جدای از این بحث ها؛
1- بابت فروش هر کارت شارژ (مثلا 2 یا 5 تومانی) چقدر سود به ما میرسه؟
2- کارت شارژ ها رو از کجا باید بخریم؟ و چطور میشه هزینه خرید رو کمتر کرد؟
جدای از این بحث ها؛
1- بابت فروش هر کارت شارژ (مثلا 2 یا 5 تومانی) چقدر سود به ما میرسه؟
2- کارت شارژ ها رو از کجا باید بخریم؟ و چطور میشه هزینه خرید رو کمتر کرد؟
دوست عزیز m.hoseynpur سه سوال داشتم
اول اینکه من میخوام تو قسمت پرداخت به جای فیلد شناسه 2 تاریخ فروش رو جایگزین کنم وقتی زمان اضافه میکنم همه رو فقط یک طما نشون میده نه زمان فروش اون فایل
دوم اینکه در قسمت کارت میخوام یک فیلد شماره کارت رو اضافه کنم هر کارت یه شماره داره که وقتی رو ویرایش میری معلوم.وقتی خود کارت نشون داده بشه در مواقعی که دنبال اون یوزر یا اکانت میگردی خیلی سریعتر پیداش میکنیم
سوم تو قسمت پرداخت اون پایین یک فیلد جمع فروش رو هم اضافه کنیم.(کلا این اسکریپ نیاز به یک ماژول گزارش گیری داره)
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
اول این تایپک برای این سوال نیست بعد بستگی داره شما چه قیمتی بخری و چقدر میخوای بفروشی اصولا 2000-1960 / 5000- 4850/ 1000 975/
کارت ها رو باید از توزیع کنندگان ایرانسل خریداری کنید(توزیع کننده با نماینده فرق داره) تو سایت ایرانسل هست
ویرایش توسط p30speed : January 2nd, 2012 در ساعت 18:58
دوستان عزیز
مشکل من با سیستم این هست که کد کارت رو بعد از خرید به هیچ وجه نشون نمیده
فیلد اول و دوم و سوم را پر می کنم در قسمت کارت ها
اما بعد از خرید چیزی نمایش داده نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوست عزیز الان ما اینو روی سرور جدید تنظیم کردیم زمان اتصال این پیغامو میده
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا:
اشکال از کجاست؟
دوست عزیز این موضوع ربطی به اسکریپت نداره قبلا تاپیکشو زدم...سیستم تشخیص ای پی بانک ملت فعال شده برای اینکه سرورو عوض کردید ای پیتون رو بانک قبول نمیکنه ارور میده باید ای پی جدیدو به بانک بدید از تاپیک زیر مطلبو بخونید
http://www.webhostingtalk.ir/f118/36744/
سلام
من اسکریپت رو از همینجا دانلود کردم و نصب کردم
از بانک ملت هم ترمینال و یوزرنیمو پسورد گرفتم
تو پنل مدیریت ترمینال و یوزرنیمو پسورد رو وارد میکنم و ذخیره میکنم
وقتی میرم برای تست سایت درگاه بانک ملت رو که میزنم این ارور رو میده
خطای سیستم
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا:
مشکل از کجاست؟
فروش اینترنتی اکانت اینترنت
اینم آدرس سایتم
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)