آقای مبین پاسخ تیکت مارو بده
نه شاکی ام نه اطلاعاتم رفته نه ارت پول میخوام نه سرورم دان شده
آقای مبین پاسخ تیکت مارو بده
نه شاکی ام نه اطلاعاتم رفته نه ارت پول میخوام نه سرورم دان شده
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
آقا مبین جواب منم بدید .
من یه دسترسی به پنل هاست میخوام و یا یه فول بک آپ .
ممنون
یاعلی
آقای پارسیان ( فرانتورک ) چرا پول ما رو برگشت نمیزنید ؟
چند بار باید ایمیل بدهیم(5 روزه امروز فردا میکنید ) ؟
ویرایش توسط makh000f : September 10th, 2012 در ساعت 12:19
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در ضمن مدیر p30full.com هستم.
چیزی که هست 1.800.000 از حساب ملت من واریز شده به حساب کوهی اونم داده به پارسیان این وسط کسی چیزی گیرش نیومده شما که هیچ کاری نمی تونی بکنی پس اینقدر واسه من پرونده پرونده نکن که خندم می گیره با این حرف ها هم خودتو مظلوم جلوه نده عزیز
عکس 1 واریز 1 میلون به کارت ملی کوهی رو نشون میده
عکس 2 هم واربز 800 تومان به حساب ملت شو نشون میده
جناب چرا جواب ایمیل منو نمیدی
تیکتم زدم
لطف کن پول سرور 16 گیگ منو بزن
سلام به همه دوستان ضرر دیده!
پارسیان دیگه داره شورشو در میاره! علاوه بر این که خراب کاری کرده می خواد با دروغ جمش کنه.
پارسیان یادته زنگ زدم بت گفتی دیتاسنتر هک شده!!!!و گفتی که پنل ادمین که سیستم ovh گم شده به دلیل هک به همین دلیل میخوام یک سرور بدن با همون مشخصات با 15 روز رایگان بدون هزینه ای پی!منم گفتم واقعا آخی دیتاسنتر هک شده آره من هم که ار ار باور کردم! ( چرا فکر کردی چنین دروغ مزحکی بگی باور می کنم؟)
من که سروری که کی هزینه ای داده بودم و بسات 2 هفته بعد از این که تحویل گرفتم دیدم خراب کاری کردین 3شده جا به جا کردم که مشکلی برای کاربر ها پیش نیاد.
بیا درست حسابی بگو بابا این طور کردم حق با شماست کلی ضرر زدم به همه این کار کردم معذرت خواهی بکن اون جیبات هم اگر چیزی از پول ها مونده بتکون پس بده مردم
تا کار به فتا نکشیده این همه فتا دست کم نگیرین-ساکن اهواز هستم فتا اینجا خیلی قاطع برخود میکنه کسی شکایتی داشت و نمی تونست بره تا مشهد اگر ایشون تازه مشهد ساکن باشند!مدارک برای من بفرسته.
itjavani
![]()
با تشکر بله به جواب رسیدم
واقعا از اطاعات مالی و قوانین این شرکت مطلع هستید
اقا دوشنبه شد. این پول ما چی شد پ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)