دلار به امروز چنده؟ بفرمایین شارژ کنیم.
دلار به امروز چنده؟ بفرمایین شارژ کنیم.
سلام.
تحویل سرویس فردا فردا صبح از ساعت 9 به بعد خواهد بود.
در صورت تمایل 1350 تومان بابت هر دلار باید افزایش اعتبار بدید.
از امروز لایسنس رایگان رو تضمین نمی دونیم.
تکلیف لایسنس رایگان 2 شنبه شب معلوم میشه.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
تکلیف لایسنس مشخص نشد. امروز سه شنبه هست.
برای یکی از سفارشات دیروز گرفتیم.
با نظر قطعی رو امشب می تونیم بدیم.
برای خرید کلیک کنید
لایسنس سفارشات قبلی چی؟ ممکنه برای کسانی که الان لایسنس رایگان دارند زمان تمدید لایسنس رایگان نباشه یا فقط برای سفارشات جدید؟
در حال حاضر سرویس ها با لایسنس رایگان دایرکت ادمین ارائه میشن؟ من پنل دوم رو میخوام اگه با لایسنس دایرکت ادمین هست.
با تشکر
سلام من بابت خرید به شما تیکت دادم در دپارتمان فروش سرور مجازی کد تیکت #1642
سلام.لایسنس سفارشات قبلی چی؟ ممکنه برای کسانی که الان لایسنس رایگان دارند زمان تمدید لایسنس رایگان نباشه یا فقط برای سفارشات جدید؟
سه ماه هست که داریم رایگان میدیم.در صورتی که به ما رایگان تعلق بگیره برای شما هم به همین صورت باقی خواهد موند.
بله همچنان رایگان ارائه میشه از طریق سایت پیگیری کنید.در حال حاضر سرویس ها با لایسنس رایگان دایرکت ادمین ارائه میشن؟ من پنل دوم رو میخوام اگه با لایسنس دایرکت ادمین هست.
با تشکر
الان در سفر هستم و پاسخدهی به تیکت ها و انجام سفارشات کمی کند پیش میره.سلام من بابت خرید به شما تیکت دادم در دپارتمان فروش سرور مجازی کد تیکت #1642
الان به همه تیکت ها پاسخ دادم.چک بفرمایید.
برای خرید کلیک کنید
این قضیه دپارتمان فروش و Vps و ... اینا همه تو ایرانه کشکه همشون پشتیبانش 1 نفره
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
راسی دوستان قیمت دلار امروز 1292 نمیدونم چرا این دوسمون بالا 1350 و خورده ای همیشه قیمت اعلام می کنه
کیفیت سرورهای ما, کیفیت سرورهای شما, کم کم داره باورم میشه همه سرورهای جهان تو ایرانه!
این قضیه دپارتمان فروش و Vps و ... اینا همه تو ایرانه کشکه همشون پشتیبانش 1 نفره
یک نفر یا ده نفر مسئله نیست. مسئله اینه که درخواست ها با توجه به نوع درخواست تفکیک بشه و ... .
شما از هاست ایران و پارس دیتا سرویس بگیرید چون پشتیبانیشون حداقل 5 نفر هست ولی مطمئن باشید با ماهی 4 هزار تومان برای ماه اول به شما سرویس نمی دن
دلار پی پال قیمت بالاتری نسبت به دلار اسکناس داره و زمانی هم که به حساب ما واریز میشه باز یه مرحله کارمزد 2.5 ٪ می خوره برا همین بالاتر از قیمت دلار اسکناس هست.راسی دوستان قیمت دلار امروز 1292 نمیدونم چرا این دوسمون بالا 1350 و خورده ای همیشه قیمت اعلام می کنه
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)