سلام.
میشه از ساده پرداز بر روی هاستی هایی که قابلیت soap رو فعال ندارن استفاده کرد؟
هاست مجانی منظورم نیست, منظورم هاست هایی هستند که این قابلیت در اون ها فعال نیست.
اگر بله بفرمایید چطوری
با تشکر
سرور مجازی و اختصاصی + طراحی حرفه ای وب سایت + نمایندگی هاست لینوکس ایران
شرکت انفورماتیک پاسارگاد | ارائه خدمات حرفه ای هاستینگ
www.VIPSERVERZ.com + www.Pasargad-ICTGroup.ir
سلام
من می خواهم سامانه را نصب کنم
اما منظور این کارو نمی فهمم.لطفا بهم کمک کنید.
کتابی هم نباشه.
چطوری بهم بگید که متوجه بشوم.
. فايل موجود در شاخه mysql را در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت (import) کنيد.
مممنون
سلام
در پست اول گفته شده که به آدرس http://pay.yoursite.com/managers/login مراجعه شود
اما وقتی من به آدرس گفته شده میرم با خطای 404 مواجه میشم
و در فایلی که برای دانلود گذاشته شده اصلا فولدری به نام managers در www قرار نداره !!!
فولدر managers فقط در مسیر www\app\views\managers پیدا میشه
صفحه سفید فکر میکنم بخاطر مشکل این باشه که شما سیستم رو روی لوکال تست میکنید و آنلاین نیستید.(با اینترنت متصل تست کنید حتماً)
خطای پیدا نکردن صفحه هم برخی مواقع بخاطر مشکل در عدم وجود جدول های بانک اطلاعاتی هست.(جدول ها را تست کنید که ایمپورت کرده باشید و نیز اتصال دیتابیس)
توی اون فولدر را هم بیخودی نگردید.(اینا بصورت rewrite rule هستند، کل سیستم زویرو رو کنی همچین فایلی نیست. خودتونو خسته نکنید!) اینارو با فریم ورک مینویسن بخاطر همین اینجورین.
در ضمن لازم نیست در ساب دامین باشه. فولدر هم کفایت میکنه.
سلام
من نصب کردم با تشکر از آقای امیری
pay.pcndownload.ir
کسی مشکلی داشت در خدمتم.
sardarn84@yahoo.com
PCNDownload.ir
سلام
می شه کاری کرد که حساب کاربر بعد ازپرداخت به صورت خودکار شارژ بشه؟
من از سیستم آدونیس استفاده می کنم
این مازول کجاست؟
می شه لینکش رو بدید؟
1. بعد از دانلود برنامه فايل های موجود در شاخه www رو در شاخه مورد نظر آپلود کنيد (پيشناد ميشه يک ساب دامين برای اينکار درست کنيد و فايل ها رو اونجا آپلود کنيد. مثلا pay.yoursite.vom رو برای اين کار پيشنهاد ميديم.)
2. فايل موجود در شاخه mysql رو در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت کنيد.
3. فايل database.php در شاخه app\config رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس رو در اون وارد کنيد:
با سلام
در شماره 2 من متوجه منظور شما نميشم. چجوري بايد فايل هاي موجود در شاخه mysql رو در ديتابيس ايمپورت كنم و اينكه در كدام ديتابيس ايمپورت كنم . من يكمي گيج شدم . اخه خود وبسايت هم يه ديتابيس داره منظور همونه؟و اينكه چجوري ايمپورت كنم اگه ممكنه يكم توضيح بدين.
در شماره 3 هم بگين اطلاعات كدام ديتابيس رو وارد كنين و اين اطلاعات رو از كجا بايد بيارم
با تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)