قیمت ها خیلی خوبن
برای ثبت یک دامنه in مزاحمتون میشم
قیمت ها خیلی خوبن
برای ثبت یک دامنه in مزاحمتون میشم
تخفیف های جاری ریسلرکلاب امشب به پایان میرسند ،
هر کس دامنه میخواد ثبت کنه عجله کنه ، چون معلوم نیست این تخفیف ها دوباره کی و به چه میزان برقرار بشن
تخفیف های جاری و استثنایی فعلی رو از دست ندید :
جستجوگر دامنه - میزبان پلاس
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
سلام
.ws
ثبت نمی کنین
تمدید دومین org چقدر میشه ؟
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
سلام
من یک دامنه در یاهو دارم میخام انتقال بدم
اگر زحمت بکشید نحوه انتقال رو بفرمایید ممنون میشم
پیام بدید لطفا
.. :: فروش وب سایت : باکسین پلتفرم فارسی فروش فایل دیجیتال :: ..
نیکا کامپیوتر - طراحی وب سایت و اسکریپت های 100% اختصاصی
دوست عزیز میشه یه توضیح در مورد قیمت بدید ؟ من متوجه نشدم جریان چی بود
http://up.vbiran.ir/uploads/13753986...2_0Capture.PNG
سلام،
باید کد انتقال رو از پنل دامنتون در یاهو دریافت کنید ، در سایت ما سفارش انتقال بدید و پرداخت کنید و کد انتقال رو از طریق تیکت به ما اعلام کنید تا انجام بشه،
اگر باز هم سوالی دارید از طریق پشتیبانی سایت در ارتباط باشید
اون مجموع دوره در واقع هزینه تمدید هست چرا که این آفرها مخصوص ثبت دامنه های جدید هستن و اگر دکمه پرداخت رو بزنید و به درگاه برید ، خواهید دید که مبلغ پرداختی همان 12600 تومان هست
سلام
دوست عزيز من از شما دو تا دامنه گرفتم و الان يكيش غيره فعال شده
مشكل چيه؟![]()
سلام،
پاسخ شما در تیکت عرض شد، دامنتون مشکلی نداره و فعاله
آفرهای ویژه میزبان پلاس همچنان ادامه دارند :
biz = 10800
in = 13300
asia = 12600
org = 19800
جستجوگر دامنه - میزبان پلاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)