منم رىسلرى.دارم نمىدونم مال اىن دىتا سنتر هست ىا نه فقط مىدونم 10 تا ساىتم دان شدن و کارهام بهم رىختن
منم رىسلرى.دارم نمىدونم مال اىن دىتا سنتر هست ىا نه فقط مىدونم 10 تا ساىتم دان شدن و کارهام بهم رىختن
سلام
دوستان عجله نکنید
متاسفانه ما هم چند ماه قبل با هرتنز همین مشکل را داشتیم بدون اطلاع اومدن سرور هارو خاموش کردند و چند روز داون شد پیگیری بالای ما هم نتیجش چند ذروز قطعی شد چون دیتاسنتر لحظه ای جواب نمیدهد.این مشکلات اتفاقات غیر قابل پیش بینی کار است توصیه میکنم با مسئولان پرشین هویز همکاری کنید و صبر کنید.
در پناه حق
با سلام
یکم زوده واسه نتیجه گیری ولی خبرها خوبی دارم
خوشبختانه مسئولین شرکت گذرگاه بلخره به صورت جدی دنبال حل این مشکل هستن
و امیدوارم با کمک هایی که بنده هم بهشون میکنم مشکل رو هرچه سریعتر تا ساعت 16:30 بعد از ظهر حل کنن
خوب این وسط جوابگوی خسارت هایی که به ما زده شده کیه؟؟؟
والا دیشب من که خواب دیدم سایتم به *اک رفته
ساعت 5 از خواب پریدم اومدم اینجا ددیم خبری نیست
اما منم به دلم افتاده دیگه تا قبل از ظهر امروز اوکی میشه
این وسط یکی این همه آدم مچل کرده.شاید سر هیچی.
همیشه پای یک زن در میان است! مثلااااا![]()
درک کنیم؟؟؟ البته من فقط یه سایت دارم و در مقابل دوستانی که جوابگوی مشتریانشون باید باشن دغدغه کمتری دارم. ولی بطور کلی باید فکر اساسی بشه. بطور مثال تمام هزینه هایی که توی این 1 ماه برای بهبود ترافیک سایت شده دود شد رفت هوا!!! همه جای دنیا چنین شرکت هایی بابت این قطعی هاشون خسارت میدن! بالاخره ما هم جوابگوی اسپانسرها و کاربرانمون باید باشیم. با درک کردن چیزی درست نمیشه. بله! اگه مشکل سخت افزاری بود میشد درک کرد ولی گویا فعلا مشکل کم کاری و سهل انگاریه!!!
سری هم به اینجا بزنید: مشکل در سرور اختصاصی هتزنر - انجمن های پرشین هویز
جواب اقای ده بزرگی
درود، مشکلاتی در دیتاسنتر هتزنر پیش امده است که متاسفانه منجر به مسدود شدن برخی از سرویس ها شده است. شرکت گذرگاه جهانی به مشترکین خود این اطمینان را می دهد که سرویس ها بدون مشکل بازگشایی شوند و جای نگرانی نیست.
ما یا اولویت بالا در حال رسیدگی به این موضوع هستیم و سعی می کنیم تا فردا قبل از ظهر مشکل حل شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)