-
July 18th, 2016, 16:23
عضو انجمن
پاسخ : یوگیگ

نوشته اصلی توسط
mehdi741
بنده تا حالا با این شرکت کار نکردم و سرویسی هم نداشتم فط نظر شخصی خودم میگم بنده به عنوان کاربری که 12 سال هست تو دنیا مجازی هست و سایت داره همیشه بکاب سایت هام که نزدیک به 16 گیگ هست رو دو سرور ftp نگه داری میکنم + یک نسخه هم تو سیستم شخصی خودم شما کاربران محترم بایستی از قبل همیشه به فکر گرفتن بکاب در جایی دیگر باشد که اگر مشکلاتی از قبیل هک شدن یا سوختن هارد اصلی سرور پیش اومد کاسه چه کنم چه کنم دست نگیرید قصد طرفداری از کسی ندارم دارم فقط نظر شخصی خودم بیان میکنم این اقای یو گیگ بنده خدا تقصیری نداره یکی به نامردی بهشون خنجر زده و این دلیل بر این نمیشه تمامی انگشتهای اتهام به سمت ایشان بره خوب بنده خدا چیکار کنه به نظر شما خودکشی کنه تا دل اونهایی که سرویس دارن خنک بشه کاری نمیشه کرد هر کسی میتونه از اول شروع کنه بسم الا ماهی هر وقت از اب بگیری تازه هست فقط کمر همت میخوا د یه یا علی گفتن و اینم باید تجربه بشه برای اونهایی که زخم خوردن همیشه هر هفته از سایتشون بکاپ بگیرن بنده 7سال پیش با یک شرکت کار میکردم که هارد سرورش سوخت ولی چون بکاب داشتم تو سیستمم دوباره تونستم ریکاوری کنم پس دوستان بجای فحش بدگویی ناسزا و چیزهای دیگه اگر واقعا در توانتون هست از اول شروع کنید اگر م نیست دیگه اینقدر نمک رو زخم نپاشید
هیچ کسی دوست نداره مشتری هاش از دست بده چون منبع در امد براش و جناب یوگیگ هم موظف هستن بجای خسارت وارداومده سرویس های رایگان بدن به ازای روزهای باقیمانده کاربرانشون تا دیگه دینی در گردنشون نباشه روز خوش
بعضی وقتا شما نمیتونید از فایل هاتون اصلا بک آپ درست بگیرید
ما از عزیزی چند سال پیش سرور اختصاصی داشتیم بنابه دلایلی همین مشکلی که الان پیش اومده به گونه ای دیگه براشون پیش اومد
ما اول فکر سوختن هارد و اینارو کرده بودیم بخاطر همین هم هارد هارو رید کردیم که احیانا اگه هاردی سوخت هارد دیگه باشه ولی مشکل مشابه پیش اومد و کلا ۸ ترابایت فایل ما پرید
پس لزوما شما نمیتونید از فایل هاتون همیشه بک آپ داشته باشید دوست عزیز
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016 16:23
# ADS
-
July 18th, 2016, 16:29

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
همین نت افراز که می فرمایید ؛ پارسال ادعا کرد که سرور هایش توسط پلیس المان گرفته شده در صورتی که چنین نبود و هیچ بک اپ هم نداشتند و هزاران سایت از بین رفتند و تقریبا اینترنت ایران را فلج کردند .
جناب Ramin شما خیلی بی عدالت تشریف دارید.
وقتی پست بنده در پاسخ به ایشون که داره نت افراز رو تخریب میکنه رو حذف میکنید چرا پست ایشون رو حذف نکردید؟
خون ایشون رنگین تر از سایرین هستش یا شما هم از تخریب نت افراز سودی می برید؟؟
ازتون می خوام لطفا پست ایشون هم حذف کنید.
من برای نت افراز خیلی ارزش قائلم و 1 موی گندیده نت افراز رو به 100 تای هاستینگ های کج و کوله این انجمن نمیدم پس لطفا نامردی و بی عدالتی نفرمایید.
حاضرم 100 تا اخطار بگیرم و حتی Ban بشم اما پست ایشون حذف بشه.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 16:36
عضو جدید
یک نظر میدهم کاملا هم عذر میخواهم
اون عزیزی که میگن 4000 فایلم پاک شده و شما بهشون پیشنهاد چهار ماه هاست رایگان میدهید کاملا بی انصافیست.
درسته بکاپ مهمه
اما
در وحله ی اول مقصر کسی هست که گاف داده و حالا تحت شرایطی پاک کردن سرور هارو
در وحله ی دوم شما اگر پیشنهادات این چنینی میخواستید بدید با سیاست کاری عمل میکردید و میگفتید هارد ها سوخت
در وحله سوم هست که میشد گفت مشتری بکاپ باید میگرفت
-
تعداد تشکر ها ازDANG3R به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 16:51
اقای Ramin برای چی پست بنده رو پاک کردید؟
درجواب ایشون mhiizadi گفتم که نت افراز هیچ مشکلی برای سروراشون پیش نیومده
بعد میاید پاک میکنید پستو بی دلیل؟ دلیلیش چی بود؟
تو این انجمن فقط شده باند بازی هر کس رفیقاشو هواشو داره
چه وضعشه خداوکیلی
ویرایش توسط mohsen1771 : July 18th, 2016 در ساعت 16:53
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1771 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 17:02
دوستان عزیز چرا اینقدر عصبانی هستید و زود قضاوت میکنید ؟ کاربر Ramin یکی از مدیران وب هاستینگ تالک هستن و وظیفه مدیریت هم این هست که از ایجاد هرج و مرج جلوگیری بکنه . حالا شاید حواسشون نبوده یا پست این یکی دوستمون رو ندیدن که پاکش نکردن . نیازی نیست اینقدر عصبانی و ناراحت بشید . منم فقط بخاطر خودتون میگم . تو این وضعیتی که سرور ها به مشکل بر خورده ، باید همه به همدیگه کمک کنیم نه اینکه سوء استفاده کنیم و همدیگه رو تخریب کنیم . این کار واقعا و جدا که یک رفتار کاملا غیر حرفه ای و غیر از اون غیر دوستانه هست . هر چی نباشه ، همه ما تو این انجمن با همدیگه تعامل داریم . نباید بزاریم چیزای کوچیک تفرقه بندازه بین ما ...
نه قصد نصیحت کردن داشتم و نه چیزی ، تنها یه سری حرف بود که از روی دوستی و رفاقت زدم . این پست هم بخواد اینطوری پیش بره ، بهتره که بسته بشه . یک بار دیگه هم با دوستانی که زحمت چندین ماهه یا چندین سالشون طی این حادثه ناگهانی از بین رفت ، همدردی میکنم ...
ممنون ...
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 17:06

