ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
در حال حاظر بنده دارم از این پکیج استفاده می کنم وخیلی خوبه و راضی هستم . پیشنهاد می کنم به بقیه دوستان هم که این پکیج رو خریداری کنند و خودشون رو راحت کنند .
دوستان آخرین نسخه فارسی ساز کاربری .. سازگار با whmcs 5.0.3 .. + رفع مشکلات این نسخه + آخرین نسخه قالب پرتال راست چین ....
http://www.webhostingtalk.ir/f176/42830/
.
در ضمن .. بنده سیستم مدریت whmcs رو فارسی کردم .. سازگار با whmcs 5.0.3 ....... اول خواستم بدمش به شماها ... رایگان .. اما دیدم شاید بعضیا ندونن که فارسی سازش هست .. و همه گیر نشه .. و همچنان برن . بخرن .. برای همین در حال مکاتبه با شرکت whmcs هستیم .. تا به زودی زبان شیرین فارسی از اول در whmcs درج بشه ....
به تاپیک بالا برید و نظر هم بدید .. سوالی هم داشتید بگید تا جواب بدیم ..
با سلام
من فارسی ساز ونون رو از بچه های این شرکت خریدم . واقعا عالی هست واقعا زحمت کشیده اند دوستان درود به همه دوستانی که این پروژه رو انجام دادند . پولش هم نوش جانتون واقعاکه بیشتر از اینها این بسته فارسی ساز ارزش داره .
هاست وارزاستادارد و حرفه ای
نمایندگی لینوکس
سرورهای مجازی با منابع کاملا اختصاصی
www.Avahosting.ir info@avahosting.ir گروه میزبانی وب اواهاست
خیلی عالی بود، من هم میخواهم
با سلام
از طریق سایت می تونید خریداری کنید:
ونون
عیدتون مبارک
با سلام
1- الان آخرین ورژن کاملتون چنده؟ ایا بومی سازی به طور کامل در بخش مدیریت و کلاینت انجام شده است ؟
2- ایا مشکل لایسنس ممکن است گریبان گیرمون بشه؟ خود برنامه whmcs رو هم در اختیارمون قرار مدین؟
3- ایا فایل در اختیارمون قرار مدین وقتی خریدداری کردیم؟ یا خودتون باید اپگرید کنید؟
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)