با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
سرویس ها نیمه اختصاصی و حرفه ای بر روی سرورهای مجزا با هارد ساس 1500 دور پورت 10 گیگ فول دوپلکس میزبانی میشوند و با توجه یه کیفیت فوق العاده هزینه بسیاربالایی هم دارند-همین هزینه های هم با نهایت تخفیف برای این سرویس ها در نظر گرفته شده
افرهای زیر با تخفیف 40% همچنان قابل سفارش هست
نقره ای ویژه 2
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستانماهیانه25 هزار تومان
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستانماهیانه 35 هزار تومان
ارادتمند
افشار - مدیریت
ارادتمند
سلام جناب افشار
معذرت میخوام در این تاپیک پست میزارم،
لطفا تیکت شماره 800526 را پاسخ بدین
ممنون از شما
درود
تیکت ها به ترتیب اولویت زمان دریافتی رسیدگی میشوند لطفا صبور باشید
تاخیر های نسبی هم که وجود دارد به خاطر وضعیت کشور (عید) میباشند که ازتون پوزش میخوایم
افرهای زیر با تخفیف 40% همچنان قابل سفارش هست
نقره ای ویژه 2
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستانماهیانه25 هزار تومان
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستانماهیانه 35 هزار تومان
ارادتمند
افشار - مدیریت
از نظر قیمت خیلی مناسب هستید ولی از نظر کیفیت متاسفانه من از سرویس تحویل گرفته شده راضی نیستم
با تشکر از نظر شما
شما هر چه قدر هزینه کنید همون قدر اش میخورید دوست عزیز
سرویس های معمولی با توجه به قیمتها کیفیت بسیار بالایی دارند
در صورت نیاز به کیفیت بالاتر هم میتونید از سرویسهای حرفه ای با هارد ساس و پورت 10 گیگ که برای هر وی پی اس 55-120 مگابایت متغیر میباشد استفاده کنید که کیفیت فوق العاده ای دارند و با توجه به نظات کاربران تضمین داده میشه که شما در کل ایران سرویسی با کیفیت تر این این سرویس ها پیدا نخواهید کرد
در نهایت در مورد کیفیت لطف کنید از طریق سایت تماس بگیرید تا وضعیت بررسی بشه چون بدون هیچ اغراقی عرض میکنم که بعد از تحویل 450 سرور اولین مشتری هستید که میفرمایید از کیفیت ناراضی هستید
کاربرانی هم که با ما اشنایی ندارد میتونند همین تاپیک 27 صفحه ای رو مطالعه کنند تا نظرات مشتریان مارو در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی اپتایم مشاهده نمایند
ارادتمند
افشار - مدیریت پرشین وی دی اس
ویرایش توسط persianmagic : March 22nd, 2014 در ساعت 23:12
بنده خیلی تمایل دارم به عنوان یک همکار سرویس این دوست گرامی و بررسی کنم و مشاهده کنم
البته قصد دخالت در این موضوع و اصلا ندارم - اما دوست دارم متوجه بشم از چه نظر فرمودن کیفیتی وجود نداره
متاسفانه یکی از مشکلات کاربران در زمان تهیه سرویس این است که نیاز خودشون و برآورد نکرده و سعی به تهیه سرویس ارزان هستند
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
درود
با تشکر از نظر شما
بله موردی تقریبا زیاد مشاهده میشه این هست که بعضی از کاربران برای مثال یک سرور رم 1 گیگ معمولی به مبلغ 19 هزار تومان سفارش میدند و بعد از تحویل عرض میکنند که برای مثال سرعت دانلود 25-35 مگابایت هست و زیاد جالب نیست من از شرکت x سرویس 1 گیگ داشتم سرعت دانلودش بالای 50 مگابایت بود در حالی که هزینه سرویس شرکت مربوطه 3-4 برابر هزینه سرویس ماست و خوب این طبیعی هست که کیفیت بالاتر خواهد بود و این قیاس ها اشتباه میباشد
ارادتمند افشار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)