-
October 2nd, 2012, 23:09
عضو دائم
پاسخ : یکی جلوی این دلار رو بگیره
یعنی هیچ کس راهی بهذهنش نمیرسه
بابا شوخی نیست دلار بشه 5 تومان دیگه این همه زحمت ماها این سالها این بی خوابی ها این .......
همه به باد میره
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012 23:09
# ADS
-
October 2nd, 2012, 23:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sarwhost
بابا شوخی نیست دلار بشه 5 تومان دیگه این همه زحمت ماها این سالها این بی خوابی ها این .......
همه به باد میره
راهش اینه که مشتری هاست رو بدی به ما، سرور مجازی رو به یکی دیگه و ..... و بگذاری بری به زندگیت برسی....
امروز رئیس جمهور عزیز در مصاحبه حرف از 5 تومان هم زد..... یعنی آمادگی ذهنی را شروع کرد.....
چند وقت پیش گفته بودم 3000 تومان عادیه و کابوس 4000 تومان را می بینم.....
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012, 23:16
عضو دائم
-
-
October 2nd, 2012, 23:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shivahost
راهش اینه که مشتری هاست رو بدی به ما، سرور مجازی رو به یکی دیگه و ..... و بگذاری بری به زندگیت برسی....
امروز رئیس جمهور عزیز در مصاحبه حرف از 5 تومان هم زد..... یعنی آمادگی ذهنی را شروع کرد.....
چند وقت پیش گفته بودم 3000 تومان عادیه و کابوس 4000 تومان را می بینم.....
براتون ضرر نکنه
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012, 23:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sarwhost
براتون ضرر نکنه

تنها راهی بود که به ذهنم رسید. البته شما جزو خوبان و ماندگاران هستید به امید خدا، اما خیلی ها با این اوضا دوام نخواهند آورد. یک تصفیه ای بشه این بازار بد هم نیست.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012, 23:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shivahost
تنها راهی بود که به ذهنم رسید. البته شما جزو خوبان و ماندگاران هستید به امید خدا، اما خیلی ها با این اوضا دوام نخواهند آورد. یک تصفیه ای بشه این بازار بد هم نیست.
اتفاقا با این حرفتون کاملا موافقم
بازار یکم به خودش خواهد اومد **
اما از هر جهت من نگاه میکنم علت این بالا رفتن یه هویی رو نمیتونم پیدا کنم البته خودمو توجیح کنم
-
-
October 2nd, 2012, 23:26

نوشته اصلی توسط
shivahost
تصفیه شدنش اینه که افرادی که سرور زیاد دارن ضرر می بینن اونایی که یک وی پی اس یا ریسلر دارن و اقدام به فروش میکنن ضرر زیادی نمیکنن فوقش ده هزار تومان ریسلری که دارن گرون بشه؛ ضرر اصلی الان متحمل افراد کهنه کار هست که سرورهای زیادی دارن
-
تعداد تشکر ها از shafiei7 به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012, 23:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shafiei7
تصفیه شدنش اینه که افرادی که سرور زیاد دارن ضرر می بینن اونایی که یک وی پی اس یا ریسلر دارن و اقدام به فروش میکنن ضرر زیادی نمیکنن فوقش ده هزار تومان ریسلری که دارن گرون بشه؛ ضرر اصلی الان متحمل افراد کهنه کار هست که سرورهای زیادی دارن
البته اونایی که گونی گ.نی وی پی اس فروختن (رم 1 گیگ 8500) ما که از اول قیمتامون این بود الانم فشاری نمیبینیم سرورم یکم زیاد داریم
دیگه خبری از این تاپیکها نخواهد شد
تو همین هفته چندتا سرور با مشتریاش اینجا برای فروش گذاشتن
یکی از دوستان به بنده یه سروری گفت 24 گیگ بود 30تا مشتری داشت اما بازم ضرر میکرد
-
-
October 2nd, 2012, 23:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
همه به باد میره
تنها راهی که از همه لحاظ مناسب هست تغییر واحد مالی در این حرفه ست
در این حالت قیمت ها تقریبا 2 و 3 برابر میشه
خداروشکر شاهدیم که خیلی از همکاران این کار رو کردن و تقریبا هماهنگی وجود داشته اینبار (البته اینم از روی ناچاری بوده)
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
October 2nd, 2012, 23:34

نوشته اصلی توسط
sarwhost
همه به باد میره
تنها راه حل هاستینگ ها => افزایش نرخ سرویس ها ( با احتساب دلار =5000 تومان )
-