سلام دوست عزیز فکر خوبیه . من هم مایلم از این سرویس شما استفاده کنم . منتظر پاسخ شما هستم .ممنونم بابت این ایده خوب .موفق باشید
سلام دوست عزیز فکر خوبیه . من هم مایلم از این سرویس شما استفاده کنم . منتظر پاسخ شما هستم .ممنونم بابت این ایده خوب .موفق باشید
به این همه ادم میتونید وی پی اس بدید؟؟؟
مهندس آخري يكي از رفيق هاي من بود شرمنده .
دوستان قضيه شركت و پروانه كسب ، افراد تحصيل كرده و ارائه vpn رايگان تصديق و تائيد ميشود
جالبه اينها فقط هاستينگند كار ديگه اي ندارند ، نه سخت افزاري و نه اينترنت پر سرعتي .
دوستم ميگفت شركت با كلاسي بود كلي هم اعصاب منشي را خرد كرده شرمنده مهندس دوستم كمي بيشعوره خودم ادبش ميكنم
اي به فداي روي ماه مهندس انتظار ، فرج از 15 دي كشم
داره جلب میشه ،
این داستان ادامه دارد ...
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
دوستانی که تعداد نوشته هاشون بالاتره کسی این شرکت رو تصدیق کرده ؟
مثلا این آقا ناصر ، 4 تا نوشته زده ،بعد اونده کلی تعریف کرده!
اقا ناصر نوشته 5 شما هست! دارید تعریف و انتقاد می کنید !
اما خوب بود یه پنل هاست تست میدادید علی الحساب تا دوستان تست کنن قدرت و سرعت رو !
و همچنین امنیت رو !
مدیران این تاپیک رو قفل کنند تا وقتی یکی از بچه ها گرفت !
آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !
یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !
من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !
عزيزم من چند بار هم اعلان كردم كه سر تاريخ مقرر واگزار ميكنم بعد ميتواني از دوستان تمامي سوالات را بپرسي
اما اين كاري كه شما گفتيد را دوستان انجام دادند و پس از نصب چند اسكريپ و نرم افزار از سه تيم هك و امنيتي در ايران روسيه و آلمان درخواست كردند كه آنها را چك كنند كه آنها تا الان مشكلي پيدا نكردند
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)