با سلام
دوست من ، ایزوی سیستم عاملی که شما داده بودید باید به شکل دستی نصب می شد.
ممنون می شم لطفا صبوری بفرمایید ، زمان از دست رفته شما قطعا محاسبه خواهد شد و حقی از شما ضاییع نخواهد گردید
با سلام
دوست من ، ایزوی سیستم عاملی که شما داده بودید باید به شکل دستی نصب می شد.
ممنون می شم لطفا صبوری بفرمایید ، زمان از دست رفته شما قطعا محاسبه خواهد شد و حقی از شما ضاییع نخواهد گردید
چه جالب !!! خود شخص من که تقریبا ۳ سال پیش بود ازشون سرویس داشتم که پیر مارو در آوردن با سرویس دادن و پشتیبانی خوشگلشون
مدتی هم هست یکی از دوستان تهیه کردن و جالبه بعد از ۳ سال هنوز درگیر مشکلاتشون هستن ! لااقل ۲تا نیرو پشتیبانی میذاشتی لااقل به موقع جوابگو باشن نه اینکه اصلا نباشن بعد مثلا ۴-۵ روز یه جوابی که اصلا دردی رو دوا نمیکنه بدن !
یه جورایی نمیدونم این تیم کج دار مریض و دست و پا شکسته دارن کار میکنن ( شاید مشکلات مالی ) یا با دیدگاه فقط فروش دارن کار میکنن که شاید واقعا براشون کیفیت سرور ها و جوابگو بودن مهم نیست و شاید مشتری های خاص خودشونو دارن و زیاد هم مهم نیست براشون حالا از بین ۵۰ تا مشتری مثلا ۱۰-۱۵ تاش هم شاکی باشن که البته فکر میکنم بیشتر از این مقدار باشه!
خلاصه که ایشالله خیره
اول اینکه شما ظاهرا با ما با همین تاپیک آشنا شدید ولی باید بدونید که ما هیچ فعالیتی دیگه در انجمن وب هاستینگ تاک نداریم - چون ادم های بی سواد و پر مدعا که فکر می کنند تیکت جای چت هست و یا دوستانی که هر 7 روز یکبار یک مشتری دارن و فکر می کنن بقیه هم باید مثل خودشون باشن در این انجمن زیاد هست لذا ما بعد از این قضیه کلا دور این انجمن رو خط کشیدیم!
دوم اینکه دوستتون واقعا اگر اذیت می شن و 3 ساله که با ما کار می کنند ، متاسفانه مشکل خودشون هست یه حالتی از مازوخیسم حتما دارن ! مطمئنم که اینم یه بلوف و حرف از کوه و دشت و دمن هست ! هیچ پایه ای نداره! یعنی اصلا نمی شه باور کرد که یک فرد سالم از بابت عقلی اگر واقعا اذیت می شه چرا باید 3 سال با ما سر بکنه؟
سوم: گروه ما 5 نفره هست و اگر بهتون برنمی خوره برای ما سواد مهتره از تعداد هست (دقیقا بر عکس شما) و قصد اضافه کردن دوست دیگری که بگیم تعدادمون بالاست رو نداریم!
چهارم: چند بار باید بهتون اسکرین شات از تعداد تیکت ها ، زمان پاسخ گویی و ... رو بگذارم ؟ متوسط تعداد تیکت های ما در ماه حدود 3000 تیکت جدید هست! و زمان متوسط پاسخ اولیه 6 ساعت و حدود 20 دقیقه
شما کاره ای در اینجا نیستی که خیر و شرش به شما ربطی داشته باشه! می دونی جالب ترش چیه ؟ شما حتی سن اکانتت به 3 سال هم نمی رسه ! اگر مولتی هستی که خلاف قوانین هست! اگرم نیستی که فعلا سنت حتی به این تاپیک قد نمی ده!
ویرایش توسط hpnn.wm : August 28th, 2021 در ساعت 01:20
بذارید انصافی صحبت کنیم.
من چند ساله از نیراکلاود سرویس دارم البته برای چند ماه نداشتم و مجددا سرویس از ایشون دارم. کیفیت سخت افزار مناسب و خوبه. تلفن رو خوب جواب میدن و جناب مددیان هم با حوصله هستند و کارهایی ما خودمون ازشون خواستید که به اصطلاح third party بوده ولی زحمت کشیدند بدون هزینه انجام دادند...
نمیگم ایشون در حد دیتاسنتر های تاپ دنیا سرویس میدن ولی سرویس هاشون خوبه قیمت های سرویس هاشونم واقعا مناسبه و بسیار محترم هستند.
