صفحه 22 از 24 نخستنخست ... 1218192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 232

موضوع: سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت

عضو انجمن nikit آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

پیش فرض سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت

گارانتی بازگشت وجه در تمامی دوره
    بدون نیاز به دلیل موجه
    قیمت ثابت
    کنترل پنل مدیریت سرور مجازی
    تحویل آنی

آفر ویژه رم 512 SATA (تعداد محدود)
    RAM 512
    Hard 20 GB SATA
    CPU 1 core 500 MHZ
    Unlimited 1 GB Port

فقط 6.500 تومان (ثابت)
    سفارش

آفر ویژه رم 2 گیگ SSD (تعداد محدود)
    30 تخفیف ماه اول

RAM 2 GB
    Hard 20 GB SSD
    CPU 1 core 1 GHZ
    Unlimited 1 GB Port

فقط 10.000 تومان
    کد تخفیف: RRPBW4X4B8
    سفارش

آفر ویژه رم 8 گیگ SSD (تعداد محدود)
    30 تخفیف ماه اول

RAM 2 GB
    Hard 20 GB SSD
    CPU 1 core 1 GHZ
    Unlimited 1 GB Port

فقط 30.000 تومان
    کد تخفیف: RRPBW4X4B8
    سفارش

آفر ویژه سرور میکروتیک:

RAM 1 GB on SSD drive
    CPU 1 core 1 GHZ
    Unlimited 1 GB Port

6 ماهه ثابت فقط 25 هزار تومان
    یک ساله فقط 50 هزار تومان

سفارش

فقط 4.000 تومان

قیمت ثابت میباشند:

هارد SSD

پلان: تست یک روزه
    (تحویل آنی)
    RAM 1 GB SSD
    (تحویل آنی)
    RAM 2 GB SSD
    (تحویل آنی)
    RAM 4 GB SSD
    (تحویل آنی)
    CPU Core: 1 1 1 2
    CPU Clock: 1 GHz 1 GHz 1 GHz 2 GHz
    HARD: 20 GB SSD 20 GB SSD 20 GB SSD 20 GB SSD
    Bandwidth: Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
    Port: 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
    Fee: رایگان 10.000 15.000 30.000
    Order: سفارش سفارش سفارش سفارش

هارد SATA 3

پلان: تست یک روزه
    (تحویل آنی)
    RAM 1 GB SSD
    (تحویل آنی)
    RAM 2 GB SSD
    (تحویل آنی)
    RAM 4 GB SSD
    (تحویل آنی)
    CPU Core: 1 1 1 2
    CPU Clock: 1 GHz 1 GHz 1 GHz 2 GHz
    HARD: 20 GB GB 50 100 GB 100 GB
    Bandwidth: Unlimited Unlimited Unlimited Unlimited
    Port: 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
    Fee: رایگان 10.000 15.000 30.000
    Order: سفارش سفارش سفارش سفارش

Telegram: @nikitir

Phone Number: 01342346084

پنل مدیریت:

فایل پیوست 32247

میزبانی بر سرور های ۱۲۸ گیگابایتی و ۶۴ گیگابایتی:

فایل پیوست 32785

فایل پیوست 32786

1- تحویل آنی سرویس پس از پرداخت.
    2- قیمت ثابت، شروع از 10.000 تومان .
    3- اعتبار گرانتی بازگشت وجه در تمام دوره سرویس دهی بدود نیاز به دلیل موجه .
    4- در صورت داشتن قطعی، به ازای هر 12 ساعت، 72 ساعت به سر رسید سرویس کاربر اضافه خواهد شد.
    5- ارائه پنل مدیریت کامل سرور مجازی AutoVM با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل ویندوز/لینوکس در کمتر از چند دقیقه.
    6- در صورت داشتن تاخیری بیش از 8 ساعت کاری در پاسخ دهی به تیکت، به ازای هر ساعت دیرکرد، 5٪ از مبلغ تمدید دوره آتی سرویس برای کاربر کسر خواهد شد.

