برای nttac چی؟ اصلا راه نداره؟
÷س شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
÷س شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
...
...
این اسکریپ رو بگیر خودتو راحت کن دیگه، یک بار هزینه می کنی اما بجاش دیگه راحتی باست تبلیغ هست که یوزرنیم و پسورد به دلخواه مشتری
به نظر من این اسکریپت حق آقای فریر ( بهرام ) می باشد که هزینه فقط دریافت کنه !
و هم اینکه ایشون انسانی معتبر هستند و صاحب شغل و پیشنه اینترنتی !
دوستانی که واقعا می خواهند محضول با کیفیت خریداری کننند از ایشون خرید کنند !
نولر ها زود بعد از مدتی نیستند !
من مطمئنم به همراه این محصول بعدها آپدیت های خوبی مثل کد تخفیف هم اضافه می شود !
که حتما با شرایط ویژه ای به دست کاربران قدیمی می رسانند آقا بهرام ( فریر )
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
کجای این کار خلافه؟
بر اساس په اسنادی میگید خلاف؟
قانون جرائم رایانه ای ؟
اصلا خوندید؟ اون بندش گفته فروش و اتشار ***** شکن هیچ وقت نگفته وی پی ان!!!
خودتون هم میدونید بخوان گیر بدن میتونند توی یک روز همه رو جمع کنند اما میدونند ملت به وی پی ان نیازدارند
پس جو سازی نکنید که خلاف هستش!!!!
من نمی خوام راجب این موضوع بحث کنم ! هرکسی اختیار کار و رفتار خودش رو داره !
فقط یک چیزی رو بگم ***** شکن = وی پ. ن . و پروک... می شود !
خرید جرم نیست ! استفاده جرم نیست ! فروش جرم می باشد .
شما براحتی در هر مکان می توانید در چهار چوب مسائل قانونی از ****** استفاده کنید .
یعنی گذشتن از تحریم سایتها برای انتشار نرم افزار و ...
من انسانهای شریف و قانون مند و انقلابی رو می شناسم که مشتری پا بر قرص این اکانتها هستند برای رفع محدودیت ! خرید آنلاین از سایت تهیه جزوات انجام حواله اینترنتی !
موفق باشید
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
با سلام
لطفا کمک کنید********
من یه مشکل دارم
نمیدونم چه جوری کارت شارژهام رو در سایت بزارم
وقتی از بخش مدیریت سایتم میگذارم در منوی کارت شارزها در سایت یکی دیگه اضافه میشه یعنی اگه شارژ 1000 تومانی همراه باشه یه شارژ دیگه باهمین موضوع اضافه میشه ؟لطف کنید بگید راه دیگه ای برای وارد کردن کارت شارژها در سایت هست ؟ باتشکر
لطفا کمک کنید.......................................... .................................................. .................................................. .........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)