دوستان من از ایشون وی پی اس آمریکا گرفتم،به جرأت می تونم بگم که از همه لحاظ عالیه،من تقریبا هر نوع تستی رو(اعم از سی پی یو،سرعت هارد،پورت و شبکه) رو این وی پی اس انجام دادم و کلا از تست های من سربلند بیرون اومد و همه چیز عالی بود،سرعت دانلود از ۲۵ مگابایت تا ۶۰ مگابایت بر ثانیه متغیر بود و بیشتر اوقات دور و بر ۳۰ مگابایت بر ثانیه دانلود می کرد از سرور های Cachefly.
پینگ این سرور هارو هم با دوستان از ۳ isp مختلف تست کردیم و کلا برای ما ۳ نفر هیچ سرور امریکایی یه همچین پینگی نداشت،ای پی خودمو می ترسم بدم :دی اما تا جایی که یادمه فکر کنم ایشون یک ای پی از امریکا تو این تاپیک گذاشتن و پیشنهاد می کنم تست کنید پینگ رو.
تا الانش عالی بوده،امیدوارم تا همیشه همینجور بمونه.
در پناه حق
چرا سایتتون بالا نمیاد
سلام
ساییتون بالا نمیاد واستون پ.خ گذاشتم
سلاممم
اول از سرور انگلیس داشتیم اما انگاری مشکل سرور خیلی زیاد بود حالا سرور عوض کردن الان 3 تا 4 روزه اپتایم کامل هستش امیداواریم همینجوری ادامه داشته باشه
سلام
شما که تیکت رو پاسخ نمیدید توی یاهو هم 2 ساعت رو ما رو نگه میدارید خبری هم ازتون نیست شاید اینجا پاسخ دادید...
سرور ما قطع شده بدون خبر بهتون میگم چرا قطع شده میگیدی ابیوز اومده کجای دنیا بدون گزارش ابیوز به من سرور رو قطع میکنن و تیکت رو جواب نمیدن.
ابیوز اومده یا پول ایپی میدیم تغیییر میدیم یا جریمش رو میدیم اقا یکم مسئولیت هم خوبه ما با اون سرور کار داریم
15 روز اول که معلوم نشد چجور با ما سرویس دادی اون همه قطعی مکرر این هم از این
لطف کن متن ابیوز رو بفرست ممنون
عزیز بنده چندین بار عرض کردم.. شما از اون یوزر های مشکل دار هستی...قصد جسارت نیست ولی باید اینقدر شعور داشته باشی که بدونی فروم جای پشتیبانی نیست.
ابیوز رو هم تیکت بزنید تا متنش فرستاده شود.
یاهو ما پشتیبانی نمیدیم فقط برای پیغام های ضروری است.
شاد باشید
یا حق![]()
بله دیگه بنده شعور ندارم شما شعور دارید...
تیکتت که خوابیده میخوای تا عکس بگیرم حالا جواب ندادی اومدم توی یاهو ما رو قال میزاری معلوم نیست دارید چیکار میکنی دارم میگم اقا جواب بده پیدات نیست همینکه اسم اینجا میاد اونوفت جوابگو میشی چرا ؟
جناب سعی کن به شعور مشترت توهین نکنی اون از قطعی هات که الکی داستان جور میکردی میگفتی به من مصرفت بالاست بعدش گندش دراومد معلوم شد مشکل از سرورت بود که کرش میکرد (چون بدون دانش Xen نصب کرده بودی) منتها شما فکر میکردی با یه مشت تازه کار طرفی چه اشتباهی کردیم سرور گرفتیم.
شما الان هم دیر نشده سرور رو روشن کن بکاپم رو بگیرم فلنگم رو ببندم اعتبار که نموند برامون حداقل اطلاعاتمون دیگه نپره
ویرایش توسط alfavps : January 30th, 2013 در ساعت 02:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)