سلام. آقا من پرداخت کردم کی سرویسم رو تحویل می گیرم؟
سلام. آقا من پرداخت کردم کی سرویسم رو تحویل می گیرم؟
سلام علیکمسلام. آقا من پرداخت کردم کی سرویسم رو تحویل می گیرم؟
انشالاه امشب
منتظر تحویل سرور از طرف دیتاسنتر هستیم فعلا تحویل ندادن
با تشکر
آقا ما یه سرور گرفتیم یه 2 روز که درگیر ویندوز سرور بودیم که سی پی یوش همش رو 100% بود الان اون مشکل حل شده.....
درایو ویندوز کلا 13 گیگ جا داره که بعد از نصب ویندوز 2008 حدود 2 گیگ جای خالی میمونه ویندوز رو آپدیت کردیم درایو سی پر شده هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد به آقای وی گیگ تیکت دادیم که آقا یه 10-15 گیگ هارد به ما بده پولش رو دادیم و بهش گفتیم به سی اون 10 گیگ رو اضافه کن.....
آقا اومده یه درایو درست کرده 10 گیگ هرچی هم تیکت میدیم که آقا اون 10 گیگ رو بده به سی جواب مارو نمیده![]()
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دوستان مرسی اما کلا درایو سی 0 کیلوبیت فضا داره هیچ کاری نمیتونم بکنم ویندوز رو آپدیت کردم شر شد واسمون![]()
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
آقا شب شد! و ما همچنان منتظر.
بله میشه اضاف کردم
اما مهم اینه که این فضا بهتون اختصاص داده شده
خودتون باید برید دنبال ادغام کردنش ( به پشتیبانی ارتباطی پیدا نمیکنه)
من دیشب سفارش دادم اما هنوز.....
با احترام
آقا صبح فرمودید سرور آماده نشده و شب تحویل می دهید. توی چت هم هر چی پیام دادم پاسخی نگرفتم. من هنوز هم منتظر هستم و چیزی تحویل نگرفتم.
لطفا بررسی نمایید. تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)