اصلا با ریسلو مقایسه نکنید خیلی سطحش بالاتره. بله سیستم ریسلری داره و api خیلی قوی. در این لینک میتونید اطلاعات کامل را ببینید و رایگان هم ثبت نام کنید و خودتون پنل را ببینید و سپس وقتی تصمیمتونو گرفتید و امکانات را دیدید شروع کنید.
اصلا با ریسلو مقایسه نکنید خیلی سطحش بالاتره. بله سیستم ریسلری داره و api خیلی قوی. در این لینک میتونید اطلاعات کامل را ببینید و رایگان هم ثبت نام کنید و خودتون پنل را ببینید و سپس وقتی تصمیمتونو گرفتید و امکانات را دیدید شروع کنید.
میگم این هگزونت آیا سیستمهای پرداختی که واسه ایرانیها آسون باشه پرداختش، قبول کرده که اضافه کنه؟ منظورم WebMoney و PerfectMoney و OkPay و Bitcoin و Payeer و ooopay.org ... هست.
- - - Updated - - -
همه کشورها رفتیم. ولی کشور دوست و داداش، چین رو نرفتیم. وضعیت داداشای چینی چطوریه؟ کسی بررسی کرده؟ قیمت؟ سایت انگلیسی؟ کیفیت؟ سیستمهای پرداخت؟ همکاری با ایران؟
در این مورد باهاشون صحبتی نکردیم و فکر نمیکنم ان. ولی میتونید از طریق ما ثبت نام کنید و سیستم شتاب را هم پشتیبانی میکنیم و میتونید آنلاین حسابتونو با کارت شتاب شارژ کنید به هر مقدار که بخواهید. حسابتون هم تحت خود شرکت ساخته میشه و تو سایت خودشون میتونید لاگین کنید.
ثبت نام کنید و پنلشو ببینید.
از داداشای روس بدترن یعنی یجوریه که صفحه رو با Google Translate هم درست حسابی نمشه لود کرد
سایت هایی که چک کردم Hichina و Ename بود که فقط Ename انگلیسی بود که سره ثبت نام دوباره همش چینی شد بدون گزینه تغییر زبان
- - - Updated - - -
ریسیلر کلاب حداقل انتقال داد اینکه نه جایگزین ارائه میده نه میزاره ترنسفر لاک رو برداریم واسه انتقال
Screen Shot 2017-07-18 at 4.45.45 PM.png
- - - Updated - - -
جواب ریسلو در رابطه با این قفل شدن ها:
All affected domains are not able to be updated. This includes transfer locks.We are already unlocking all affected domains in bulk and this process will be done later today.
ویرایش توسط iGolchin : July 18th, 2017 در ساعت 18:16
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
ایرانی ها رو مسخره خودشون کردن ایرانی ها بهش اعتبار دادند الکساش 5000 ایرانه اکثر بازدید کننده هاش ایرانی هست 100 رحمت به ریسلر کلاب که حداقل مشتری ها رو روی هوا ول نکرد الان هیج کس نمیدونه کجا بهتره که اونجا بره
آیا Tucows خوبه؟ پارس دیتا ارائه میده
The following error occurred while updating the domain: Action not allowed due to policy restrictions.
انتقالم بستن ! متاسفانه نمیشه Transfer Lock رو خاموش کرد برای انتقال.
یا مشکل فقط برای کاربران ماست؟
ویرایش توسط mizbanaval : July 18th, 2017 در ساعت 17:04
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
دوستانی که بالای 200 تا دامنه دارن! یه تاپیک جمع بشیم، فکر کنم تونستم چند تا آفر خوب انتقال بگیرم، اما فکر کنم متمرکز مذاکره کنیم بتونیم بازم قیمت هاشون رو بشکونیم.
و فکر کنم بهتر باشه دامنه ها رو خورد کنیم بین چند جا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)