نال شده هم شنیدم اومده!!!
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
اره هزار مدلش هست من خودم از 35 تا 120 قمیت گرفتم، اما باید از آدم معتبر گرفت که تو پاچت نره من طرفشو دارم اما فعلا زورم میاد پول بدم پاش، میگه 60 تومن(طرف خودش تو کاره وی پی اس هست همه جوزه تایید و اعبارشو نمیاد زیره سوال ببره) اما 60 تومن زور داره دیگه))))))))))))))
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
...
منظورت سی سی هست که یوزر از وقتی ساخته میشه اعتبارش شروع میشه ؟؟ راه نال شده اش جواب میده من میتونم برات از همون طرفی که میگم مطمئن هست بگیرم، قیمتش دقیق یادم نیست انگار گفت 60 حالا اگه واقعا قصد خرید داشتی پیام بده من آی دی شو بدم بهت
کسی اگه این اسکریپ رو خواست پی ام بده، براش اوکی کنم رو هاست خودمون تست میکنم و هاست هم مجانی میدم باسه اسکریپ، طرف تست کنه اگه خواست پولشو بده بهم پ.خ بده هرکی خواست
دوستانی که در دنبال نسخه نال شده هستند و کسانی هم که نال شده رو دارن میفروشن به این نکته هم دقت کنن که حاصل زحمت کس دیگری رو دارید استفاده میکنید و میفروشید. اگر جزو افراد مسلمان هستید به حلال و حرام بودن این کار توجه کنید و اگر هم نیستید به وجدانتون مراجعه کنید.
دوستان بیشتر دنبال این هستند که از جایی که میگیرند ی پشتیبانی داشته باشه ، نه انیکه بعد اینکه طرف پولو گرفت دیگه جواب اونارم نده............
Ehsan_296 شما که خودت فروشنده هستید و ب همه پ.خ میزنید باسه فروش قیمتش خوبه، هاستم فری میدم، اول تست میشه رو هاست بعدش وجه دریافت میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)