دوستان من یک مشکل هنگام خرید دارم من از درگاه payline استفاده می کنم تمام کار ها رو هم کردم کد API هم وارد کردم و تکمیل فقط وقتی می خوام یکی از محصول ها رو بخرم ارور زیر رو میده
Not Found
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/*****/public_html/shop/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
احتمالا آدرس فایلها رو اشتباه وارد کردین. این جایی که آدرس میده فایل gateway.php برید نگاه کنید ببینید هست؟
ویرایش توسط moein2024 : May 13th, 2013 در ساعت 15:01
فایلهای پلاگ این payline رو چک کنید و آدرسهای داخلشون هم چک کنید. چون خطا داره میگه این فایل وجود نداره. از یک جای کار اشتباه شده. نهایتا یک بار دیگه فایلهای freer و پلاگ این رو جایگزین کنید با فایلهای اصلی ببینید درست میشه یا نه؟
من نمیدونم دقیقا باید چی رو داخل فایل payline.php چک کنم ولی کلا freer رو payline رو پاک کردم از اول ریختم هنوز همونه
ویرایش توسط nekooee : May 13th, 2013 در ساعت 20:42
من با درگاه تک پرداخت و خود بانک ملت کار کردم و از پی لاین استفاده نمیکنم. ولی روش کار معمولا همین هست. بیا تو یاهو مشخصات هاستت رو بده من برات نگاه کنم ببینم مشکلش رو متوجه میشم یا نه
آی دی من اینه:
nekooee_irantk
ویرایش توسط nekooee : May 13th, 2013 در ساعت 15:26
سلام
ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری به چه نحوی عمل میکنه؟
بصورت اتوماتیک عمل میکنه؟
یا دستی هست؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)