اینجا رو ببینید امروز نوشتن که فردا درست می شه
مشکل در سرور اختصاصی هتزنر - انجمن های پرشین هویز
اینجا رو ببینید امروز نوشتن که فردا درست می شه
مشکل در سرور اختصاصی هتزنر - انجمن های پرشین هویز
فکر کنم دیگه تا قبل از ظهر مشکل حل بشه
چون خودشون اعلام کردن
انشاله که همینطور باشه
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
از ماست که بر ماست! یه روز تو همین آلمان صبح که میشه مردم میبینن قیمت شیر کمی گرون شده، اون روز هیچ کس شیر نمیخره فرداش قیمت ها برگشت جای خودش!!! الانم اگه دوستانی که دارن از گذرگاه خدمات میگیرن بعد از رفع مشکلشون دیگه با این شرکت ادامه همکاری ندن درس بزرگی واسشون میشه!!! در شمن شرکت هایی معتبر ایرانی هم هستن که خسارت بدن!!!
منظورتون از شرکت های بزرگ میشه توی پیام خصوصی بگین؟
ایران هاست فکر میکنم بزرگترین هاستین هست دیگه ؟؟ بزرگترین جبران خسارتش به میزان هزینه پرداختی شما برای سرویس هست
شما میتوانید توی قوانینش بخونید
فقط هاستینگ ها و دیتا سنتر های خارجی هستند که جریمه میدهند نمونش برای خودم 3 ساعت داون شده بود نتورک یکی از دیتا سنتر ها هزینه یک هفته رو کم کردند و چند مورد مشابه اما توی ایران من جایی ندیدم ضرر بدهند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من قبلا با سانیران کارکردم! خدمات مطلوب و پشتیبانی به موقعی داره! شرکت معتبری هم هستش! بالا هم بنر تبلغاتیش هست: هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ
فکر میکنم نیازی نباشه تبلیغ کنید
شما یک بار خوب بالا سمت چپ از جستجو سرچ کنید تا پیک های انتقاد رو میبینید
هیچ کس از حرفه ای ها تایید نمیکند
فقط جدید الورود ها میان این رو میگن چون آپتایم رو دید دیگری ازش دارند
البته منظور من شما نیستین و جسارتا اشتباه متوجه نشوید
در کلیت عرض کردم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ساعت 11 بوقت تهران هتزنر کرکره ها رو بالا می کشه و کار را شروع می کنه. باید منتظر باشیم تا بیان سرکار.... خدا رو شکر به شنبه و یکشنبه نخوردیم....
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)