...
...
ویرایش توسط uisoftware : August 21st, 2011 در ساعت 00:56
کجای دنیا از ا ساعت 1 شب تا ساعت 6 صبح میاد ساپورت میده مرد ناحسابی
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
با بت این حرف مففتتون یه معذرت خواهی بدهکار د هر زمان معذرت خواهی کردین توی تاپیک پول شما برگشت داده میشود
کسی میبنه فکرمیکنه من پول شما را خوردم
مرد ناحسابی ساعت 4 بعدظهر پول ریختی بعد میای میگی من از صبح منتظرم شما بیجا کردین
بعد از معذرت خواهی پول و یا سرویستون تحیول داده میشود
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
طبق ساعت فورم الان ساعت 12 هست و توی پیام خصوصی خورده 7 ساعت پیش
یعنی حدود ساعت 4 ظهر العلام کمرذدن پول رخیتن بعد مگیه از صبح منتظرم
مرد ناحسابی
ادم اینقدر پست شما ساعت 4 تاهز اعلام کردین که پول رختید
طبق عکس پیام خصوصی
بابت چی دار یمگی از صبح منتظرم
توی این تاپیک یه معذرت خواهی بدهکار هستید شما
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 20th, 2011 در ساعت 23:52
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام میشه لطف کنید شرایط رو برام بفرستید.راستش چیزی برام نیومده.
ممنون.
من بابت موارد پیش اومده معذرت میخوام.
پیام من ساعت ۴ بوده. نه صبح.
ویرایش توسط uisoftware : August 21st, 2011 در ساعت 00:32
نه عزیزم کسی به به و چه چه نخواست ولی حرف مفت و دورغ هم من دوست ندارم زده بهش شما خودت ساعت 4 اعلام کردی پرداخت شده برای چی میگی از صبح منتظر هستم
در ضمن بعداز تایید پرداخت 5 تا 12 ساعت سرور تحیول داده میوشد بابت چپی داری مگی این همه تاخیر
از مدیران میخوام کلیه این پستها این شخص دورغگو را حدف کنند کلیه موارد طبق سند در تاپیک قرار گرفته و دروغویی ایشون ثابت شده
البته بعداز اینکه توی تاپیک اعلام کردن که معذرت میخوان بابت این همه دورغ
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
مشخصات الان میفرستم اول تکلیف این دورغگو مشخص بشه
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
بعد از اینکه ایشون قبول کردن که اشتباه از خودشون بوده و معذرت خواهی هم کردن
پول ایوشن برگشت زده شده چون نیازی به مشتری اینچنینی نداریم ما
انتقال وجه از کارت 6219861######## به کارت/حساب 6274121229622618 به مبلغ 150,000 با شماره پیگیری 010251813744 با موفقیت انجام گردید.
موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوست عزیز تلفن هم توی ایمیل که بارتون شماره حساب دادم فرستاده شده این هم یک دورغ دیگر سایت هم من کلا از روز اول سایتی اپ نگردم 2 ساله و هیچ روی سایت نیتس و تاهز میخوام راش بندازم
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
این هم اثبات دورغشون
شماره کارت بانک سامان بنام ##########به شماره
########### 6068
شماره حساب بانک سامان بنام #######
۹۷۰۱-#########
لطفا پس از واریز پول سرور 4 رقم اخر کارت و یا شماره فیش واریزی را ارسال کنید
در صورت هر گونه مشکل با تلفن 09########## تماس گرفته و یا اس ام اس داده
موفق باشید
----------
متنی هست که موقع ارسال شماهر حساب فرستاده میشود
آقا جواب مارم بده.
میلتونو بدین ممنون میشم
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 25th, 2011 در ساعت 07:03
کلیه سفارشات دوستان ارسال شد
سلام
براتون درخواست تمدید سرور لینوکس را + یک ای پی اضافه ایمیل کرده ام
هنوز پاسخ ندادید
ایا پیام من بدستتون رسیده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)