امکانات پنل شامل:

امکان نصب سیستم عامل های ویندوز 2003،2008،2012 و همچنین توزیع های سنتوس،اوبونتو،دبیان
    امکان مانیتورینگ مصرف پهنای باند
    کانفیگ خودکار شبکه سرور ماشین
    کنسول تحت وب vnc

و در آخر لطفا قوانین بسیار ساده مارا نیز در اینجا مطالعه نمایید
    با تشکر از همراهی شما

ویرایش توسط nikit : September 1st, 2016 در ساعت 12:56

2. تعداد تشکر ها ازnikit به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام.
    داوود جان،شما خودت سرور داری و خرید و فروش میکنی
    در شرایطی که همه چی به کاربر گفته شه.ازوجنله اورسل بودن،انجام تمام کارهای غیرمجاز و ....
    من و شما میدونیم.خیلیا نمیدونن.
    اما ایشون میگن ovh
    هتزنر که مستقیم سرورها آلمانه و بدون هیچ محافظی،میام به اسم ovh که همین سایت نوشته ovh با آنتی دیداس،(حالا من مسئله دارم سر هتزنر و سرورهای ovh که میگن ovh و میگن سفارش انتی دیداس و ... ندادیم و ...)
    خوب وقتی من فقط یک سرور مجازی میخوام.به نام ovh که خیلی بهترواز سرورهای مارکتی هتزنره،میام میبینم با چند چکت ساده داون میشه،
    میگم این بود ovh ovh که میگن؟خوب آنتی دیداسونصب نکردن
    شما رو سرورتون نصبید؟برید رو سرور همین بنده خدا
    من از سیستم خودم فقط یک دقیقه چندتا پکت بفرستم.چندتا پکتی که اصلا هیچی حساب نمیشه.ببین ابیوز میاد یا نه
    اسم ovh رو با سرورهای مارکتی خراب کردن،این یعنی جرم کاربر؟
    چرا شما میای توی سایتت مینویسی هاستینگ آلمان،آنتی دیداس نرم افزاری یا اگه نداری نمینویسی
    روی فرانسه و ovh مینویسی آنتی دیداس سخت افزاری.نبود هم میگی نداریم.بعد توی vps ها مینویسی تست و کرک و .....مجاز نیست
    اما روی یک سرور دیگه از اسم ovh سرور المان در میاد و اندازه پکت رو ببین و ببین طرف اصلا نمیدونه چی به چیه،اخر سر یک کمک نباید کرک؟
    هزینه داره انجام بدین.پول میخواین واسه مشاوره بگین،اما توی هرجا که بودم،حتی به صورت مستقسم از هتزنر
    گیر دادن به سایت و ابیوز دادن.مهلت دادن پاک کردیم
    طرف تو تاپیک نوشته : رفتم دیدم vps پاک شده.
    این یعنی چی؟
    یکی درست گفت.هیچ ارزونی بی حکمت نیست
    یک سروری میگری که یک چیزه نامش یک چیز.آخر سرم میگن 10ت بخاطر ابیوز
    چرا داوود جان خودتو نمیذاری جای خریدار؟
    خوب همین سروری که دوستمون به ابیوز خوردن رو تهیه کن به کاربرات بده
    این کارو میکنی؟خداوکیلی میکنی؟
    من توی حرف ها مشکل دارم.تو اینکه به نام ovh به کام ابیوز و پول.حتی اندک
    نمیخوام بگم سود این سرورها کجاست و کلا خیلی چیزا
    توی بحثام گفتم
    اما شما اطمینان میکنید؟همه سایت هاوبه نحوی دیداس میشن
    امت دیگه نه با 300 کیلو بایت یا با یک فوت.بعدش سرور پاک شه.
    این دوستمونم درست گفت.
    ابیوز و پاک شدن سرور فقط با یک ابیوز که اصلا منبعش رو نمیدونه کجاست؟
    گفتن به کاربر وظیفه کیه؟
    خوب بگیرید هزارتا سرور.قیمتشون که خوبه.چرا جرات نمیکنید صدتا بگیرید بدین دست مشتری هاتون
    من یکی از مشتری هاتون
    کاری شه به شکایت و مراجع میندازم.نه برگت پول.
    به این مورد زیاد برخوردین.پس چرا خودمون دودستی باعثش میشیم؟
    قربان برای خودتون چرا جو سازی میکنید؟
    کاربری که گفته سرورم حذف شده منظورش داخل پنل بوده که این اکتیو کرده بودیم، نه اینکه سرور رو حذف کرده باشیم
    این اکتیو هم کردیم به این دلیل تا دلیل ابیوز را از کاربر جویا شویم و به دیتاسنتر ارائه کنیم
    برای خودتون چی میبافید شما؟ ما برای هیچ کاربری نه جریمه لحاظ کردیم و نه هیچ سرویسی رو هم پاک کردیم
    لطف کنید کمتر حاشیه سازی بفرمایید
    شما با یه فایل کرک ویندوز هم ممکنه آلوده باشه و پورت اسکن انجام بده روی سرویستون، ما باید چه پاسخی به دیتاسنتر ارائه کنیم؟

