آقا خیلی کارت درسته دستت درد نکنه !!
آقا خیلی کارت درسته دستت درد نکنه !!
بله سرور من هم دچار مشکل شده . از دیروز تا حالا خیلی بالا پایین میشه . باهاشون تماس گرفتم ببینیم چی میشه :|
قدیم ها طوری بود یکی سرور مجازی می فروخت سرورش مشکل داشت می گفت این مشکل تا 2 روز ادامه داره یوزرهای محترم اگر می خواید سرور شما رو انتقال بدیم به یک دی سی دیگه !!!
الان ما میگیم لطفا سرور ما رو انتقال بدید پول هم می خوان !!!
![]()
آقایون جوان سرور واقعا شورشو در آموردین 3 روز پولو پرداخت کردم هنوز سرور رو دست ما ندادید
مردم که علاف شما نیستن آخه ...
پول ما رو برگردونید اصلا نخواستیم !!!
تمامی پاسخ های شما ارسال شده! بعید میدونم تیکت بی پاسخ داشته باشید.
مشکل برای هر سروری پیش میاد البته مشکل هنوز به 24 ساعت طول نکشید که اینطور برخورد میکنید!
شرکت ما بقالی نیست که هر روز از هرکشور و دیتاسنتری بخواید سرویس بگیرید.
در صورتی که دان تایم بیش از 24 ساعت بود حق با شماست ما میبایست سرور را منتقل و اطلاع رسانی کنیم ولی 7 ساعت بیشتر نشد! مشکل هم در کمترین زمان ممکن توسط ما و دیتاسنتر برطرف گردید!
همین الان هم سرویس من داون هست !
دوما تاریخ ارسال تیکت من رو یه نگاه بندازید بد نیست !!!
24 ساعت به کنار حدود 30 ساعت هست .
وقتی من لینک از هاست ترکر ارسال می کنم و نشون میدم سرویس بنده تو 10 جا تایم آوت میده و ساپورتر شما جواب میده که سرویس شما روشن هست دیگه چه انتظاری باید از شما داشت !!!
فرق بقالی با فروشنده سرور مجازی رو هم خوب می دونم ، خودت می دونی
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
این هم عکس تاریخ ارسال تیکت + لینک هاست ترکر + جواب پشتیبان شما !!!
![]()
سرور سینگل هاپ بدلیل دیداس دو یوزر که فقط جهت خرابکاری سرویس میگیرند ساسپند شده! البته ابتدا به نظر میرسید مشکل سخت افزاریه! ولی بعد از پیگیری ها و ارسال لاگ ها فهمیدیم که یوزر ها خرابکاری کردند!
مدت زمان مشکل ساسپند سرور از ساعت 12 الی 7 عصر بوده! و کاربرانی که از دیشب مشکل داشتند بابت دیداس دو کاربر بوده که حتما اطلاع رسانی میکنیم به همکاران تا سرویس به این افراد ندند!
در حال حاضر مشکلات سرویس برطرف گردید!
شما ویندوز سرور 2008 هم نصب میکنین رو سرور ها ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)