ماژول freer برای اتصال به سی سی پــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــررررررررر ررررررروووووووووووووووووو ووووکککککککککککککککککسسسس سسسسسسسسسسییییییییییییییی ییییی کسی ندارد ؟ که کاربر خودش یوزر و پسورد بسازه ؟ قبل پرداخت ؟
ماژول freer برای اتصال به سی سی پــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــررررررررر ررررررروووووووووووووووووو ووووکککککککککککککککککسسسس سسسسسسسسسسییییییییییییییی ییییی کسی ندارد ؟ که کاربر خودش یوزر و پسورد بسازه ؟ قبل پرداخت ؟
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
یه سرچی بفرمایید پیدا میکنین
LET'S GO
tele : @sa2jad
کسی نمیدونه مشکل سفید بودن صفحه در زمان تحویل کارت شارژ از چی هست ؟
اول بگم کسی وظیفه نداره اینجا جواب بده/بعدشم قشر اینجا فک کنم بیشتر دانشجو و محصلن که الان روزای میان ترم هست/
مشکل صفحه سفید و اون ارور برمیگرده به خود نسخه/ا ز چه نسخه ای استفاده می کنید.دوباره از سایتشون بگیرید و نصب کنید///در ضمن فکر کنم دایرکت ادمین هم استفاده میکنید اگر بله بگین تا چند تا پرمیشن باید تغییر کنه
ویرایش توسط mo_mohit1 : April 29th, 2013 در ساعت 21:45
نسخه مشکلی نداره. به تازگی از خود سایت فریر گرفتم.مشکل صفحه سفید و اون ارور برمیگرده به خود نسخه/ا ز چه نسخه ای استفاده می کنید.دوباره از سایتشون بگیرید و نصب کنید///در ضمن فکر کنم دایرکت ادمین هم استفاده میکنید اگر بله بگین تا چند تا پرمیشن باید تغییر کنه
آره از دایرکت استفاده میکنم.میشه بگید باید چکار کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)