اگر کلید رمز نگاریو گم کردیم باید چطور دوباره بدست بیاریم؟
من درگاه و فعال کردم ولی متاسفانه بعد از زدن دکمه پرداخت صفحه فقط رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
اگر کلید رمز نگاریو گم کردیم باید چطور دوباره بدست بیاریم؟
من درگاه و فعال کردم ولی متاسفانه بعد از زدن دکمه پرداخت صفحه فقط رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
ویرایش توسط majid2009s : May 9th, 2012 در ساعت 19:29
ماژولش رو هم از سایت اصلی دریافت کردید ؟ باید ماژولش رو دریافت کنید ماژول درگاهی که فعال کردید رو. بعد ماژول رو نصب کنید راهنمای نصبش هم درون ماژول ها هست.
اگه کلید رمز نگار رو گم کردید لطفا به راهنمای سایت موجود در مدیریت مراجعه کنید بخش سوالات متداول اونجا نحوه تغییر کلید رو نوشته
فقط کاربران عزیز این ماژول ها هم آزمایشی هستن ماژول های نهایی در نسخنه نهایی دوباره گزاشته می شن و باید برای نسخه نهایی ماژول هارو از اول دانلود کنید
سلام
تشکر از پاسخ کامل شما . چند نکته :
این قسمتها >>>این امکان در حال حاضر وجود داره و اطلاعات محصول به موبایل و ایمیل کاربر ارسال می شه همچنین یک نسخه نیز به ایمیل مدیر سایت ارسال می شه به ایمیل خصوصی که میدید به اون ارسال می شه به صورت bcc که برای کاربر ایمیل شخصی شما نشون داده نشه ولی این امکان رو در نسخه نهایی یا اصلاهی می زاریم که این گزینه اختیاری باشه از توی مدیریت بشه تیکش زد
مورد دیگر که در این قسمت بسیار مهم تر است : وقتی کاربر در پنل کاربری خود تیکت ایجاد می کند یک ایمیل به مدیر ارسال شود برای اطلاع رسانی و آگاه شدن از وجود تیکت جدید ( در حال حاضر ختما مدیر باید به پنل مراجعه کند تا متوجه تیکت شود ) همچنین بعد از اینکه به تیکت کاربر توسط مدیر پاسخی داده می شود ایمیل مربوطه مبنی بر پاسخ به تیکت برای کاربر ارسال شود ( در حال حاضر کاربر باید پنل خود را مکررا چک کند تا متوه شود آیا به تیکت پاسخی داده شده یا خیر؟)نیز اگر در نسخه قرار داده شود بسیار عالی می شود ...بعد از فعال سازی اکانت کاربر (کلیک بر روی لینک فعال سازی ارسال شده) مجددا ایمیل دیگری به کاربر ارسال شود با متن " ثبت نام شما تکمیل و ...."
-------------------------------
2- در پنل کاربر اگر اصلاحاتی انجام شود بهتر است : در قسمت ثبت فیش کاربری ستون "وضعیت" قرار داده شود بدین صورت که وقتی کاربر فیش جدیدی را ثبت می کند وضعیت " در حال بررسی" قرار داده شود و وقتی ادمین در پنل مدیریت فیش را بررسی کرد گزینه ای برای تائید و عدم تائید داشته باشد که وقتی فیش تائید شد کاربر نیز وضعیت فیش ثبتی خود را در همان ستون اضافه شده مشاهده نماید (تائید/عدم تائید)ستون وضعیت را بنده مشاهده نکردم در پنل کاربر . اگر این امکانات وجود داشته باشد باید پیدا کردن آنها احتمالا نیازمند زمان باشد . اگر فیلم آموزشی تهیه شود که بسیار عالی می شود ..پاسخ : همه این امکانانی رو که گفتین وجود داره ولی متاسفانه برخی نمی تونند ازش استفاده کنند چون بلد نیستند در کدوم قسمت برای این مشکل هم چاره ای اندیشیده ایم می خاهیم یک فیلم آموزشی استفاده از پنل مدیریت رو برای دوستان بزاریم توی سایت که بعد از منتشر شدن نسخه نهایی این فیلم آموزشی هم گزاشته می شه
-------------------------
واقعا خسته نباشید . اسکریپت بسیار کامل و خوبی را ارائه کرده اید که اگر برخی امکانات آن نیز در نسخه نهایی تکمیل شود .100% از سایر اسکریپت ها حتی اسکریپت های غیر رایگان استقابل بیشتری خواهد داشت .. مورد تغییر برند را نیز اگر وقت کافی در اختیار داشته باشد و در زمان کمتری ارائه دهید به صورت فایل آپریگد و یا اصلاحیه واقعا موارد مصرف اسکریپت گسترده تر خواهد بود.
مجددا از پاسخگویی شما سپاسگزارم![]()
راستش من دست تنهام و نمی تونم همه این کار هارو تنهایی انجام بدم در فایل readme.doc در بخش امکاناتی که در ورژن های بعدی افزوده خواهد شد
هم گفتم علاقه مندان می توانند بخشی از امکانات زیر را قبل از منتشر شدن نسخه های بعدی طراحی و کد نویسی کنند و کد مربوطه را به برنامه نویس ارسال کنند. با این کار میتوانید در این پروژه شریک باشید و اسم خود را در لیست برنامه نویسان ام پی سی اضافه نماییند.
همچنین مبلغی هم به عنوان دست مزد یا پاداش تقدیم می شه
دقیقا منم این مشکل رو دارم6- بنده درگاه ملت را فعال و اطلاعات ترمینال و ... را وارد کردم .اما در سایت بعد از کلیک بر روی دکمه پرداخت (خرید شارژ و افزودن موجودی در پنل کاربر ) هیچ اتفاقی رخ نمی دهد و به دروازه پرداخت منتقل نمی شود و حتی صفحه رفرش هم نمی شود لطفا در این زیمنه راهنمایی بفرمائید
میشه راهنمایی بکنید؟
دوستاني كه مشكل دارن هاست جديد استفاده كرديد؟
چون بايد ip رو به بانك ملت اعلام كنيد
جهت اطلاع
با دوست خوبمون آقای پاکزاد صحبت کردم و نمونه ستل دستی بانک ملت رو دیدن و قرار شد که ستل دستی بانک ملت درنسخه نهایی اضافه بشه
شخصا ازشون تشکر میکنم از این بابت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)