شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
6 ماه !
خدایش من برای 2 هفته دیگم برنامه ریزی نکردم چه برسه برای 6 ماه !
ولی منم موافقم یه گرد همای چند نفر هم شده جور کنید شده حتی 10 نفر بعد در مورد یه گروه ناظر به اتفاق نظر برسید و این وضع قیمت ها رو سر و سامان بدید
قیمت های VPS فقط تو انجمن به 15 تومان یا 12 می رسه اگر نه خیلی از شرکت ها ( فقط به خاطر اسم داشتن ) شروع قیمتشون از 30 تومان ( مثال )
البته قیمت رم 256 یکی از دوستان زده 8 تومان دیگه خیلی جالب البته من به شخصه بدم نمیاد سرویس ارزون بخرم ولی احساس می کنم کیفیت داره فدا میشه
یه رده بندی هم اگه درست بشه خوب میشه که سرویس ها از طرف او ن گروه ناظر رده بندی بشن بر فرض مثال طرف n گیگ CPU داره و امده بین 20 نفر share کرده ولی یه نفر دیگه همون n گیگ بین 40 نفر share کرده و قیمت به مراتب پایین تر داره میده . رم و پورت هم ..؟
و خیلی چیزای دیگه . که مثلا یک سرویس مشترک در انجمن از قیمت 20 تومان تا 60 تومان میشه پیدا کرد خدایش یه فرقی باید باشه ! همه هم میگن ما منبع 100% اختصاصی می دیم ولی نمی گن در ازایه چی !
به نظر من اگه به یه روشی که خودتون بهتر می دونید رو این موارد نظارت بشه می شه خیلی از نظر کیفیتی سرویس هارو افزایش داد
ببخشید تاپیک منحرف کردم ولی خوبه تو یه گرد همای واقعا رو این موارد تمرکز کنید شاید یه فرجی بشه از این وضع اشفته در بیاد
انشاالله من هم در یه جای دیگه و یه زمان دیگه بیشتر با دوستان اشنا میشم این دفعه که نشد
بابت پرحرفی و حرفای تکراری هم معذرت می خوام .
دوستان اگه یادتون باشه یه پیش بینی کرده بودم بندهداستان همین شد یا چیز دیگه.... به نظر من هم یه جا میتینگ بزارید اختصاصی ....اشتراکی به درد نمیخوره .....6 ماه هم خیلی زیاده یک ماه خوبه مثلا من خیلی دوست داشتم بیام ولی نشد یه 12 ساعتی دورم از تهران ولی اگه اختصاصی بزارید نه کسی تو صف سیم کارت وامیسه نه کسی رو جلوی مسجد زیر بارون قال میزارن
این میتینگ هم مثل انجمن بادید مدیرها دور هم جمعش کنند ..حالا مدیرا نسب به بچه کم لطفی دارن یکم ولی دیکه جای گلایه نداره سرشون شلوغه.........جایزه هم بزارید سرور اختصاصی که کسی جا نمونه
![]()
چند مدت قبلش هماهنگ کنین
این مدیرا اگه باشن که خیلی خوبه. درسته وقت ندارن ولی خب یه موقع که اکثریت وقت دارن اعلام کنن
یه مبلغی هم معین کنین که از قبلش به یه حسابی بریزیم حداقل دور همی یه بستنی رو بزنیم![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
به نظرم به بچه ها خیلی خوش گذشته جای اون هایی رو که نیامدن رو هم خالی میکردید
امسال که نشد سال اینده حتما میام !!!![]()
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)