این تجربه شخصی من هست... میخوام از ایشون یک سرور دیگه هم بگیرم
با سلام
ممنون از شما بابت توضیحات. تمام تلاش ما بر این هست که رضایت مشتریانمون رو جلب بکنیم
سلام
من اتفاقا تمام گفتع های شما خوندم و برعكس هفته پیش یك سرور خریداری كردم و جالبه سرور انگلیس ایشون نثل جدید سرویس مت زدم و اصلا ***** نشده تا به امروز![]()
و هم اینكه هارد سرور HDD اما سرعت قابل قبولی داره و اینكه مهم ترین اصل cpu وقتی زده 2000 مگاهرتز دقیقا همینه در همین تبلیغات یكی زده سرور آمریكا فلان اختصاصی بعد میگه cpu 1500 وارد خرید میشی cpu 1000 داره میده كلاهبرداری میكنن ولی از ایشون دقیقا عین مشخصاتی كه زدن ارائه دادن .. حتی انقدر خوب بود یه سرور رم 3 دیگه هم زدم اونم شش روزه مت زدم نثل جدید اونم چیزی نشده این توانایی كیفیت و كانفینگ بسیار بسیار خوب ایشون میرسونه .. به نظره من سایت خوب و محترمی هستن شما هم دچار سوتفاهم شدی احتمالا دو كلمه محترمانه براش پیغام بذاری مشكلت حل میشه![]()
با سلام
دوست من ابتدا از شما بابت اینکه نظرتون رو اعلام فرمودید سپاسگزارم.
متاسفانه عده ای از دوستان وقتی از ما سرویس خریداری می کنند فکر می کنند که برده ای، چیزی خریداری می کنند.
خوشبختانه ما با توجه به رابطه ای که با پلیس فتا داریم از قوانین اگاهی کامل داریم! در قوانین سایبری افشا اطلاعات کاربران در فضای مجازی جرم هست و برای همین ما نمی تونیم در اینجا اقدام به ارسال اسکرین شات هایی که ایشون در پستشون کراپ کرده اند، بکنیم. بنابراین این مورد در دادگاه برای ما محفوظ هست (هر چند من فکر نمی کنم ایشون بجز بلوف و مسخره کردن کار دیگری مثل شکایت کردن بلد باشند)
ایشون جوری با ما حرف می زدند و همان قوانینی که در حین خرید قبول کرده اند را به باد سخره و مضحکه می گرفتند، که بعد از چندین بار اخطار بهشون، گوش نکردند و همچنان ادامه دادند. اگر حتی به همان تیکت هایی که اسکرین شاتشون رو ایشون ارسال کردند دقت بکنید ما در کمترین زمان بعد از اپدیت ایشون پاسخگو بودیم. به محترمانه ترین شکل باهاشون برخورد کردیم و هیچ موقع زننده حرف نزدیم حتی وقتی ایشون به شکلی که گفتم حرف زدند. ما بر اساس قوانین خودمون و قوانین سایبری حتی اگر کاربر یکبار اقدام به فحاشی و یا عدم التزام به قوانین قبول شده فی ما بین توسط کاربر شود ، می تونستیم اصلا بدون پاسخگویی، به قطع سرور اقدام کنیم. اما همین الان هم اکانت ایشون در وب سایت ما باز هست و ما از همون موقع چندین بار هم بهشون اخطار دادیم و پاسخ ایشون رو هم دادیم. بنابراین این مشکل ما نیست که ایشون اینطور ریسپاند نشون می دند.
اما در مورد این کارشون هم باید خدمتشون عرض کنم که افترا زدن و هتک حرمت در فضای مجازی (حتی اگر حق با کاربر باشد) جزو محتویات مجرمانه محسوب می شود و حق شکایت برای ما محفوظ است
ویرایش توسط hpnn.wm : February 6th, 2020 در ساعت 19:41
دوست من ، ما مشکلی با انتقاد نداریم متاسفانه برخی از دوستان یا با اکانت خودشون و یا با اکانت فیک تشریف می ارند و قصد تخریب دارند ولی شما صرفا انتقاد کردید چیزی که حق طبیعی مشتریان هست.
ببینید دوست من ، بنده بهشون اطلاع می دم ولی همونطور که می دونید تعداد مشریان ما در روز به خاطر مبالغ مناسبی که داریم بیش از اندازه هست. و حق با شماست بعضا ممکنه به همین دلایل بدقولی هایی هم صورت بگیره ولی ناشی از بی مسئولیتی نیست !
من هم به دوستان اطلاع می دم و قطعا بهشون می گم که کار شما رو پیگیر باشند ولی جسارتا قولی نمی دم ولی حتما تاکید می کنم که شما رو راضی نگه دارند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)