عضو انجمن Marketer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    84
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    67 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت

سلام
    رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd

بازم ارائه میدید ؟
    Soon

تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Marketer نمایش پست ها
    سلام
    رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd

بازم ارائه میدید ؟
    خیر ۲۰ هزار تومان برای خرید داخل سایت تیکت بزنید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nikit نمایش پست ها
    قربان برای خودتون چرا جو سازی میکنید؟
    کاربری که گفته سرورم حذف شده منظورش داخل پنل بوده که این اکتیو کرده بودیم، نه اینکه سرور رو حذف کرده باشیم
    این اکتیو هم کردیم به این دلیل تا دلیل ابیوز را از کاربر جویا شویم و به دیتاسنتر ارائه کنیم
    برای خودتون چی میبافید شما؟ ما برای هیچ کاربری نه جریمه لحاظ کردیم و نه هیچ سرویسی رو هم پاک کردیم
    لطف کنید کمتر حاشیه سازی بفرمایید
    شما با یه فایل کرک ویندوز هم ممکنه آلوده باشه و پورت اسکن انجام بده روی سرویستون، ما باید چه پاسخی به دیتاسنتر ارائه کنیم؟
    عزیزم,مثل اینکه باید به زبون خودت صبحت کنم.
    کسی که خودشو به خواب زده,هرکار بکنی بیدار نمیشه.شرکتتون آدرسی که دادین بهم اصلا مربوط به شما نیست.
    اصلا سرورهای ovh و سرورهای هتزنر رو باهم اشتراکی گرفتین و کلا فکر کردین اینجا هیچی بارشون نیست.من کوچکترین فرد اینجام میفهمم معنی این چیه که هی میگی ovh ovh
    flow-save@traffic4.core.hetzner.de

هرکی دبستانی هم باشه هم .de رو ببینه میفهمه مال آلمانه.چه برسه آدرس هتزنر رو ببینه
    بحث اتک رو میبرید به میکتروتیک.شما که بلدین کانفیگ کنید,کانفیگ کنید که ابیوز واسه چندکیلوبایت نیاد و یک کاربر اینطوری گلایه نکنه.
    شما بچه های رو چی فرض میکنید وقتی که میگید من درخواست آنتی دیداس و این چیزارو ندادم.مگه هتزنر داره؟
    مارکتی بودن و اورسل بودن شکی نیست.حالا ما میگیم سرور خیلی ترتمیز میدین.اینجا آیا از آنتی دیداس چیزی میبینید :
    https://www.hetzner.de/de/hosting/pr...server/ex41ssd
    https://www.hetzner.de/de/hosting/pr...server/px61ssd
    دو نمونه از مشخصات رو رندوم آوردم.
    اینم ovh
    https://www.ovh.com/us/dedicated-ser...A-id-EG-16.xml
    https://www.ovh.com/us/dedicated-ser...id-EG-32-S.xml

