ببخشید در حال حاضر بی نقض ترین درگاهتون برای کدوم بانک هست؟
ببخشید در حال حاضر بی نقض ترین درگاهتون برای کدوم بانک هست؟
من خیلی وقت هست دگاه درام ازشون کاملا رازی هستم (عضو اولین کار بران این سایت هستم) درسته مشکلاتی دشات اما همهشون به لطف خدا حل شده و فقط چند مشکل کوچک مونده که رفع بشه به زودی دیگه عالی میشه ...
گوش شیطون کر خیلی تسویه حسابشون سریع شده![]()
سلام
بعد از چند مدت استفاده (بیش از 3 ماه) باید بگم هیچ مورد و مشکلی و هیچ ایرادی نداره و هیچگونه مشکلی تا به امروز نداشتییم باهاش ...
با تشکر از
پرداخت الکترونیک جهان پی
من که راضی هستم !!!
شب ساعت 12 درخواست میدم ساعت 12:30 یا 1 واریز میشه !!!
تو سایت هم مشکل خواصی ندارند
ببخشید منظور از پرداخت هوشمند و غیر هوشمند چی هست؟
و اینکه درگاه مستقیم یعنی بدون واسطه متصل میشه به درگاه بانک؟
سلام
درحالت هوشمند در صورتی که درگاه فعلی شما دچار اختلال شود سیستم به صورت اتومات درگاه را تغییر داده و به درگاهی با آپتایم بالا هدایت میکند.
درگاه مستقیم اختصاصی: با نام و لوگوی شما بوده که هیچ اثری از جهان پی وجود ندارد
درگاه اختصاصی عادی:از وب سایت شما مستقیم به بانک وصل می شود ولی اطلاعات جهان پی نیز نمایش داده خواهد شد
سلام.
من بیشتر از یک سال با پی لاین کار کردم، قبل از اون هم حدود یک سال از زرین پال استفاده کردم. یادمه وقتی اون زمان پی لاین رو دیدم بلافاصله به خاطر مزیت هایی که نسبت به زرین پال داشت از زرین پال به پی لاین رفتم، همین داستان دقیقا وقتی که جهان پی رو دیدم تکرار شد!
طی چند روز اخیر سعی کردم تمام جوانب رو در نظر بگیرم، ریز ترین جزئیات رو بررسی و تست کردم، واقعا کوچک ترین ایرادی ندیدم، هرچند بعضی جاها می تونه بهینه تر و بهتر عمل کنه، اما در حال حاضر هم هیچ مشکلی نداره.
تنها نکته ای که تا این لحظه می تونم بهش اشاره کنم، لینک زیر هست، لینکی که بعد از اتمام کار در درگاه بانک (پرداخت موفق یا ناموفق)، قبل از ارجاع به لینک Callback به کاربر نمایش داده می شه:
http://www.jahanpay.com/pay/callback/
صرف نظر از اینکه از نظر بصری یه مقدار به این صفحه کم لطفی شده، در این صفحه به کد زیر برخوردم:
به نظر می رسه برنامه نویس های جهان پی اصرار دارن که کاربر (مشتریِ ما) 12 ثانیه به این صفحه خیره شه!کد:setTimeout(function(){document.myform.submit()},12000);
3 راه کار وجود داره:
- بد: تغییری ایجاد نشه.
- خوب: جنبه های بصری این صفحه تقویت و Timeout از 12 ثانیه به مقداری کمتر از نصف کاهش داده بشه.
- بهتر: Timeout به طور کامل حذف و این صفحه به یک صفحه سفید که هیچ جلب توجهی نمی کنه تغییر داده شه.
در واقع با این کار به مشتری، که معمولا زمانی به این مرحله می رسه که پرداخت رو انجام داده اجازه می دید بدونه اینکه 12 ثانیه تایم از دست بده به کالا یا خدماتی که هزینش رو پرداخت کرده برسه.
ویرایش توسط Farid.Agl : April 11th, 2014 در ساعت 15:38
خوب شد گفتید الان یادم اومد صفحه ابی کالبک خوبه اما لودش 12ثانیه که هست تا به سایت برگرده اگه اون صفحه ابی لودش 6ثانیه بشه خیلی بهتره سریع مشتری به سرویس مورد نظرش برسه این مورد هم انتقاد برای جهان پی انجام بشه خوبه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)