نوشته اصلی توسط
ldda company
دوستان عزیز چرا اینقدر عصبانی هستید و زود قضاوت میکنید ؟ کاربر Ramin یکی از مدیران وب هاستینگ تالک هستن و وظیفه مدیریت هم این هست که از ایجاد هرج و مرج جلوگیری بکنه . حالا شاید حواسشون نبوده یا پست این یکی دوستمون رو ندیدن که پاکش نکردن . نیازی نیست اینقدر عصبانی و ناراحت بشید . منم فقط بخاطر خودتون میگم . تو این وضعیتی که سرور ها به مشکل بر خورده ، باید همه به همدیگه کمک کنیم نه اینکه سوء استفاده کنیم و همدیگه رو تخریب کنیم . این کار واقعا و جدا که یک رفتار کاملا غیر حرفه ای و غیر از اون غیر دوستانه هست . هر چی نباشه ، همه ما تو این انجمن با همدیگه تعامل داریم . نباید بزاریم چیزای کوچیک تفرقه بندازه بین ما ...
نه قصد نصیحت کردن داشتم و نه چیزی ، تنها یه سری حرف بود که از روی دوستی و رفاقت زدم . این پست هم بخواد اینطوری پیش بره ، بهتره که بسته بشه . یک بار دیگه هم با دوستانی که زحمت چندین ماهه یا چندین سالشون طی این حادثه ناگهانی از بین رفت ، همدردی میکنم ...
ممنون ...
اول همین ایشون آمدن هاستینگ های اکثرا یه نفره تو خونه مدیریت شده این انجمن رو با نت افراز مقایسه کردن و قصد تخریب نت افراز رو داشتن.
از نظر من سهل انگاری در هر شرایطی هم قابل قبول نیست مگه نمیگید مدیر هستن و قصد رعایت نظم دارن خب پس باید 100 درصد نظم رو رعایت کنن نه حتی 99 درصد.
این کارشون رسما توهینه از نظر من چون طبق گفته خود جناب Ramin در پیام خصوصی (خیلی وقت پیش) به بنده ایشون اکثر ساعات در انجمن آنلاین هستن پس با توجه به این موضوع اشتباه خیلی سخت میشه که سهوا باشه.
-
-
July 18th, 2016, 17:08
بهترین راه بستن این تاپیک هستش ، دوستان عزیز موردی یا مشکلی هست فقط باید با سایت یو گیگ حل کنید
شرایط کلیه دوستان قابل درک هست ، اطلاعات ، زحمات از بین رفته ، مدیریت یو گیگ هم کم کاری کردن ، ولی تنها راه حل صلح و صحبت با مدیریت هست
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 17:10
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از Matplotlib به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 17:15

نوشته اصلی توسط
farssub
بهترین راه بستن این تاپیک هستش ، دوستان عزیز موردی یا مشکلی هست فقط باید با سایت یو گیگ حل کنید
شرایط کلیه دوستان قابل درک هست ، اطلاعات ، زحمات از بین رفته ، مدیریت یو گیگ هم کم کاری کردن ، ولی تنها راه حل صلح و صحبت با مدیریت هست
بله اول اون پست رو حذف کنن بعد تاپیک رو هر کاری خواستن بکنن.
-
-
July 18th, 2016, 17:22
عضو دائم
دوستان اگر اجازه بفرمایید بنده توضیحاتی و عرض کنم و از هر دو جهت به موضوع اشاره کنم
شاید با یک تحلیل ساده بتونیم به این نتیجه برسیم که واقعا مقصر کیست و چرا این چنین موارد گاها رخ می دهد
البته در صورتی که شرایط تاپیک نامنظم باشه متاسفانه اشاره به این موارد بی اثر خواهد بود
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-