اینم یک مدل در دو مشخصات جداگانه :
    Device Cisco Nexus
    Anti-DDoS Professional Anti-DDoS included

عزیزم,هرچی میخوام بهت نقص کارتو بگم,همش میگی چی داری میگی چی داری میگی.
    اینجا بیا به من بگو کو آنتی دیداس هتزنر؟
    بعدش این هتزنری که ابیوز داده مدلشو بگو ببینم کجای ovh هستش.
    نام ovh رو با این چیزا خراب میکنید اخر فقط مینویسید فقط قصد خراب کردن دارید یا آه و ناله میزنید از کسایی که سرور دارن.
    عزیزم از زمانی که رسلر 100 گیگ بود 2 هزار تومن من رسلر داشتم تا رسیدم به اینجا.فکر کنم اون زمان نبودین.فرق هتزنر و ovh ها و کشورها رو خیلی خوب میدونم.انواع ابیوزهارو هم میدونم چی به چیه.
    روش کارکرد ابیوزهارو بلدم.وقتی خود سرور هتزنر برای ابیوز یک اخطار اولیه میده که طی مدت زمان باید پاک کنید,شما میای واسه کاربر میگی فرق اتک و اسکن رو نمیدونید؟
    شما فرق اسکن و بروت فورس رو میدونید؟یا اینکه فرق شرکت داری با اینکه زیرنظر یک جا باشی رو چی؟فرق اینکه اصلا به کاربر واقعیت رو نمیگین فقط میگین 10ت بده بیاد.
    10ت اضافه تر بگیرید سرور خوب بدین دست ملت.این کاراتون چیه؟
    حاشیه؟شما وقتی داریم انتقاد سازنده میکنیم,هی دارید خودتونو به کوچه علی و اصغر و حامد چپ و راست میزنید.اما یکبار نشد یک انتقاد کاربر رو جدی بگیرید.
    شما که از متخصصان فوق بزرگ ویمور استفاده میکنید,کانفیگ روتر و این چیزارم باید خوب بلد باشن؟
    شماکه داری به منی که از شما سرور میفروشم چه اطلاعاتی میدی؟10ت بده اگه ابیوز اومد.ارزان و رایگان.بدو بیا حراجش کردم.ovh هم میدم.
    شما با واقعیت زندگی نمیکنی.فقط پول داری و مارکتی و اورسل به نام ovh میدین.آخر سر 10ت بده بیاد.ماکه پست زدیم 10ت بده.
    منم میگم 10ت اضافه تر بگیر و واقعا ovh و سرویس خوب بده که یکی فوت نکنه سرور بخوابه یا ابیوز بیاد واسه کسی که نمیدونه چی به چیه.حالا فکر کنم به زبون خودتون الان فهمیدین چی گفتم؟آره؟
    طرفداری های الکی.حالا اصلا هم استفاده نمیکنن از سرویسشون.چون جرات ندارن.اما نمیدونم چرا از دروغ طرفداری میکنن.بیان همونا 100 تا سرور ارزون بگیرن بیان بفروشن تا نتیجشو ببینن.ایشونم به موقع.دو نفر سرورکار که واسشون مهم باشه و یهو سرویسشون بپره,بعد میبنمتون.چانتقاد
    دوستانه رو همینطوری میگید جو نسازید.اما جواب منو بدین.
    هم خودم بدافزار نویسم هم تروجان هم کرکر هم بروت فروس هم دیداسر.با همه نوع دیداسر و کرک و این چیزا کار کردم.
    شما توی قوانینتون بهتره خیلی چیزایی که ننوشتین یا اشتباه نوشتین ( انشالله از دستی نباشه ) و خیلی چیزارو توضیح بده.اون موقع راحتی.
    وقتی انتقاد میکنن فقط میگید جو نسازید.یکبار جواب منو ندادین.من خریدارم.جواب منو بدین.جواب تمام سوالاتم.به عنوان یک خریدار,باید بدونم خیلی چیزارو.
    اوکی؟
    با هرکسی مثل خودش خوب صحبت میکنم.اما محترمانه انتقاد کردم چون خواستم بخرم.میبینم فقط میگید چی میبافید و چی میگید.من خیلی چیزا میگم.از سرورها و اینکه ابیوزهای ساختگی و ........
    دقیقا توی سرویس هات بزن آقا تمام فعالیت های کرک و .... غیر مجاز
    همین الان یک تبلیغات سرورمجازی واسم اومد.واستون این قسمت توضیح رو میذارم :

