وقتی ازشون خرید کنید دیگه مشتری همیشگیشون میشید . الان من خودم 2 تا سرور اختصاصی فرانسه دارم. باز هم سرور مجازیام رو از ایشون میخرم .واقعا عالیه سرویس دهیشون .
وقتی ازشون خرید کنید دیگه مشتری همیشگیشون میشید . الان من خودم 2 تا سرور اختصاصی فرانسه دارم. باز هم سرور مجازیام رو از ایشون میخرم .واقعا عالیه سرویس دهیشون .
هنوز هم فروش ادامه داره ؟
فقط از انگليس سرويس داريد ؟
طراحی و ویرایش انواع قالبهای جوملا (مخصوصا فروشگاه و هاستینگ)
طراحی پرتال با جوملا مخصوص هاستینگ با پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان
چرا كسي جواب نداده هنوز ؟
MagicVPS - سبد خرید
از طریق سایتشون سفارش بدید دوست عزیز !
در سايتشون كه زده 28000 تومان ؟؟؟ پس كو 15000 تومان ؟
تاریخ استارت تاپیک بنبید عزیز مال زمانی بود که دلار 1200 بود نه النا که 2300 هستتغریبا یه 1.5 ماه دیگه وارد سال دوم میشهOctober 16th, 2011
مایل بودین رم 1 گیگ با هارد 16 گیگ پورت سرور اصلی 1 گیگ پهنای باند نامحدود قیمت 28تومن
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 28th, 2012 در ساعت 11:00
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
این سرویس سوئیس از کدام دیتا سنتر هست ؟ هنوز ارائه میشه ؟
در حال حاضر فقط امریکا و انگلستان موجود هست
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 30th, 2012 در ساعت 15:55
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
از دیتا سنتر uk2.net انگلستان تعدادی موجود میباشد
ویرایش توسط MagicVps.Com : December 21st, 2012 در ساعت 07:21
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)