20روز دیگرورزن 3 اپدیت میشه و کلا مشکلات حل می شه
همان شب اول کلا اسکریپت مشکل داشت و اصلا غیر قابل استفاده بودالان 14 ماه گذشته!!!!کلا این اقا *** و کلاهبردار هستند و مال حرام خور
خوش خیالید!!!!!!
یکی بره شکایت ، این اقا جای خر بستنش را می فهمه
یکی شکایت کند بقیه هم مدرک می فرستند ، طرف پرینت بگیرد، ببره ، سریع پیگیر ی میشه
اینکه میگه طبق قوانین سایت رفتار میشه، حرف مفت است، زمانی قوانین اپدیت ، حکم فرمااست که اسکریپت از اول سالم باشه و به مرور زمان امکانات اضافه بشه ؛،نه اینکه این *** ، شیاد با اینکه می داند مشکل دارد اسکریپت ها ، بازهم می فروشه هیچی هم به مشتی نمی گهحرامت بادمن تا این شیاد 250 پول دادم ، در عوضش 5 تا مشتری بهم پیام داند ، موضع چی است، منصرف شدند از خرید
-----------------------------------------------
یعنی 1.250 میلیون تومان به جیب این کلاهبردار نرفت ، و با زهم به بقیه میگم از این کلاهبردار نخرند
ولی پای حرفم هستم برید برای شکایت - اولین نفر مدرک می فرستم
انهایی که می بینید می ایند ببخودی تعریف میکنند، یوزرهای دوم و چندم این اقا هستند،مطمئن باشید
چون سرور دارند کار ی ندارد میشه از داخل هر سرور ی یوزر ساخت وپیام های متفاوت گذاشت و الکی تعریف و تمجدید کرد
سیستم لایسنس در حال پیاده سازی روی سرور vipsystem.ir هست
و در صورتی که حداکثر ال آخر این هفته مشکل پشتیبانی و آپدیت اول سیستم رفع نشه سورس سیستم در اختیار سیستم قرار داده میشه
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
سورس سیستم را بگور ببریم!!!!
اقا پول ها را برگردانید
این پول ها خوردن ندارد
سلام. روز بخیر. امروز بخش لایسنس من کار نمیکنه و امکان دانلود کاربر ها نیست ایا مربوط به پیاده سازی روی سیستم vipsystem هست؟ من با اسکریپت مگاپلاس مشکلی نداشتم و درحال استفاده از این سیستم هستم ایا با انتقال سورس مشکلی برای اسکریپت مگاپلاس پیش میاد؟ تشکر
[QUOTE=riranet;1704506]این باگ تغییر یوزرنیم و پسورد کی قراره رفع بشه؟!!
پلاگین اس ام اس هم ک وقتی فعال میشه، باعث افت در شروع دانلود میشه! ( این مورد رو هفته اولی که اسکریپت منتشر شد، اطلاع دادم)
گیریم شما سورس رو هم دادی، ما باید یه هزینه کنیم ک یکی بیاد باگ های ابتدایی رو برطرف کنه
- - - Updated - - -
کی قرار می گیره؟! خواهشا برگردید عقب ببینید ک چقدر وعده روز بعد رو دادی و هنوز ک هنوزه خبری نیست!مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه
باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره
بعد الان با کمال وقاحت میاین میگید، توقع معجزه نداشته باشید!!!
این حجم درخواست اگر هست هم، بخاطر پشتیبانی ظعیف شماست. اگر قبل از انتشار اسکریپت، مجاب می کردید خودتون رو که نسبت به پولی که می گیرید، متعهد باشید، الان این حجم درخواست رو نداشتید!
به عنوان مثال، باگ فایل های زیر یک مگ هنوز رفع نشده. یک اپدیت به من دادید ک اونم رو بعضی فایل ها جواب میده!
بنظرتون رفع چنین باگی واقعا توقع معجره ست؟!!!
کاش جای این غرور بیجا، حداقل عذرخواهی بلد بودید.
ویرایش توسط riranet : September 20th, 2017 در ساعت 13:17
برید برای شکایت
این اسکریپت از پایه مشکل دارد
کلا مشکلات زیاد دارد
هر جاش را درست کنید
یکیجای دیگرش میزنه بیرن
------------------------------
شما ها فکر کردید کسی بیکاره بیاد مثلا 5 تومان بگیرد مشکلات را حل کند و بعدش روزی 100 تا پیام را جوب بده، اصلا مگه میشه؟
اخرش هم هیچی
مردم بیکار که نیستند
الگوریتم این اسکریپت کلا درست پایه گذاری نشده
برنامه نویس ناشی بوده و کاملا دورغگو هستند
به احتمال زیاد این اسکریپت توسط شخص دیگری نوشته شده بوده و این کلاهبردار امده خریده ،حالا مانده چکارش کندحرامت باد ، اقای کلاهبرداردوستان توجه کنید، بنده یک برنامه نویس فول حرفه ای میشناسم، گفت تعداد زیاد بشه ، میتونه بنویسد و گسترش بده
ایشان تا به حال بیش از 5 تا محصول موفق تولید کردند و پشتیبانی هم خوب انجام میدهند
بیاید با هم جمع بشیم ، بدهیم از صفر برنامه نویسی بشه
درود
چرا خودت نمیری شکایت ؟ تو دادگاه و فتا با آدم های درست کاری ندارند
اونقدری که اینجا داری داد و بیداد میکنی و فریاد میزنی و برای بقیه کف مرتب میزنی خوب بلند شو برو شکایت کن
صبح تا شب کارت شده داد و بیداد ، یک روز کانال میزنی بعد کانال حذف میکنی بعد عربده میکشی بعد مدارک ارسال میکنی برای بقیه تا برن شکایت کنند و ...
من فکر میکنم شما جزوه اون دسته هستید که جرات رد شدن از کنار سرباز نیروی انتظامی را هم ندارند و نمیدانم شاید کار شما قانونی نیست شاید هم کلا ترس از قانون دارید وگرنه نیاز به داد و بیداد اینجا نیست چون هیچ فایده ای نداره و جای احقاق حق هم دادگاه هست نه وب هاستینگ تاک و اگر قصد شما اطلاع رسانی از عدم پشتیبانی درست این دوست برنامه نویس و مشکلات اسکریپت هست به خدا خواجه حافظ شیرازی هم فهمید و نمیخره ولی اگر هدف شما گرفتن حق توسط بقیه هست یک کم فکر کنید
ماندم چطور مدیرها تاپیک های مشابه را میبندن و پیام میدن برید دادگاه احقاق حق کنید ولی با این تاپیک اصلا کاری ندارند ؟
کار شما شده مثل اونی که گفت : بیاید جمع شیم بعد شماها برید جنگ و شهید بشید !
اونوقت خودت چی ؟
ویرایش توسط nima72 : September 20th, 2017 در ساعت 13:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)