موارد خلاف قوانین دیتاسنتر مثل : هک ، بوت ، کرک ، اسپم ، داس ، دیداس و…. به شدت برخورد خواهد شد.

فقط میگین 10ت بده واسه ابیوز.

8. تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

عزیزم,مثل اینکه باید به زبون خودت صبحت کنم.
    کسی که خودشو به خواب زده,هرکار بکنی بیدار نمیشه.شرکتتون آدرسی که دادین بهم اصلا مربوط به شما نیست.
    اصلا سرورهای ovh و سرورهای هتزنر رو باهم اشتراکی گرفتین و کلا فکر کردین اینجا هیچی بارشون نیست.من کوچکترین فرد اینجام میفهمم معنی این چیه که هی میگی ovh ovh
    flow-save@traffic4.core.hetzner.de

هرکی دبستانی هم باشه هم .de رو ببینه میفهمه مال آلمانه.چه برسه آدرس هتزنر رو ببینه
    بحث اتک رو میبرید به میکتروتیک.شما که بلدین کانفیگ کنید,کانفیگ کنید که ابیوز واسه چندکیلوبایت نیاد و یک کاربر اینطوری گلایه نکنه.
    شما بچه های رو چی فرض میکنید وقتی که میگید من درخواست آنتی دیداس و این چیزارو ندادم.مگه هتزنر داره؟
    مارکتی بودن و اورسل بودن شکی نیست.حالا ما میگیم سرور خیلی ترتمیز میدین.اینجا آیا از آنتی دیداس چیزی میبینید :
    https://www.hetzner.de/de/hosting/pr...server/ex41ssd
    https://www.hetzner.de/de/hosting/pr...server/px61ssd
    دو نمونه از مشخصات رو رندوم آوردم.
    اینم ovh
    https://www.ovh.com/us/dedicated-ser...A-id-EG-16.xml
    https://www.ovh.com/us/dedicated-ser...id-EG-32-S.xml

اینم یک مدل در دو مشخصات جداگانه :
    Device Cisco Nexus
    Anti-DDoS Professional Anti-DDoS included

عزیزم,هرچی میخوام بهت نقص کارتو بگم,همش میگی چی داری میگی چی داری میگی.
    اینجا بیا به من بگو کو آنتی دیداس هتزنر؟
    بعدش این هتزنری که ابیوز داده مدلشو بگو ببینم کجای ovh هستش.
    نام ovh رو با این چیزا خراب میکنید اخر فقط مینویسید فقط قصد خراب کردن دارید یا آه و ناله میزنید از کسایی که سرور دارن.
    عزیزم از زمانی که رسلر 100 گیگ بود 2 هزار تومن من رسلر داشتم تا رسیدم به اینجا.فکر کنم اون زمان نبودین.فرق هتزنر و ovh ها و کشورها رو خیلی خوب میدونم.انواع ابیوزهارو هم میدونم چی به چیه.
    روش کارکرد ابیوزهارو بلدم.وقتی خود سرور هتزنر برای ابیوز یک اخطار اولیه میده که طی مدت زمان باید پاک کنید,شما میای واسه کاربر میگی فرق اتک و اسکن رو نمیدونید؟
    شما فرق اسکن و بروت فورس رو میدونید؟یا اینکه فرق شرکت داری با اینکه زیرنظر یک جا باشی رو چی؟فرق اینکه اصلا به کاربر واقعیت رو نمیگین فقط میگین 10ت بده بیاد.
    10ت اضافه تر بگیرید سرور خوب بدین دست ملت.این کاراتون چیه؟
    حاشیه؟شما وقتی داریم انتقاد سازنده میکنیم,هی دارید خودتونو به کوچه علی و اصغر و حامد چپ و راست میزنید.اما یکبار نشد یک انتقاد کاربر رو جدی بگیرید.
    شما که از متخصصان فوق بزرگ ویمور استفاده میکنید,کانفیگ روتر و این چیزارم باید خوب بلد باشن؟
    شماکه داری به منی که از شما سرور میفروشم چه اطلاعاتی میدی؟10ت بده اگه ابیوز اومد.ارزان و رایگان.بدو بیا حراجش کردم.ovh هم میدم.
    شما با واقعیت زندگی نمیکنی.فقط پول داری و مارکتی و اورسل به نام ovh میدین.آخر سر 10ت بده بیاد.ماکه پست زدیم 10ت بده.
    منم میگم 10ت اضافه تر بگیر و واقعا ovh و سرویس خوب بده که یکی فوت نکنه سرور بخوابه یا ابیوز بیاد واسه کسی که نمیدونه چی به چیه.حالا فکر کنم به زبون خودتون الان فهمیدین چی گفتم؟آره؟
    طرفداری های الکی.حالا اصلا هم استفاده نمیکنن از سرویسشون.چون جرات ندارن.اما نمیدونم چرا از دروغ طرفداری میکنن.بیان همونا 100 تا سرور ارزون بگیرن بیان بفروشن تا نتیجشو ببینن.ایشونم به موقع.دو نفر سرورکار که واسشون مهم باشه و یهو سرویسشون بپره,بعد میبنمتون.چانتقاد
    دوستانه رو همینطوری میگید جو نسازید.اما جواب منو بدین.
    هم خودم بدافزار نویسم هم تروجان هم کرکر هم بروت فروس هم دیداسر.با همه نوع دیداسر و کرک و این چیزا کار کردم.
    شما توی قوانینتون بهتره خیلی چیزایی که ننوشتین یا اشتباه نوشتین ( انشالله از دستی نباشه ) و خیلی چیزارو توضیح بده.اون موقع راحتی.
    وقتی انتقاد میکنن فقط میگید جو نسازید.یکبار جواب منو ندادین.من خریدارم.جواب منو بدین.جواب تمام سوالاتم.به عنوان یک خریدار,باید بدونم خیلی چیزارو.
    اوکی؟
    با هرکسی مثل خودش خوب صحبت میکنم.اما محترمانه انتقاد کردم چون خواستم بخرم.میبینم فقط میگید چی میبافید و چی میگید.من خیلی چیزا میگم.از سرورها و اینکه ابیوزهای ساختگی و ........
    دقیقا توی سرویس هات بزن آقا تمام فعالیت های کرک و .... غیر مجاز
    همین الان یک تبلیغات سرورمجازی واسم اومد.واستون این قسمت توضیح رو میذارم :

موارد خلاف قوانین دیتاسنتر مثل : هک ، بوت ، کرک ، اسپم ، داس ، دیداس و…. به شدت برخورد خواهد شد.

فقط میگین 10ت بده واسه ابیوز.
    دوست عزیز الان دقیقا مشکل شما چی هست؟ متاسفانه شما به قدری پراکنده حرف میزنید کلا بنده متوجه صحبت های شما نمیشم
    متن ابیوزی که کاربر ارسال کرده بوده از هتزنر بوده نه ovh، سرویس ایشون رو دیتاسنتر هتزنر قرار داشته و از همین دیتاسنتر هم ایشون خرید کرده بودند و اطلاع هم داشتند، ارتباط صحبت شمارو با ovh رو متوجه نمیشم من؟
    سرویس ایشون ابیوز داشته، ایپی ایشون ۲۴ ساعت بلاک شده توسط دیتاسنتر، بعد ۲۴ ساعت هم سرویس ایشون فعال شده نه جریمه ای ایشون شدن نه چیز دیگه
    الان دقیقا صحبت شما چی هست قربان؟ مشکل کار رو لطفا در یه خط خلاصه کنید، اینکه شما دیداسر کرکر هرچیزی که هستید ارتباطی به تاپیک فروش نمیبینم
    ویرایش توسط nikit : August 6th, 2016 در ساعت 21:18

