ویرایش شد
ویرایش شد
ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
باز می گردم با ابتکاری نوین
فعلا که اعلام کردیم 2 روز هم گذشته خبری نشده , تا فردا هم خبری نشه دیگه برای این پیگیری های بی فایده وقت نمیزارم و میرم سراغ پیگیری اصلی که مسئول این وضعیت و کلاه برداری رو معلوم کنن
با سلام خدمت شما ها
آقای فرا موبایل شما شکایت هم بکنید هیچیش به ما بر نمیگرده
چون شما از درگاه پی لاین خرید کردید
ماهم اطلاع دادیم تو اکانت هم شارژ کردیم که پولتون رو بک بدن اگر اونا تیکت زیاد دارن نمی تونن جوابتونو بدن دیگه با ما نیست
آقای بلک تیم هم شما باید یه دو روز 1 روز دیگر صبر کنید برای خریدی که داشتید هر صحبتی دارید بیاد یاهو اونجا که من ادد شما هسم
با مزه ترین تاپیکی بود که من تا حالا خونده بودم دستتون درد نکنه بابت این همه کش و قوسی که دادین
توصیه من به دوستان اینه که همیشه برای پیدا کردن سرور های خوب برن سایت هایی که دارای چند سال سابقه کاری هستند و با مدیریت سایت تماس بگیرند و اسم سرویس دهنده را بپرسند و بعد با اطمینان و بدون درد سر خرید کنید .
متاسفانه از نماد اعتماد هم فقط اسمش مونده و میشه گفت هنوز یه جور کشک حساب میشه چون مواردی بوده که نزدیم 80 تومان پول ما را یه شرکت به اصلاح معتبر » کافه جوملا « خورد و من پیگر شدم جوابی از نماد نگرفتیم .
لذا رفتیم ستاد پلیس فتا خوشبختانه دوستانی که اونجا هستند به کارشون وارد هستند خیلی آسون راه ها و چاله و چوله های کارو نشونت می دن تا شما به حقتون برسید .
اگرکسی هم عند هک هم باشه دو سوته پیدا می شه چون ایران از نظر امنیت برای اینترنت جز کشور های برتر حساب میشه و میشه گفت تا 85 درصد جرایم اینترنتی به راحتی قابل حل هستند . زیرا که روزانه کلی حملات هک یه سایت های ایرانی انجام میشه و میشه گفت دوستان سایبری آبدیده و خط شکن هستند .
باز امیدواریم این تاپیک درسی باشه برای افرادی که می خواهند سرور و هاست بگیرند .
موفق باشید .
ویرایش توسط studio : December 29th, 2013 در ساعت 18:34
دوشنبه 09 دي 1392 , 10:19 | سجاد چاری پور
اگر موردی باشه بهتون اطلاع میدیم.
aghaye fara mobile shoma motmaeni elam kardid?:D
4 taticket zadim hanooz migan shoma chizi nadadid
شما حساب پی لاین دارید ؟ (تجاری)
خوب دیگه با توجه به شما کسی نمونده به غیر از یکی از دوستان که بهشون علام شده کی ریخته می شه دیگه همه پول هاشونو گرفتن هر کی شکایت کرد در خدمتیم
با تمام جان میریم دادگاه هر کی هم شکایتشو بر نداشت با تمام جان میریم شکایت می کنیم( اگه بی مورد بود )
آقای نصری یا هر کس دیگه ادعایی دارن اعلام کنن ببینیم چند چندیم باهاشون
این مسیله تمام شد .
به محض اینکه آقای فرموبایل پول رو بگیرن درخواست توقف تایپیک رو میدیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)