اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
شرکت فریلسنر که تو استرالیا ثبت شده و شماره تماسش
Administrative Contact:
Freelancer Australia Pty Limited
Customer Service ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
Technical Contact:
Freelancer Technology Pty Limited
Matt Barrie ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
هست اکانت ایرانی هارو محدود کرده و هیچ جوابی نمی ده بهشون ، فقط میگن صبر کنید ، برای بعضی ها بیست روزه اینطوری هست و برای من 12 روز شده
صبر کردن هم به نظر من درست نیست ، اگر بشه تماس گرفت و یک جواب قطعی ازشون گرفت
اینهای که میل میدیم ویا تیکت و یا پشتیبانی حرف می زنیم میگنن واجد تائید هویت باید جواب بده و هیچ جور هم نمیشه با اون واحد تماس گرفت .
اگر میشه جواب قانع کننده گرفت خوب بود .
در حال حاضر هیچ کس کاری نمیتونه بکنه فقط باید صبر کرد ، لیمیت اکانت ماکزیمم 45 روزه بعدش حتما باید تصمیم بگیرن در مورد اکانت لیمیت شده.
ادیت:
در صورتی که نخواستن این مساله رو حل کنن میشه از اینجا بعنوان کلاهبرداری پیگیری کرد:
https://www.scamwatch.gov.au/content...ag/reportascam
ویرایش توسط Tehranshahr : June 2nd, 2013 در ساعت 14:32
من قبلا دو تا مشتری از استرالیا داشتم . الان به یکی از اونها که خیلی از کار راضی بود و مبلغ پروژه اش هم بالا بود پیغام زدم . امیدوارم یه جواب خوب بهم بده.
شما هم اگه مشتری با سابقه خوب دارید تو استرالیا یه پیغام بدید ولی مواظب باشید این مسئله پخش نشه که بعضی ها به فکر سوء استفاده بیافتن. فقط قابل اعتماد و بهتره جای عمومی مطرح نکنیم .
گرچه این مسائل برای ما ایرانیها عادی و برای اونها تکراری هست ولی نباید امید از دست داد
دوستان آیا مطمئن هستید که به شما جواب ندادند ؟
چون جوابش رو تو همون صفحه ارسال مدارک در سمت راستش می نویسه .
این مسئله واسه خودم پیش اومده میگم .
باتوجه به اینکه امریکا تصمیم به لغو تحریم های سخت افزاری و نرم افزاری گرفته ایم مورد قطعا در اینده حل خواهد و دوباره میتونید به صورت مستقیم کار کنید اما کمی زمان بر خواهد بود تا شرکت ها عمل کنند
ویرایش توسط bestdeveloper : June 2nd, 2013 در ساعت 16:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)