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

اولا،بحث کرکر و بروت فورس و ابیوز این چیزا شد که نگید چیزی نمیدونه و نگید اگه طرف کرک ویروسی زد چکار کنم اگه فلان کرد چکا کنم.
    به اندازی ....... سرور پوکوندم سر ابیوز
    ابیوز سرور که به صورت مستقیم از هتزنر داشتیم،گفتم فلان ساعت فرصت.اگه حذف نشد سرور بلاک.این نذکر اولیه هتزنر که میگید ما پول میگیریم.
    اشکال نداره نوش جونت
    دوم اینکه خودشما توی تاپیکتون زیر پست حمله به دیداس طرف میگید که من از ovh درخواست آنتی دیداس نکردم.
    اولا هتزنر بود که گفتین ovh
    دوما من تاحالا ندیدم سروری باشه ovh بدون انتی دیداس و با آنتی دیداس.
    لطفا اینو به من اثبات کنید.من ovh بدون آنتی دیداس از فرانسه و کانادا میخوام.
    بعدش میرسیم به گزارش های شما:
    شما اگه سروری میدین که خیلی چیزا محدوده،چرا توی سایت مثل بقیه نمیگید؟
    قشنگ تمام محدودیت ها و اینکه چه سروها و از کجا دارید و آیا سرورتون فایروال داره یا آنتی دیداس یا نه و ......همه چیو توضیح بدین تا یکی اینطوری نیاد بگه سایتم خراب شد و من کاری نگردم
    واقعا هم شاید کاری نکرده
    منم آلمان سرور دارم.بدون فایروال.چرا ابیوزی که واسه دوستمون اومد واسه من نمیاد؟
    همچنین شرکتی که میگید دارید،مکان و ادرسشو گفتین،اصلا وجود نداشت.
    خیلی چیزارو شفاف سازی کنید و کلا توی سایتتون بزنید،مشکلاتتون کمتر میشه
    بعدشم از زمستون گذشتیم.از خواب تابستونی بیرون بیاین و انتقاد بچه هارو سرلوحه کارتون قرار بدین.ببینید پیشرفت دارین یاونه
    همه عالم و ادم فهمیدن.الان شما باز میگی من که نفهمیدم
    دیگه از بس توضیح میدادم،بجای کانفیگرهای حرفه ای ومور که بهترین هارو دارید،خودم بهوعهده میگرفتم جواب همرو میدادم
    اما شما در جواب فقط میگید ما پشتیبانی نداریم.ما نفهمیدیم.جو سازی میکنید و .......
    این جواب ها برای کسایی که خودشون این کاره ان و من کوچکترینشونم،یعنی پیچوندن واضح

تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

اولا،بحث کرکر و بروت فورس و ابیوز این چیزا شد که نگید چیزی نمیدونه و نگید اگه طرف کرک ویروسی زد چکار کنم اگه فلان کرد چکا کنم.
    به اندازی ....... سرور پوکوندم سر ابیوز
    ابیوز سرور که به صورت مستقیم از هتزنر داشتیم،گفتم فلان ساعت فرصت.اگه حذف نشد سرور بلاک.این نذکر اولیه هتزنر که میگید ما پول میگیریم.
    اشکال نداره نوش جونت
    دوم اینکه خودشما توی تاپیکتون زیر پست حمله به دیداس طرف میگید که من از ovh درخواست آنتی دیداس نکردم.
    اولا هتزنر بود که گفتین ovh
    دوما من تاحالا ندیدم سروری باشه ovh بدون انتی دیداس و با آنتی دیداس.
    لطفا اینو به من اثبات کنید.من ovh بدون آنتی دیداس از فرانسه و کانادا میخوام.
    بعدش میرسیم به گزارش های شما:
    شما اگه سروری میدین که خیلی چیزا محدوده،چرا توی سایت مثل بقیه نمیگید؟
    قشنگ تمام محدودیت ها و اینکه چه سروها و از کجا دارید و آیا سرورتون فایروال داره یا آنتی دیداس یا نه و ......همه چیو توضیح بدین تا یکی اینطوری نیاد بگه سایتم خراب شد و من کاری نگردم
    واقعا هم شاید کاری نکرده
    منم آلمان سرور دارم.بدون فایروال.چرا ابیوزی که واسه دوستمون اومد واسه من نمیاد؟
    همچنین شرکتی که میگید دارید،مکان و ادرسشو گفتین،اصلا وجود نداشت.
    خیلی چیزارو شفاف سازی کنید و کلا توی سایتتون بزنید،مشکلاتتون کمتر میشه
    بعدشم از زمستون گذشتیم.از خواب تابستونی بیرون بیاین و انتقاد بچه هارو سرلوحه کارتون قرار بدین.ببینید پیشرفت دارین یاونه
    همه عالم و ادم فهمیدن.الان شما باز میگی من که نفهمیدم
    دیگه از بس توضیح میدادم،بجای کانفیگرهای حرفه ای ومور که بهترین هارو دارید،خودم بهوعهده میگرفتم جواب همرو میدادم
    اما شما در جواب فقط میگید ما پشتیبانی نداریم.ما نفهمیدیم.جو سازی میکنید و .......
    این جواب ها برای کسایی که خودشون این کاره ان و من کوچکترینشونم،یعنی پیچوندن واضح
    دوست عزیز چزی که شما میفرمایید آنتی دیداس هست، بنده چیزی که گفتم داخل ovh فایروال سخت افزاری بوده که میبایست جداگانه سفارش داد
    https://www.ovh.co.uk/dedicated_serv...ed_servers.xml
    در کجا گفته شده سرور جناب کریمی بر روی ovh هست قربان؟
    داخل قوانین سایت هم نوشته شده
    http://nikit.ir/announcements.php?id=2
    ۲- در صورت داشتن ابیوز، برای اولین بار مبلغ ۱۰ هزار تومان جریمه و برای دوم سرویس کاربر حذف خواهد شد.
    ۴- استفاده ار تورنت، ddos و سایر موارد خلاف مقرارت بین المللی ممنوع میباشد و با خاطی برخورد خواهد شد.
    این موارد هم در هر جایی انجام بگیره خلاف حساب میشه در هر صورتی
    شرکت؟ ما در ۲۲ صفحه تاپیک هیچ آدرسی ارائه نکردیم برای شرکت!
    ویرایش توسط nikit : August 6th, 2016 در ساعت 22:06

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amin1356 نمایش پست ها
    با سلام،
    سرور مجازی بنده قطع شده.
    2 ساعت پیش تیکت هم دادم.
    لطفا" سریعتر بررسی نمایید.
    مشکل سرور بنده بعد از 24 ساعت که دیتاسنتر آی پی رو بلاک کرده بود حل شد.
    با تشکر از پشتیبانی nikit

13. تعداد تشکر ها از amin1356 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amin1356 نمایش پست ها
    مشکل سرور بنده بعد از 24 ساعت که دیتاسنتر آی پی رو بلاک کرده بود حل شد.
    با تشکر از پشتیبانی nikit
    خواهش میکنم وظیفه ما هست

دوستان میتوانند با کد نخفیف زیر تا حداکثر ۴۸ ساعت آینده از ۳۰٪ تخفیف برخودار شوند
    wyb6q43yt2
    موفق باشید

15. تعداد تشکر ها از nikit به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    253 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Marketer نمایش پست ها
    یک سرویس خریداری شد
    با تشکر فراوان
    مشخصات سرویس بصورت آنی برای شما ایمیل شده است
    امیدواریم در طول فعالیت رضایت شمارا کسب نماییم
    موفق باشید

صفحه 22 از 24 نخستنخست ... 1218192021222324 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)