-
June 2nd, 2013, 01:29
عضو جدید
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
زمان برداشت لیمیت میکنن ، بعضیها رو هم لیمیت نمیکنن اما درخواست برداشت رو کنسل میکنن.
مشکل دقیقا همونیه که ساپورت گفته و در پست اول این تاپیک موجوده.
هفته پیش که درست بود . این هفته امتحان نکردم ببینم چطور میشه ؟
باید بررسی کنم . خبر میدم به دوستان
-
تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 01:29
# ADS
-
June 2nd, 2013, 09:18
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
آقا چه باگی؟ اینکارا همگی با اطلاع کامل توسط مسولانش در حال انجامه فقط باید صبر کرد دید که برای کاربرای فعلی چیکار میکنن ، کاربر جدیدیم که دیگه از کشور های تحریم شده قبول نمیکنن.
پ.ن: اینا ظاهرا تصمیم گرفتن خودشون رو با بازار آمریکا تطبیق بدن چون دولت استرالیا و سازمان ملل چنین تحریم هایی وضع نکرده ، کلا چند وقته دارن تغییرات خاصی تو وبسایت و سیستمشون میدن.
اینم اطلاعات کامل:
Restrictions on Financial Transactions involving Iran
تنها قسمت مرتبط:
دقت کنید تمام این محدودیت ها داخل خاک کشور رو هدف گرفته یعنی حتی یک فرد غیر ایرانی هم اگر اینجا ساکن باشه تمام محدودیت ها شامل اون فرد هم میشه اما برعکس اگر یک فرد ایرانی خارج از ایران باشه از نظر قانونی محدودیتی شاملش نمیشه مگر در موارد خیلی خاص.
این ماله بیشتر از یک سال پیش هست و نمیشه گفت الان میخوان عملی کنن و گفته بالایی بیست هزار دلار رو شامل میشه
-
تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013, 09:21
عضو جدید
چیزی که مسلم هست ، هی ایران محدود و محدود تر میشه و تحریم های سنگین تری براش وارد میشه ، تو مایه کره شمالی و یا سوریه
به نظر من مثل پی پال باید کامل با حویت کاملا غیر ایرانی وارد شد و بدون درد سر فعالیت کرد .
ولی خوب مراحل تائید خیلی سخت هستش
-
-
June 2nd, 2013, 10:38
عضو جدید
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
serverfire
این ماله بیشتر از یک سال پیش هست و نمیشه گفت الان میخوان عملی کنن و گفته بالایی بیست هزار دلار رو شامل میشه
چیزی که الان دارن عملی میکنن ظاهرا همسویی با تحریم های آمریکا هست نه استرالیا و چیزی که مشخصه اینه که هنوز قوانین جدیدشون نهایی نشده.

نوشته اصلی توسط
serverfire
چیزی که مسلم هست ، هی ایران محدود و محدود تر میشه و تحریم های سنگین تری براش وارد میشه ، تو مایه کره شمالی و یا سوریه
به نظر من مثل پی پال باید کامل با حویت کاملا غیر ایرانی وارد شد و بدون درد سر فعالیت کرد .
ولی خوب مراحل تائید خیلی سخت هستش
هرچقدر هم که تحریما شدیدتر بشه اینا نمیتونن تمام اشخاص ایرانی رو تحریم کنن چون شامل حال تمام ایرانی های خارج از کشور هم میشه بجاش اشخاص مورد نظر رو تک تک به لیست اضافه میکنن.
-
تعداد تشکر ها از Tehranshahr به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013, 10:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
چیزی که الان دارن عملی میکنن ظاهرا همسویی با تحریم های آمریکا هست نه استرالیا و چیزی که مشخصه اینه که هنوز قوانین جدیدشون نهایی نشده.
هرچقدر هم که تحریما شدیدتر بشه اینا نمیتونن تمام اشخاص ایرانی رو تحریم کنن چون شامل حال تمام ایرانی های خارج از کشور هم میشه بجاش اشخاص مورد نظر رو تک تک به لیست اضافه میکنن.
من که ریسک نمی کنم ، میخوام اگه بشه از طریق دادن پروژه به یه پروفایل خارج از ایران سالم پولی که تو حساب رو منتقل کنم
-
-
June 2nd, 2013, 10:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
onlymaj
خب می دونید چرا اینو میگم ؟ چون اکانت بنده هنوز بازه !!!
خیلی عجیب و جالبه !!
جالبه! پولی تو حسابتون هست؟ با آی پی ایران وارد میشید؟ میشه هروقت یک widthraw انجام دادید و عمل کرد به ما خبر بدهید؟!
خوشبینانه ترین حالت اینه که طبق قوانین تحریم آمریکا ایران رو تحریم کردند و تمام حسابها بلوکه شده. تمام Mileston ها با Dispute بازگشت داده میشه ولی مابقی پولهامون تو حساب مبمونه و به کسی بازپرداخت نمیشه تا موقعی که تحریم ها برداشته بشه. (شاید این جمعه بیاید ... شاید)
زمانی که از من مدارک میخواستند یه سوال کردم که آیا شما با کاربرای ایرانی مشکل دارید که در جواب گفتند که ایران فری لنسر رو ***** کرده و فلان و فلان و شما نمیتوانید پول بگیرید ولی میتوانید کار کنید. صحبتی از تحریم نکرد ... من که حدود 4000 دلار از دست دادم
دوستان اگه از تهرون یا آمریکا کاری میشه کرد بگین.
-
تعداد تشکر ها از bestdeveloper به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013, 11:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
majid-f
کسی آشنائی چیزی اینجا نداره؟
اتاق بازرگانی ایران و استرالیا:
تماس با ما
فکر میکنین میتونن کمکی بکنن؟

نوشته اصلی توسط
mst_ab
ظاهراً کسی اطلاعی نداره، چرا خودتون این موضوع رو پیگیری نمی کنید؟ مثلاً یه نامه ای چیزی .... نمی دونم شاید کارساز باشه...

نوشته اصلی توسط
majid-f
به شماره شون زنگ زدم (از صبح دو سه بار) جواب نمی دن. شاید امروز کسی نیست جواب بده. باز هم سعی میکنم باهاشون ارتباط برقرار کنم. سوال کردن ضرری نداره. هر نتیجهای گرفتم خبرش رو میدم.
بالاخره شماره رو جواب دادن. خانومی که جواب داد گفت مسئول اتاق رفته مسافرت، آخر خرداد تماس بگیرید.
هــــی! یه روز قیف نیست، یه روز قیر نیست ...
-
تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013, 12:46
عضو جدید
اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
-
-
June 2nd, 2013, 13:21

نوشته اصلی توسط
serverfire
اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
من خارج از ایران هستم، کاری از دستم برات بر میاد؟
-
تعداد تشکر ها از saeidza به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013, 13:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
serverfire
من هم همینطور. باید سعی کنیم یک وکیل توی خود استرالیا بگیریم. بعضی شرکت ها و وکیل ها به صورت تضمینی کار میکنن، یعنی فقط در صورت موفقیت در دعوا هزینه میگیرن.
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید