-
November 13th, 2012, 19:22
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
به نام اهورامزدا
مشخصات آفر های آمریکا:
CPU: 1 core
port: 100 MB
uptime: 99.99%
Clock Speed 2.4 GHZ
vds ram 256 MB
H.D.D : 20GB
Ram : 256 MB
Bandwidth : 1000 GB
16,900 تومان ماهیانه
سفارش
vds ram 512 MB
H.D.D : 30GB
Ram : 512 MB
Bandwidth : 1500 GB
19,900 تومان ماهیانه
سفارش
vds ram 1 GB
H.D.D : 100 GB
Ram : 1 GB
Bandwidth : 2000 GB
24,900 تومان ماهیانه
سفارش
yasnavps@yahoo.com
علیرضا پورمهدوی
موفق باشید، بدرود
ویرایش توسط alireza.076 : February 27th, 2013 در ساعت 22:24
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2012 19:22
# ADS
-
January 27th, 2013, 23:26
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
فهمیدنش سخت نیست اما بعد از یک روز فورا رمز عوض بشه این چه دلیلی داره من یک ساله سرور اجاره میگیرم بعد از یک هفته هم رمز رو عوض کردم چرا خود به خودی رمزو عوض نشد فقط این بار توی سرور شما باید اینجوری شه
-
-
January 27th, 2013, 23:35
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada

نوشته اصلی توسط
alireza.076
دوست عزیز به شما گفتم رمز عبور سرویس خود را بدهید تا هارد جدید را داخل سرویس شما قرار دهم ، رمزی که شما دادید اشتباه میباشد و وارد نمیشود، 3 بار داخل تیکت این جمله را من برای شما تکرار کردم، یعنی فهمیدن این جمله انقدر مشکله؟!!!
شما از فهمیدن حرف نزن پول ملتو پس بده!
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
تعداد تشکر ها از iFire به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2013, 13:17
سرور 13 تومنی کانادا هنوز دارید یا نه ؟؟!؟
-
-
January 28th, 2013, 14:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masternet
سرور 13 تومنی کانادا هنوز دارید یا نه ؟؟!؟
بله موجود میباشد
موفق باشید، بدرود
-
-
January 28th, 2013, 14:15
آی پی سرور رو میشه بدید لطفا ؟
-
-
January 28th, 2013, 14:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masternet
آی پی سرور رو میشه بدید لطفا ؟
داخل سایت لطفا تیکت بزنید
موفق باشید
-
-
January 28th, 2013, 14:19

نوشته اصلی توسط
alireza.076
دوست عزیز به شما گفتم رمز عبور سرویس خود را بدهید تا هارد جدید را داخل سرویس شما قرار دهم ، رمزی که شما دادید اشتباه میباشد و وارد نمیشود، 3 بار داخل تیکت این جمله را من برای شما تکرار کردم، یعنی فهمیدن این جمله انقدر مشکله؟!!!
آقای پور مهدوی بیا جواب تیکت رو بده وگرنه از طریق قانونی حل میکنم
-
-
January 28th, 2013, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahram5452
آقای پور مهدوی بیا جواب تیکت رو بده وگرنه از طریق قانونی حل میکنم
پاسخ به تیکت تا 6 ساعت کاری میباشد، شما وقتی که هیچ کدام از قوانین داخل سایت را مطالعه نکردید به ما مربوط میشود؟
براتون خلاصه میکنم چند تا قانون رو انقدر اسپم نکنید:
1- زمانی که مشتری تغییرات لازم جهت حفط امنیت (تغییر پسور و... ) انجام دهد ما در هیچ صورتی امکان ورود به سرویس کاربر را نداریم
قانون نوشته شده داخل سایت:
2- استفادهی نادرست کاربر از سرویس به شرکت یسنا وی پی اس ارتباط ندارد زیرا تنها سرویس را تحویل میدهیم و به حریم خصوصی اطلاعات کاربر تجاوز نداریم و حتی در بعضی از زمان ها ارائه اطلاعات امکان پذیر نمیباشد زیرا سرویس هایی مثل سرور مجازی یا سرور اختصاصی در صورت تغییر رمز عبور سورس کاری از دست تیم ما خارج میباشد به همین دلیل ما هیچ سورسی را نمتوانیم در اختیار اشخاص قرار دهیم چرا که رمز عبور سرویس تغییر داده شده میباشد و به هیچ عنوان امکان ورود به سرور وجود ندارد.
شما رمز عبور سرویس خود را تغیر ندادید و از رمز عبور پیش فرض استفاده نمودید که باعث پایین آمده امنیت سرویس شما میباشد، یا رمز عبور خود را به دست شخص دیگر داده اید یا هزار تا دلیل دیگر، که هیچ کدام به ما ارتباطی ندارد و برای ما تنها راه تغییر سیستم عامل میباشد زیرا که وقت کافی برای تغییر پسورد را نداریم و سرویس تحویل داده شده به ششما به صورت unmanaged میباشد
قانون داخل سایت:
3- نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت.
6- بعد از تحویل سرور کاربر باید امنیت سرور خود را تامین نماید و پیشنهاد میدهیم پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی را Disable کنید و همچنین هارد شما باید عاری از هرگونه ویروس و بد افزار باشد ، در صورت مشاهده و دریافت اخطار از Data Center با کاربر به شدت برخورد خواهد شد.
14- در صورتی که از ما خرید کردید یعنی همه قوانین را قبول نموده اید.
با این حال هر روز بنده داخل تاپیک فروش اعلام میکنم حتما قبل از خرید قوانین را مطالعه نمایید اما ...
-
-
January 28th, 2013, 14:35
اقای پور مهدوی من نهایتش یک روز از شما خرید کردم رمز و پس رو به هیچکی ندادم خواستم سی سی *** رو نصب کنم که نشد تیکت زدم شما گفتید که ساپرت نمیکنیم این به جای خودش اخه خداوکیلی من تجربه ی یک سال سرور دارم یک سال سایت موزیک دارم الانم دو تا سرور دارم اما هیچ کدوم خود به خودی رمز تغییر نداده شد شما میتونید پس رو ریست کنید اگه پول کم دادم بگید زیاد میکنم براتون...
-
-
January 28th, 2013, 14:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahram5452
اقای پور مهدوی من نهایتش یک روز از شما خرید کردم رمز و پس رو به هیچکی ندادم خواستم سی سی *** رو نصب کنم که نشد تیکت زدم شما گفتید که ساپرت نمیکنیم این به جای خودش اخه خداوکیلی من تجربه ی یک سال سرور دارم یک سال سایت موزیک دارم الانم دو تا سرور دارم اما هیچ کدوم خود به خودی رمز تغییر نداده شد شما میتونید پس رو ریست کنید اگه پول کم دادم بگید زیاد میکنم براتون...
دوست عزیز، به شما داخل تیکت نیز عرض کردم، سرویس به صورت unamanaged میباشد
همین آلان به شما قوانین را نشان دادم باز شما دارید حرف خودتون رو میزنید
3
- نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت.
از این پس به پست های شما داخ این تاپیک پاسخ نخواهم داد، در صورتی که مشکلی بود یا از همان مراحل قانونی خودتان استفاده نمایید یا در بخش انتقادات انجمن پست بزنید
در رابطه با رمز عبور نیز عرض کردم باز هم عرض میکنم تنها راه ممکن برای ما تغییر سیستم عامل میباشد و وقت ریست پسور را نداریم
ننمیدونم چرا باید یک حرف رو براتون 10 بار تکرار کنم!!!
-