فایل خارج کردن شماره های مشتریال از اسکریپت همراه با سامانه خریداری شده از ما به کاربر به صورت رایکان داده میشود
فایل خارج کردن شماره های مشتریال از اسکریپت همراه با سامانه خریداری شده از ما به کاربر به صورت رایکان داده میشود
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
ممنونم ار مستر پی اچ پی عزیز برای پاسخ مفید . دوستان من همه ی کارهام انجام شده فقط میمونه اینکه سرویس تاپ آپ (شارژ مستقیم ) رو چه جوری باید تهیه کرد. اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و اینکه آیا کسی رو سراغ دارید یا توی این انجمن کسی هست که شارژ به صورت فایل csv با بهترین قیمت عرضه کنه ؟
یه مشکلی پیدا کردم وقتی گزینه اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار تیک نداره هر کسی برای خرید ایمیلشو مینویسه در قسمت ایمیل خریدار بدون مشکل
خرید انجام میشه ولی در صفحه ای که میاد اینو مینویسه:
Invalid address: Example : YourEmail@Yahoo.com
و وقتی گزینه اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار رو تیک میزنم موقعی که ایمیلی رو وارد میکنم مینویسه ایمیل مورد نظر نا معتبر میباشد چه یاهو چه جیمیل
چی کار باید کرد؟؟؟
سلام
کسی از اسکریپت AutoAccount استفاده کرده ؟
Auto Account - خانه
.*****.
من اسکریپت رو نصب کردم راحت هم نصب شد اما سایت خیلی بد بالا میاد فایلها رو دوباره هم آپلود کردم. دلیلش چی هست؟ فروشگاه کافه دانلود
من نصبیدیم میزنم پرداخت بشه وقتی میخواد وصل بشه به سایت خطا میده
فروش اکانت نود 32
ماژلت خرابه یا مرچنتت درست نیست یا مسیر نصبو اشتباه وارد کردی یا تو فایل قالبت کالبک وجو نداره
یا حق
LET'S GO
tele : @sa2jad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)