وارد سایت بانک ملت برای پرداخت آنلاین نمی شود
ویرایش توسط sharji : December 20th, 2011 در ساعت 16:04
256 دارید ؟
از انگلستان موجود؟
از انگلستان 512 دارید؟
با سلام خدمت همه دوستان و مسول آی تی جوانی درسته بابت این قضیه من خیلی اعصابم خورد شد و کلی بد و بیرا از مشتریام شنیدم و کلی کارام به هم ریخت اما باید این نکته رو در نظر داشت که آی تی جوانی کسی نیست که کارشو 2 روز باشه شروع کرده باشه . من خودم قبلا ازش خیلی سرویس گرفتم و الانم دارم . تا حالا به مشکل نخورده بودم . اما الان که احتمالا قضیه خراب کاری 4 تا آدم بوده که از بازار کار و رقابت عقب موندن منصفانه نیست ما هم اینطور رفتار کنیم . و فقط یه انتقاد شدید از مسول آی تی جوانی دارم و اونم اینه که جواب تیکت رو درست بده و واقعیت رو قبول کنه . وقتی من تیکت میزنم میگم سرور رسما جواب نمیده دیگه جواب منطقی بدن . درسته سرور 7 8 ساعت خاموش شد شد اما 3 روز بود که عملا قطع بود و ما هیچ استفاده ای نتونستیم ازش بکنیم . ما خوشحال میشیم که مسولین آی تی جوانی با ما صادق باشن . موفق باشید
با سلام
ما با کاربران صادق هستیم! درصورت درخواست میتونم تایم اولین تیکت ساسپند شدن تا آخرین تیکت رو برای مدیران بفرستیم!تا دقیقا حرف ما رو تایید کنند!
سرور شما که بنده نمیدونم کدام یوزر ما هستید مسلما روی هوا قطع نشده!مسلما ابیوز داشتید یا مشکل دیگه ای بوده!
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
بله! تحویل تا 48ساعت ممکنه طول بکشه!
ویرایش توسط Sheriff : December 21st, 2011 در ساعت 01:08 دلیل: از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید
با اجازه جناب مسعوی
این عکس رو همین الان به خواسته شما گرفتم از سرور آمریکا
که برای یک وی پی اس خیلی خوبه ...
طبق قوانین نمی تونم درباره اکانتینگ صحبت کنم اما تمپلیتی که ازش استفاده می کنند کامله![]()
دوباره سوال میپرسم =p~
ویندورز سرور 2008 نصب میکنین ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)