وارد کنترل پنل هاست بشید >> php my admin >>> بعد نوار سمت چپ روی دیتابیس کلیک کنید >>> بعد دوباره در همون نوار روی اولین جدول که کارت هست کلیک کنید بعد از این که وارد کارت شد روی export کلیک کنید و go رو بزنید فایل براتون دانلود میشه برای استفاده کردن از فایل هم همین مسیر رو در هاست جدید برین فقط این بار ایمپورت کنید
برای دسته ها و محصولات هم از جداول category و product خروجی بگیرین
اینم بگم که کلید رمزنگاری هر دو هاست باید یکی باشه
برای تغیر کلید رمزنگاری هم وارد پوشه اینکلود ! بشین بعد فایل config
ویرایش توسط esmaeil1 : March 8th, 2013 در ساعت 23:15
ویرایش توسط impossible : March 8th, 2013 در ساعت 23:23
کسی این ماژول رو داره ماژول فاکتور فریر: با اين ماژول که براي سيستم freer طراحي شده قادر خواهيد بود توسط آن به کاربران خود چند روز قبل از اتمام سرويس ايميل ارسال نماييد
دوستان کسی نظری نداشت کدوم ورژن فریر خوبه؟
کمک کمک کمک ...................
با سلام
من چند وقته درگیر قرار دادن کد نماد در سایتم هستم وهر بار سایت نماد از قرار ندادن کد نماد در سایتم ایراد میگیره وهر بار خطای میفرسته واخرین خطای فرستاده شده به صورت ذیل است .
با سلام،
كد نماد اعتماد الکترونيکي موقت، در نرم افزار فروشگاه شما، در جايگاه صحيح قرار نگرفته و يا در همه صفحات وب سايت تكرار شده است. جهت رفع اين نقص، مطابق با توضيحات زير اقدام نماييد:
*جایگاه نماد در سایت دیده شد ولی کد نماد را مطابق راهنما بر روی سایت خود قرار نداده اید رفع نقص نمایید ) 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!(
خواهشمند است اگه دوستان در این مورد میتونن کمک کنن عیدی خوبی بهم دادن . با تشکر
یکی به من کمک کنه .....
وقتی برای محصول و یا دسته بندی تصویر میزارم تو سایت نشون نمیده ......
تنظیمات خاصی داره ؟ مثلا فرمت مشخص یا اندازه خاص ....
لطفا راهنمایی کنید
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست / جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)